Παιδιά έχω πάρει μέχρι τώρα 5 χειριστήρια για Xbox 2 big Microsoft,1 small Microsoft,1 small logic 3,small XPad.Εκτός από το πρώτο μεγάλο χειριστήριο το οποίο ήταν μαζί με την συσκευασία του Xbox και (ευτυχώς είναι μια χαρά) όταν κυκλοφόρησε στην αγορά όλα τα υπόλοιπα μου παρουσιάζουν προβλήματα στους δύο αναλογικούς μοχλούς κυρίως στον αριστερό.Ενώ τα διατηρούσα σε καλή κατάσταση άρχιζαν μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού (όχι πολλές) να μην ανταποκρίνονται.Συγκεκριμένα σε διάφορα παιχνίδια π.χ. Prince of Persia,Halo,Halo 2,Splinter Cell κτλ. όταν πιέζω τον αναλογικό μοχλό για να τρέξει ο χαρακτήρας αυτός το μόνο που κάνει είναι να περπατάει όση πίεση κι αν ασκήσω στο μοχλό.Και μετά
βέβαια αρζίζουν να χαλαρώνουν και πάει από το κακό στο χειρότερο.
Τι να πω βρε παίδες μου αρέσει τόσο πολύ η κονσόλα που είναι κρίμα να μην παρέχεται μεγάλη αντοχή στα controllers.Και τονίζω ότι το πρόβλημα αυτό δεν είναι μεμονωμένο.Γνωρίζω κι άλλα ;atoma που συμβαίνει αυτό το πράγμα.Λέτε να φταίει η έλλειψη ''γωνιακού κλειδώματος στους αναλογικούς μοχλούς'';Γιατί στο GameCube που είχα για αρκετό καιρό (τώρα το πούλησα)οι μοχλοί ξέρετε παρέχουν κλειδώματα για μεγαλύτερη ακρίβεια στις εντολές του παίκτη.
Please αν γνωρίζετε κάτι πείτε γιατί με έχει φάει η περιέργεια.
βέβαια αρζίζουν να χαλαρώνουν και πάει από το κακό στο χειρότερο.
Τι να πω βρε παίδες μου αρέσει τόσο πολύ η κονσόλα που είναι κρίμα να μην παρέχεται μεγάλη αντοχή στα controllers.Και τονίζω ότι το πρόβλημα αυτό δεν είναι μεμονωμένο.Γνωρίζω κι άλλα ;atoma που συμβαίνει αυτό το πράγμα.Λέτε να φταίει η έλλειψη ''γωνιακού κλειδώματος στους αναλογικούς μοχλούς'';Γιατί στο GameCube που είχα για αρκετό καιρό (τώρα το πούλησα)οι μοχλοί ξέρετε παρέχουν κλειδώματα για μεγαλύτερη ακρίβεια στις εντολές του παίκτη.
Please αν γνωρίζετε κάτι πείτε γιατί με έχει φάει η περιέργεια.
Comment