Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προσθηκη προγραμματος μετατροπης greeklish σε ελληνικα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Προσθηκη προγραμματος μετατροπης greeklish σε ελληνικα

Ειμαι γραμμενος σε ενα φορουμ με αυτοκινητα κ ειδα οτι εχουν ενα τετοια συστημα εκει που μετατρεπει τα greeklish σε ελληνικα χωρις να 'βγαινουν' τα ματια καποιων κ ουτε να σπανε τα νευρα των υπολοιπων κ γενικα επικρατει ενα χαος απο νεα μελη κυριως..

Κ ερχομαι να κανω την ερωτηση,παιζει να μπει ενα τετοιο συστημα εδω κ σταλει ενα πμ σε ολους για την αλλαγη κ φυσικα να πηγαινει κ ενα πμ στα νεα μελη μαζι με το καλοσορισμα (αν τελικα μπει) κ ολα να κυλανε ομαλα?
    Ειναι κατι δυσκολο?

Κ να ειναι κατι σαν επιλογη οπως ειναι ο 'πινακας ελεγχου' κ οταν καποιος βαριεται να γραψει greeklish η δεν του το επιτρεπει το πληκτρολογιο του να παταει εκει να γραφει οτι θελει κ μετα να κανει την 'μεταφραση' κ τελος copy paste στο θεμα που θελει κ ετοιμη η απαντηση..

Ακουω προτασεις κ αν φυσικα κατι τετοιο ειναι εφικτο..

Απάντηση: Προσθηκη προγραμματος μετατροπης greeklish σε ελληνικα

Καλο αυτο!!
    Α,α,α, και κατι να γινει τετοιου ειδους μορφης γραφης:π.χ.(Ποσ παει τι γειναιτε)...
    Ενοω σχεδον με αυτα τα χαζα ορθογραφικα (και δεν μιλαω για δυσκολες λεξεις) μιλαω για τα "σ" στο τελος των λεξεων!!!
    Μου περνει καμια ωρα να διαβασω κατι τετοιο!!
    Ειναι να πεις WTF!!!!
    "Do parkour, be a traceur, help others do parkour, be an elite traceur" —Telis

"Bare feet are the best shoes!" —Cyril Raffaeli

"First, do it. Second, do it well. Third, do it well and fast — that means you're a professional." —David Belle

Comment

Να γίνει γιατί μετά από τυπάδες σαν τον SOLD OUT με τα greeklish τους πόνεσαν τα μάτια μου... Να προσθέσετε και ορθογραφικό έλεγχο από πάνω γιατί κι εκεί πόνεσαν τα μάτια μου από αυτόν(που bannarate συνέχεια) λες και ήταν Αλβανός και δεν ήξερε καλά Ελληνικά...

Οπότε +1 από μένα !

Οι υπόλοιποι ψηφίστε "+1" αν θέλετε να υλοποιηθεί και "-1" αν ΔΕΝ θέλετε να υλοποιηθεί !

Comment

Originally posted by captain price View Post
        ...Κ να ειναι κατι σαν επιλογη οπως ειναι ο 'πινακας ελεγχου' κ οταν καποιος βαριεται να γραψει greeklish η δεν του το επιτρεπει το πληκτρολογιο του να παταει εκει να γραφει οτι θελει κ μετα να κανει την 'μεταφραση' κ τελος copy paste στο θεμα που θελει κ ετοιμη η απαντηση...

Ακουω προτασεις κ αν φυσικα κατι τετοιο ειναι εφικτο..
        Εδώ μερικοί βαριούνται να πατήσουν Shift+Alt... θα κάνουν όλη την διαδικασία που περιγράφεις;... Δύσκολο το βλέπω!
        ----------------------------------------
        "The truth is, there is no Islamic army or terrorist group called Al Quaida.
        And any informed intelligence officer knows this.
        But there is a propaganda campaign to make the public believe in the presence of an identified entity...
        The country behind this propaganda is the US"
        - Robin Cook -
        Former British Foreign Secretary

Comment

Πάντως εγώ σε site που θέλουν να γραφεις ελληνικά χρησιμοποιώ αυτό το site.

Κάνει πολύ λίγα λάθη στην μεταφορά.

Comment

Από την άλλη μπορούμε όλοι να κάτσουμε να μάθουμε να γράφουμε σωστά και απλά.

-1000 από εμένα, καθαρά για τεμπέληδες.

Comment

+1 απο εμενα

NFS BEST RACING GAME EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              http://www.speedtest.net/result/1491023278.png

Comment

-1 απο εμένα.
                Δεν είναι επιστήμη να γράφουμε ελληνικά, ούτε και κόπος.
                Εννοείται πως μεγάλα κείμενα με greeklish δεν τα διαβάζω καν,οπότε δεν ταλαιπωρώ τα μάτια μου..
                sigpic
                ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ...!!!
                Gamertag: katalanos7 gr
                PSN ID: katalanos_7

Comment

Originally posted by katalanos7 GR View Post
                  -1 απο εμένα.
                  Δεν είναι επιστήμη να γράφουμε ελληνικά, ούτε και κόπος.
                  Εννοείται πως μεγάλα κείμενα με greeklish δεν τα διαβάζω καν,οπότε δεν ταλαιπωρώ τα μάτια μου..
                  +1000 για το ποστ του φίλου, -1 για την ιδέα.

Comment

Συμφωνώ κι' εγώ. Προσωπικά τα greeklish τα αγνοώ δεν μπαίνω κάν στον κόπο να τα κοιτάξω.

Comment

Working...
                    X
                    😀
                    🥰
                    🤢
                    😎
                    😡
                    👍
                    👎