Announcement

Collapse
No announcement yet.

XBOX.COM GamerCards Ready !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

XBOX.COM GamerCards Ready !

Παιδιά για πηγαίντε στο XBOX.COM και συμπληρώστε την νέα σας κάρτα
    GamerCard. Είναι τσάμπα ! Αντε γιατι προς το παρόν βλέπω μόνο
    εγώ έχω συμπληρώσει την καρτέλα μου.

Καντε την κίνηση αυτή για να δούμε το είδος του κάθε παίχτη απο εμάς
    αναλυτικότερα (χωρίς ακόμα τα achievements να είναι διαθέσιμα μέχρι
    την αγορά της νέας κονσόλας)

Προς το παρόν μπορείτε να ορίσετε όλα τα υπολοιπα στοιχεία κανονικά
    (GamerZone [Recreational,Underground,Family e.t.c], Εικονίδιο χρήστη
    αγαπημένα παιχνίδια, κτλ κτλ)

To Friends list στο XBOX.com έγινε πολύ αναλυτικό ! Τώρα ας πούμε
    μπορώ να δώ οτι ο user IOANNIS έπαιζε HALO 2, 2 ώρες νωρίτερα
    από αυτό το post (που βρήκε την όρεξη για HALO πρωινιάτικο χεχε)

λοιπόν, τα υπόλοιπα τα βλέπετε όταν θα πάτε στο επίσημο site.
    αρκετά έγραψα

καλημέρα.

Απάντηση: XBOX.COM GamerCards Ready !

Καλημερα Γιαννο!! Μολις συμπληρωσα και εγω την gamercard μου. Απο εδω και στο εξης θα προτεινα σε ολα τα μελη να τη συμπληρωσουν,και να μας δωσουν το λινκ ωστε να φτιαξουμε πλεον τη σουπερ λιστα με gamertags/gamercards!!! Η δικια μου βρισκεται εδω:http://live.xbox.com/en-US/profile/p...Predatorkillah

Comment

Pedia xriazome boifia!!!Pao na ftiakso tin karta mou kai mou lei pos den ginete logo tis ilikias mou .Ti na kano?

Comment

Originally posted by TasosN
        Pedia xriazome boifia!!!Pao na ftiakso tin karta mou kai mou lei pos den ginete logo tis ilikias mou .Ti na kano?
        Τι εννοεις??
        Εγω οταν συμπληρωσα τα πεδια κατα την εγγραφη,δε μου εδινε τη δυνατοτητα να συμπληρωσω το πεδιο με την ημερομηνια γενησης!!

Μηπως το Gamerzone το εχεις βαλει στο Underground?Μηπως δεν μπορεις να βαλεις αυτη λογω του οτι ολοι θα χρησιμοποιουν ασχημη γλωσσα?

Ανελυσε μας λιγο τι σου συμβαινει!

Comment

Oxi den me rotise tin ilikia mou.Otan piga na tin ftiakso simplirono tin proti selida(den fimame ti elege)pao stin epomeni kai mou lei oti den mporo na ftiakso karta logo tis ilikias mou.Skeftika oti isos ftei to .Net password i opos allios legete,kai etsi piga kai ebala stin ilikia mou ena xrono parapano(sto .Net)ma tsifos,tipota den allakse kai mou lei sinexia to idio.Kai tora ama pao na mpo sto site me petai apeftias se aftin tin selida pou sas ipa.Kai den mporo na kano tipota(oute na mpo sto site).Ti na kano please help.

Comment

Το πιο πιθανο ειναι πως εισαι καταχωρημενος στο live με την ηλικια σου αλλα και στο .NET passport.Το να αλλαξεις την ηλικια σου και να τη βαλεις ενα χρονο μετα δεν αλλαζει κατι,δεν ειναι χαζοι στη Microsoft καθως ο καθενας θα μπορουσε να αλλαζει ημερομηνια απο το πουθενα για να εχει προσβαση σε διαφορες τοποθεσιες της.Ισως κατα την αρχικη εγγραφη στο .NET passport να σου δινει ενα περιθωριο 5-10 ημερων να κανεις αλλαγες στα στοιχεια σου,αλλα προφανως εσυ το εχεις αρκετο καιρο,οποτε δεν μπορεις να αλλαξεις κατι στη database της Microsoft,παροτι σου λεει οτι αλλαξε.

Αυτο στο μελλον σιγουρα θα διορθωθει καθως εκατομμυρια παιδια θα παιζουν στο live...Υπομονη Tασο,ουτως ή αλλως το gamercard ακομα δεν "δηλωνει" τιποτα μεχρι να βγει το 360.

Το μοναδικο πραγμα που παρεχει τωρα η GamerCard ειναι να σου δειχνει αναλυτικα ποιοι παιζουν live ποιο παιχνιδι επαιζαν και πριν ποση ωρα.Κατι παρομοιο αλλα χωρις να λεει ποση ωρα πριν επαιζαν μπορεις να το δεις και εδω:http://www.xbox-live.gr/content/section/4/28/

Comment

Ama sou pos pos den litourgi se emena to link fa me pistepsis.Exo kani tin sindesi me to .NET alla tipota.Me petai stin arxiki selida.Mipos kseris ti prepi na kano?Efxaristo gia tin boifia pantos

Comment

εχεις ακολουθησει τις οδηγιες που υπαρχουν στη σελιδα?Εχεις συνδιασει το email σου με το gamertag σου??Αν οχι,τοτε δεν μπορεις να το δεις,γι αυτο σε παει στην αρχικη σελιδα.Οταν το συνδιασεις τοτε κανε "save password and email" στο .NET passport login...
                Last edited by Predator; 30 October 2005, 15:02.

Comment

Ta exo kani afta.Kai eimai sigouros giati otan pao na kano eksodo apo to .NET mou lei ti aposindeaite kai exei mesa to x-box.Parepiptontos exi dio x-box kai to ena den aposindeaite.Les na ftei afto gia to oti den psaroni to site gia tin ilikia?Ola ta kaka se mena irfan

Comment

Προφανως....

Comment

Gia sa paidia ,

agstamy edo kai afto einai kai to gamer tag mou !!!

Exei dokimasie kaneis na paiksei froza me pstn56K ?

An nai ... na pao na paro kalodio diktyou kai na mpo sto live !!!

Oso gia adsl einai sta melontika sxedia !!!

Episis pisteyo oti to froza i to nfsu2 mou eixe ena kodiko gia to live !!!

Comment

Καλως ηρθες agstamy!

Απο οτι φανταζομαι το Forza εχει αρκετες απαιτησεις απο την γραμμη οποτε με 56Κ δυσκολα θα το παιξεις.

Οι κωδικοι που εχεις απο τα παιχνιδια ειναι Trial και εχουν ημερομηνια ληξης.Εχω την εντυπωση οτι αυτη η προσφορα της Microsoft εχει ληξει,διαβασε πανω στο κωδικο που εχεις την ημερομηνια ληξης του.

Comment

Originally posted by agstamy
                          Gia sa paidia ,

agstamy edo kai afto einai kai to gamer tag mou !!!

Exei dokimasie kaneis na paiksei froza me pstn56K ?

An nai ... na pao na paro kalodio diktyou kai na mpo sto live !!!

Oso gia adsl einai sta melontika sxedia !!!

Episis pisteyo oti to froza i to nfsu2 mou eixe ena kodiko gia to live !!!
                          Halo 2 έπαιζα πάνω σε pstn... μια χαρά ήταν, στους 8 παίκτες, αν εξαιρέσεις ότι δεν άκουγα και δεν με άκουγαν....

κάτι άλλο, πώς γίνεται να έχεις reputation agstamy

Comment

Originally posted by Gotmian
                            κάτι άλλο, πώς γίνεται να έχεις reputation agstamy
                            Προφανώς το GamerCard πρέπει το έφτιαξες μόνος σου γεμίζοντας με
                            χρώμα τα αστεράκια ή πηρες ενα έτοιμο και κόλλησες πάνω το δικό σου
                            gamerTag.

Βασικά τι νόημα έχει το GamerTag σου απο την στιγμή που δεν είσαι στο
                            XBOX LIVE ? Μημπως πρεπει να πάρεις πρωτα μια DSL γραμμη πριν
                            αρχίσουμε όλοι να σου κάνουμε Friend Requests που ποτε δεν γίνονται
                            accept γιατι ποτέ δεν τα βλέπεις όσο είσαι offline ?

Comment

Παιδιά ένας ... ένας !!!

1) Κοίταξα χθές για τον κωδικό και έχει λήξει !!!

2) Το gamer-tag που έφτιαξα δεν το έφτιαξα μόνος μου !!! Το έφτιαξα κανονικά στο myxbox του xbox.com !!! Δεν ξέρω γιατί μου έχει reputation !!!
                              Ίσως γιατί είμαι παλίο μέλος στα official site του xbox !!!!

3) Δεν ζήτησα από κανέναν να με κάνει add στην friends list γιατί δεν είμαι online !!!

4) ADSL δεν έχω ακόμα για το λόγο ότι είμαι στο ενοίκιο και σκοπέυω να αφήσω το διαμέρισμα που μένω και δεν θέλω να μπλέξω με τη μη διαθεσιμότητα γραμμών που μπορεί να αντιμετωπίσω !!! Και πιστέψτε με για μένα είναι πόλυ πιο έυκολο να βάλώ adsl (μειωμένη τιμή) γιατι δουλέυω σε εταιρία τηλεπικοινωνιών !!!

Comment

Working...
                              X