Announcement

Collapse
No announcement yet.

το OBLIVION (Ξεχάστε το)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

το OBLIVION (Ξεχάστε το)

Oσοι περιμένετε με ανυπομονησία το καινούργιο ΧΒΟΧ για να παίξετε OBLIVION στης
    γιορτές Ξ-Ε-Χ-Α-Σ-Τ-Ε το.

Να Γιατι ..... --->

Σήμερα ο εκδότης Take-Two, επιβεβαίωσε την καθυστέρηση του Elder Scrolls IV: Oblivion
    που δεν θα δεί τις γιορτινές μέρες ούτε για το PC ούτε και για το ΧΒΟΧ 360.

Eπίσης ανακοίνωσε οτι η ημερομηνία κυκλοφορίας του oblivion έχει τώρα μεταφερθεί
    για το 2006, το οποίο εκτιμάται να χτυπήσει τα ράφια των καταστημάτων μεταξύ των
    μηνών Φεβρουαριος και Απρίλιος.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί κανένας λόγος σχετικά με την αναβολή κυκλοφορίας του
    Oblivion, αλλα υπήρχαν φήμες για κάτι τέτοιο εδω και κάποιες εβδομάδες. Ετσι σε
    μερικούς η καθυστέρηση αυτή δεν ήρθε ώς εκπληξη.

Πηγή : www.planetxbox360.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    Today publisher Take-Two confirmed that Elder Scrolls IV: Oblivion would be delayed and would not see the light of 2005 for either PC or the Xbox360.

Take-Two announced that Oblivion has now been moved to a second quarter release in 2006 which should see the game hit store shelves some time between February and April.

At this time we have no word or reason on why Oblivion has been pulled back but there have been rumors’ circling for some weeks now, so to some it comes as no real surprise. We will of course keep you updated on the subject.

Υ.Γ : Μετα την καθυστέρηση για Φεβρουάριο του Ghost Recon 2 όλο και περισσότερα
    παιχνίδια αναβάλονται για αργότερα... Μαλλον η Microsoft βιάστηκε υπερβολικά
    με την κυκλοφορία της κονσόλας και αυτό δεν έδωσε χρόνο στους προγραμματιστές
    να υλοποιήσουν τα παιχνίδια τους έτσι όπως ακριβώς θα ήθελαν.

Απάντηση: το OBLIVION (Ξεχάστε το)

Το GR3 μαλλον θελεις να πεις και μπερδευτικες παλι!

Καλα εμενα δε με πειραζει αφου το 360 με βλεπω να το αποκτω καπου την ανοιξη αν ειναι ευνοηκες οι συνθηκες της τσεπης μου!

Comment

Εάν η οποιαδήποτε καθυστέρηση ενός τίτλου αποσκοπεί μόνο και μόνο στην βελτιωσή του σε όλους τους τομείς για ένα καλύτερο αποτέλεσμα,τότε είναι καλοδεχούμενη.Ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
      Θα μπορούσε κάλλιστα η Microsoft αφού βιαζόταν να κυκλοφορίσει τον τίτλο για να δείξει στον κόσμο ότι έχει πολλά παιχνίδια κατα το λανσάρισμα,να το έκανε με όποιο κόστος και αν συνεπάγεται γι' αυτήν.
      Καταλαβαίνοντας όμως το λάθος της(κατά την γνώμη του γράφοντος πάντα) και φοβούμενη ότι αυτό το ''κόστος'' θα ήταν ''δρόμος'' χωρίς επιστροφή, αναθεώρησε τις απόψεις της και αποφάσισε να μεταθέσει τον τίτλο για το 2006 για να διορθωθούν τα όποια προβλήματα υπήρχαν όπως πχ.στο animation όπου τα μοντέλα των χαρακτήρων που είδαμε όλοι στα video που είχε δώσει στην δημοσιότητα η εταιρία ανάπτυξης κινούνταν σαν ρομποτάκια.
      Σημασία έχει ότι κατάλαβε τι πήγαινε να κάνει και έπραξε αναλόγως.
      Ας την συγχωρέσουμε λοιπόν.Λαθάκια κάνει κι εκείνη...

Comment

Δε νομιζω το παιχνιδι να ειναι της Μ$ απλα εκεινη ισως ασκει πιεση πανω στην εταιρια αναπτυξης...

Comment

Originally posted by Warrior4Jah
          Δε νομιζω το παιχνιδι να ειναι της Μ$ απλα εκεινη ισως ασκει πιεση πανω στην εταιρια αναπτυξης...
          Dέν φταίνε οι κατασκευαστές παιχνιδιών για τις καθυστερήσεις
          Η Microsoft τους εδωσε αργά το Beta Kit 2 (το τελευταιο δηλαδή το πήραν
          τον Αύγουστο) και γενικά τα πρώτα παιχνίδια ειχαν ξεκινήσει να τα φτιάγχνουν πριν καλα καλα μάθουν ακριβώς τις προδιαγραφές της
          νέας κονσόλας (το OBlivion το δουλεύουν 3 χρονια)..Δουλεύαν δηλαδη
          σε εξομοιωτές και μερικώς αντιστοιχους επεξεργαστές οπως της Macintosh
          τα G5.
          Απο την στιγμή που πήραν την τελική έκδοση της κονσόλας στα χέρια
          τους είχαν πολυ λιγο χρόνο για fine-tuning και debugging κτλ.
          Απλα το λάθος ανήκει στην Μιcrosoft που μας γαμ@$#)(%*@ε καθε μέρα
          τα μυαλά στις διαφημίσεις και σε συγκεκριμένες ημερομηνιες 100 χρόνια
          πρίν το κάθε παιχνίδι.
          Δηλαδη πρώτα σε βαζει στην πρίζα καλα καλα και την τελευταια μερα
          σου πετάει "ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ !! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ !!!"

πρωτα σε βάζει να βλεπεις τρομερα in-game τάχα μου video apo to
          Ghost Recon 3 και στο κανονικό παιχνίδι βλέπεις γραφικά χειρότερα
          και απο το απλό XBOX και μετα σου λεεί ΟΥΠΣ !! ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΛΙΑ
          ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ για να το κάνουμε
          να δειχνει κάπως καλύτερα...το κολπάκι με το ψεύτικο βιντεάκι που
          φτιάξαμε μάλλον δεν σας έπεισε, και μετα απο το demo δεν φάνηκε
          να έχετε την ίδια διάθεση για την αγορά του !

Μου την δίνουν οτι σε πρήζουν στην διαφήμιση και μετά αναιρούν ή
          αναβάλουν τα πάντα.... Δεν υπάρχει τιποτα πιο σπαστικό.

Comment

Ξενέρωσα και απαγοητεύτικα όταν διάβασα το παραπάνω νέο..............

Το Obvillion είναι......ήταν ένα από τα αρχικά games Που ήθελα να αγοράσωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Τέσπα και το Kameo πιστεύω θα βγάλει τα λευτά του :laughing2

Πάντως όπως είπε και o φίλος μου ο Papatrexas αν η καθηστέρηση είναι για την βελτίωσει του τίτλου .........ας πάει στα κομάτια!!!!!!!!κάλιο αργότερα παρά τώρα και χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!!(ε καλά πρέπει να γίνω ποιητής!!!)
            http://blogaroume.blogspot.com/

Comment

Originally posted by Diver_gr
              Τέσπα και το Kameo πιστεύω θα βγάλει τα λευτά του :laughing2

Πάντως όπως είπε και o φίλος μου ο Papatrexas αν η καθηστέρηση είναι για την βελτίωσει του τίτλου .........ας πάει στα κομάτια!!!!!!!!κάλιο αργότερα παρά τώρα και χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!!(ε καλά πρέπει να γίνω ποιητής!!!)
              Tελευταια νέα αναφέρουν οτι η καθυστέρηση δεν ειναι για
              βελτίωση του τίτλου οσο αφορα το υλικό, τα γραφικα κτλ
              αλλα το καθυστερούν για ποιοτικό έλεγχο και διόρθωση πιθανών
              λαθών. Οσο για το Kameο είναι για 16χρονα και δεν θα βγάλει τα λεφτά
              του μια και θα το βαρεθείς μετά απο 2 εβδομάδες το αργότερο.
              Επισης εχει πολύ βαρετο Live commaτι.

Δοκιμασε το Call of Duty 2 σαν πρωτο παιχνίδι που θα βγάλει τα λεφτά
              του μαζί με το PGR 3 ή και το NBA 2K6.

Comment

Originally posted by Valsam75
                Οσο για το Kameο είναι για 16χρονα και δεν θα βγάλει τα λεφτά
                νομιζω οτι βγαζεις βιαστικα συμπερασματα! παιδικο?? ολος ο κοσμος των videogames φανταζει σε μερικους οτι ειναι για παιδια και μονο? ειναι ετσι??
                ποσα games που κυκλοφορουν τωρα για τις σημερινες κονσολες φανταζουν παιδικα αλλα ειναι παιχνιδαρες??!!! δεν χρειαζεται να σου αναφερω μερικα γιατι πιστευω οτι τα γνωριζεις ηδη.

εξαλου πιστευω οτι ολοι καταβαθος (μεγαλα) παιδια ειμαστε....!!!!

Comment

Originally posted by jimbrav
                  εξαλου πιστευω οτι ολοι καταβαθος (μεγαλα) παιδια ειμαστε....!!!!
                  Δεν καταλαβες! Εγω δεν ειμαι μόνο κατα βάθος μικρό παιδί !! Ειμαι και
                  αντικειμενικά μικρό παιδί 30 ετών !! Αλλα μερικές "παιχνιδάρες" παρα είναι
                  για πολυ μικρες ηλικίες !! στο Kameo πρεπει να κολλήσουν απο πάνω
                  8+ στο Mature Rating. Εγω αν ενα παιχνίδι δεν ειναι τουλάχιστον 16+
                  δεν ασχολούμαι (με εξαίρεση το Kameo που θα ασχοληθώ γιατι εχει
                  τρομερή μουσική και γραφικά και παραμυθένιο περιβάλλον και μου αρέσουν
                  τα παραμυθάκια ).

Comment

Οσο για το Kameο είναι για 16χρονα και δεν θα βγάλει τα λεφτά
                    Επισης εχει πολύ βαρετο Live commaτι.
                    ¨Όταν λες ότι έχει πολύ βαρετό live κοματί??

Στο ΚΑΜΕΟ θα μπορείς να παίξεις όλο το story Mode co-op μέσο live!!!εγώ πρωσοπικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!!!!

Το ότι το ΚΑΜΕΟ είναι για 16χρονά από που βγαίνει αυτό συμπέρασμα??

Με τη λογική των γραφικών και το WOW είναι για 12χρονά αλλά ο μέσος όρος ηλικίας των 4,5 εκατομυρίων παικτών που ασχολείται μαζί του είναι πολύ πάνω από τα 22-25!!

Και όχι μόνο το WOW αλλά και πολλά ακόμα games.

Καταρχήν μόνο και μόνο από το βάθος του Gameplay που φαίνεται να έχει το Kameo όχι μόνο δεν είναι παιδικό αλλά είναι κατά πολύ ωριμότερο από παιχνίδια με φωτορεαλιστικά γραφικά.

Μακάρη όλοι οι developers να είχαν τις ιδεές και τη πρωτοτυπία του ΚΑΜΕΟ στα διάφορα games που βλέπουμε και όχι μια από τα ίδια με καλύτερα γραφικά σε κάθε συνέχεια.

Το ΚΑΜΕΟ θα το πάρω για αυτά που προσφέρει ως Action-platform-adventure και όχι για κάτι άλλο.Το να συγκρίνουμε το ΚΑΜΕΟ με τίτλους Call of dytu 2-NBA2k6 είναι ανούσιο μιας και επρόκειτο για games διαφορετικού τύπου και νεοτροποίας.
                    http://blogaroume.blogspot.com/

Comment

Δεν καταλαβες! Εγω δεν ειμαι μόνο κατα βάθος μικρό παιδί !! Ειμαι και
                      αντικειμενικά μικρό παιδί 30 ετών !!
                      me 35.....

Comment

me 35.....
                        Μπράβο ! τέτοια λέγε μου να με παρηγορείς γιατί όλοι εδώ στον
                        οικογενιακό μου περίγυρο ΄διαρκώς με πρήζουν οτι δεν προκειται
                        να μεγαλώσω ποτε και διάφορα αλλα τέτοια σχόλια

Κοτζαμ ΜΑΛ@%% λενε κάποιοι άλλοι, και ακόμα παιζει video games
                        αντι να πάει στα μπουζουκια κτλ.

Μου το λένε τόσο συχνά που σκεφτόμουν να πάω για εξετάσεις και μαγνητικές εγκεφάλλου να δώ τι συμβαίνει και δεν ωριμάζω.

Παντα όμως χαίρομαι να βλέπω και χειρότερα ωστε να μην τολμουν
                        πάλι αυτα τα πρόσωπα να λενε πως ειμαι μονάχα εγώ που φέρομαι
                        έτσι στην ηλικία μου.

Δηλαδή απο πότε ξεκινάει να είναι κακο τα video games ? Σε ποια
                        ηλικία αρχίζει να είναι περίεργο ? Αν φτάσω τα 60 και συνεχίζω τον
                        περισσότερο ελευθερο χρόνο μου να τον αφιερώνω στο internet
                        στα DVD και στα VIDEO GAMES θα σημαινει οτι είμαι πνευματικά
                        καθυστερημένο ?

Μην τρελαθούμε λεω εγω...
                        Και τώρα σε χαιρετώ και πάω να παίξω λίγο Harry Potter

Comment

Μπράβο ! τέτοια λέγε μου να με παρηγορείς γιατί όλοι εδώ στον
                          οικογενιακό μου περίγυρο ΄διαρκώς με πρήζουν οτι δεν προκειται
                          να μεγαλώσω ποτε και διάφορα αλλα τέτοια σχόλια

Κοτζαμ ΜΑΛ@%% λενε κάποιοι άλλοι, και ακόμα παιζει video games
                          αντι να πάει στα μπουζουκια κτλ.

Μου το λένε τόσο συχνά που σκεφτόμουν να πάω για εξετάσεις και μαγνητικές εγκεφάλλου να δώ τι συμβαίνει και δεν ωριμάζω.

Παντα όμως χαίρομαι να βλέπω και χειρότερα ωστε να μην τολμουν
                          πάλι αυτα τα πρόσωπα να λενε πως ειμαι μονάχα εγώ που φέρομαι
                          έτσι στην ηλικία μου.

Δηλαδή απο πότε ξεκινάει να είναι κακο τα video games ? Σε ποια
                          ηλικία αρχίζει να είναι περίεργο ? Αν φτάσω τα 60 και συνεχίζω τον
                          περισσότερο ελευθερο χρόνο μου να τον αφιερώνω στο internet
                          στα DVD και στα VIDEO GAMES θα σημαινει οτι είμαι πνευματικά
                          καθυστερημένο ?

Μην τρελαθούμε λεω εγω...
                          Και τώρα σε χαιρετώ και πάω να παίξω λίγο Harry Potter

Μην πτοεισαι καθολου και μην τους ακους!!!! εγω που ειμαι και μπαμπας να δεις
                          τι ακουω!!!!! Δεν καταλαβαινουν οι γυρω απο το χωρο τον videogames οτι τα games ειναι ενα ειδος ψυχαγωγιας.Ειναι καλο να υπαρχει ενα hobby οπου ο καθενας να μπορει να ξεφευγει λιγο απο τιν ρουτινα.Αλλος ασχολειται με το ποδοσφαιρο , αλλος με τα αυτοκινητα ,αλλος με το στοιχημα!!!!....(και μη μου πεις οτι αυτες ειναι ασχολειες για μεγαλα παιδια!!!) Δεν τον κρινεις τον αλλο ετσι ευκολα.Μην μασας και δεν ειμαστε οι μονοι ,υπαρχουν και μεγαλυτεροι απο εμας πιστεψε με.Συχναζω σε μαγαζι ενος φιλου που πουλαει videogames και βλεπω αρκετα!!
                          Στιν τελικη δεν με ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλοι αλλα εχοντας μια διεξοδο(consoles-pc-internet!!) προσπαθω να ξεφευγω και να διασκεδασω!!

τωρα παιζω cod2 στο pc (μιας και πουλησα το xbox) και περιμενω το 360!
                          απο προπαραγελια πως παμε εκανες?
                          εγω παντος αν και απο Λαρισα τιν εκανα μεσω internet στο γνωστο καταστημα!
                          Θα παμε 60 οπως λες και περιμενουμε το xbox 2360!!!!!

Α και κατι αλλο : και τα μπουζουκια που και που καλα ειναι!!!!!!!!!

Comment

Μην πτοεισαι καθολου και μην τους ακους!!!! εγω που ειμαι και μπαμπας να δεις τι ακουω!!!!!
                            Αλήθεια τι ακούς ? Της γυναίκας σου πως της φαίνεται το XBOX ? εκείνη
                            παιζει ? Το λέω γιατι εχω την εντύπωση πως το 90% του γυναικείου
                            πληθυσμού πάνω των 24 ετων ΜΙΣΟΥΝ το XBOX και το θεωρούν μέχρι
                            και λόγο διαζυγίου !

τωρα παιζω cod2 στο pc (μιας και πουλησα το xbox) και περιμενω το 360!
                            απο προπαραγελια πως παμε εκανες?
                            εγω παντος αν και απο Λαρισα τιν εκανα μεσω internet στο γνωστο καταστημα! Θα παμε 60 οπως λες και περιμενουμε το xbox 2360!!!!!
                            Εγω εχω 3 ΧΒΟΧ κονσόλες αλλα δεν πούλησα καμία. Που να την πουλήσεις και πόσο .... ποιο πολλα θα χάσεις πουλώντας την. Τις
                            κρατω για εξασφαλισμένο backwards compatibility.

Και εγώ προ-παράγγειλα απο το ίδιο γνωστό κατάστημα μέσω ιντερνετ
                            στις αρχές του Οκτώμβρη, καθως και απο αλλα δυο γνωστα εξίσου
                            καταστήματα της Αθήνας. Οποιο βρώ πρώτο θα ακυρώσω τις υπόλοιπες
                            προ-παραγγελίες.... Αλλιώς θα καταλλήξω με 3 κονσόλες xbox360

Comment

Αλήθεια τι ακούς ? Της γυναίκας σου πως της φαίνεται το XBOX ? εκείνη
                              παιζει ? Το λέω γιατι εχω την εντύπωση πως το 90% του γυναικείου
                              πληθυσμού πάνω των 24 ετων ΜΙΣΟΥΝ το XBOX και το θεωρούν μέχρι
                              και λόγο διαζυγίου?
                              τι να μου λεει φιλε μου? να οτι δεν ασχολουμαι με τιποτα αλλο ,οτι δεν κοιταω
                              καθολου το baby ..... kai paei legontas.προσπαθω και εγω να βαζω καποιο οριο(οσο μπορω βεβαια)!!
                              ολα μεσα στο προγραμμα ειναι δεν πειραζει!!συνηθεια...

να σε ρωτισω απο που αλλου εκανες preorder?
                              αν δεν πρεπει να πεις ονομα στειλε μου pm.
                              αξιζει λες να το περιμενω με τιν acs που θα μου το στειλουνε ή αν το βρω σε καποιο καταστημα εδω Λαρισα να το χτυπησω αμεσως?(μιας και τα τοπικα μεγαλα καταστηματα δεν το παρουν αμεσως ή δεν εχουν ολα τα περιφεριακα ή games?
                              τωρα θα μου πεις τι ρωταω?τελος παντον κουβεντουλα κανουμε!!!

Comment

Working...
                              X