Επειδή το θέμα του Kameo το διαστρεβλώσαμε σε μεγάλο βαθμό ανοίγω αυτό το θέμα για περαιτέρω συζητήσεις.Έγραφα αυτά που έγραφα τόσο καιρό γιατί ήμουν ανήσυχος για το αν θα μπορέσει η τωρινή μου τηλεόραση συγκεκριμένα (Philips 29'' ιντσών pixer plus,movie plus, 2,5 χρονών) να δαμάσει την τεράστια υπποδύναμη του Xbox 360.Επειδή και η TV του Jimbrav μοιάζει αρκετά με τη δικιά μου(βέβαια εμένα υπολείπεται σε ίντσες)μου δώσατε κουράγιο μιας και όπως έχω αναφέρει δεν πρόκειται να αγοράσω HD.
Έχω δύο ερωτήσεις να σας κάνω:
1)Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Pixer Plus και Movie Plus;(Εγώ πάντως δεν διακρίνω κάτι.
2)Μπορεί να φανει ανόητο αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποιο καλώδιο να προμηθευτώ για το Xbox 360:το Microsoft Advanced Scart Cable ή το καινούριο Microsoft HD Cable;(δεν θυμάμαι ακριβώς το πλήρες όνομά του)
Πάντως thanks guys+Papatrexas για τις πληροφορίες που μας δίνετε and keep up the good work.
Έχω δύο ερωτήσεις να σας κάνω:
1)Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Pixer Plus και Movie Plus;(Εγώ πάντως δεν διακρίνω κάτι.
2)Μπορεί να φανει ανόητο αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποιο καλώδιο να προμηθευτώ για το Xbox 360:το Microsoft Advanced Scart Cable ή το καινούριο Microsoft HD Cable;(δεν θυμάμαι ακριβώς το πλήρες όνομά του)
Πάντως thanks guys+Papatrexas για τις πληροφορίες που μας δίνετε and keep up the good work.
Comment