Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εγώ παιδιά θα παραμείνω ακλόνητος για την TV μου...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Εγώ παιδιά θα παραμείνω ακλόνητος για την TV μου...

Επειδή το θέμα του Kameo το διαστρεβλώσαμε σε μεγάλο βαθμό ανοίγω αυτό το θέμα για περαιτέρω συζητήσεις.Έγραφα αυτά που έγραφα τόσο καιρό γιατί ήμουν ανήσυχος για το αν θα μπορέσει η τωρινή μου τηλεόραση συγκεκριμένα (Philips 29'' ιντσών pixer plus,movie plus, 2,5 χρονών) να δαμάσει την τεράστια υπποδύναμη του Xbox 360.Επειδή και η TV του Jimbrav μοιάζει αρκετά με τη δικιά μου(βέβαια εμένα υπολείπεται σε ίντσες)μου δώσατε κουράγιο μιας και όπως έχω αναφέρει δεν πρόκειται να αγοράσω HD.

Έχω δύο ερωτήσεις να σας κάνω:
    1)Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Pixer Plus και Movie Plus;(Εγώ πάντως δεν διακρίνω κάτι.

2)Μπορεί να φανει ανόητο αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποιο καλώδιο να προμηθευτώ για το Xbox 360:το Microsoft Advanced Scart Cable ή το καινούριο Microsoft HD Cable;(δεν θυμάμαι ακριβώς το πλήρες όνομά του)

Πάντως thanks guys+Papatrexas για τις πληροφορίες που μας δίνετε and keep up the good work.
    All I know is that life is a droll and conflict hastens blood!

Απάντηση: Εγώ παιδιά θα παραμείνω ακλόνητος για την TV μου...

Originally posted by Ren_of_Heavens
    Επειδή το θέμα του Kameo το διαστρεβλώσαμε σε μεγάλο βαθμό ανοίγω αυτό το θέμα για περαιτέρω συζητήσεις.Έγραφα αυτά που έγραφα τόσο καιρό γιατί ήμουν ανήσυχος για το αν θα μπορέσει η τωρινή μου τηλεόραση συγκεκριμένα (Philips 29'' ιντσών pixer plus,movie plus, 2,5 χρονών) να δαμάσει την τεράστια υπποδύναμη του Xbox 360.Επειδή και η TV του Jimbrav μοιάζει αρκετά με τη δικιά μου(βέβαια εμένα υπολείπεται σε ίντσες)μου δώσατε κουράγιο μιας και όπως έχω αναφέρει δεν πρόκειται να αγοράσω HD.

Έχω δύο ερωτήσεις να σας κάνω:
    1)Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Pixer Plus και Movie Plus;(Εγώ πάντως δεν διακρίνω κάτι.

2)Μπορεί να φανει ανόητο αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποιο καλώδιο να προμηθευτώ για το Xbox 360:το Microsoft Advanced Scart Cable ή το καινούριο Microsoft HD Cable;(δεν θυμάμαι ακριβώς το πλήρες όνομά του)

Πάντως thanks guys+Papatrexas για τις πληροφορίες που μας δίνετε and keep up the good work.

Από τη στιγμή που δεν πρόκειται να αλάξεις τηλεόραση ποιος ο ΄λόγος να αναρωτίεσαι πιο καλώδιο θα αγοράσεις για το ΧΒΟΧ360?Ενοείται πως θα πάρεις το Microsoft Advanced Scart Cable μιας και η TV σου δεν είναι HD ωπότε το δεύτερο θα σου είναι άχρηστο.

Οι ονομασίες Pixel plus , Movie Plus , Pixel Focus , High Focus κλπ είναι παρόμοιες τεχνολογίες και κάνουν πάνω κάτω την ίδια δουλειά στις CRT όθόνες.Κάθε εταιρεία δίνει ένα όνομα στη τεχνολογία της για αυτό προκείπτουν διάφορα ονόματα.

Πχ έγω έχω μια 32 ' Flat High Focus και δεν παρατηρώ καμιά διαφορά όταν βλέπω DVD σε τηλεόραση ΄φίλου που είναι Pixel Plus κλπ.

Το καλύτερο καλώδιο με τη προηπόθεση ότι το υποστηρίζεται από την τηλεόαση που έχεις είναι το s-video το οποίο βγάζει :
    1)Πολύ καλύτερη ποιότητα χρωμάτον από το Advance scart cable΄
    2)Πολύ πιο καθαρή εικόνα

Έχω και ADVANCE SCART στο ΧΒΟΧ και S-video και μιλάμε είναι σαν να συκρίνεις τη μέρα με τη νύχτα!!!
    http://blogaroume.blogspot.com/

Comment

Το s-video είναι της Microsoft ή κάποιας άλλης εταιρείας third party π.χ.Logic 3;Αν ναι ποια;
      All I know is that life is a droll and conflict hastens blood!

Comment

egw agorasa gia to neo mou xbox 360 autin edw tin LCD TV HD READY

i samsunng LE32R51B

http://www.pixmania.com/gr/gr/99556/...d-16-9-26.html ala stis 32' intses kai ohi stis 27 opos ine sto link ...

pragmatika telia TV ala kai monitor ipologisti... tin sistinw se olous!

ehw omos kai mia aporia... me pio kalodio tha ehw tin kaliteri dinati piotita ikonas ? na protimisw to HD kalodio pou dinei i microsoft? omos auto vgenei HDMI---> composite video kai se HDMI--->VGA ... mipos ine kalitera na protimisw ena kalodio HDMI--->HDMI , efoson kai to 360 kai i tv diathetoun psifiaki ipodohi simatos? vevea tha stihisei polu perosotero... ena tetio kalodio ehei panw apo 50 euro

Comment

Καλημερα σε ολους,

Απλα μια συμβουλη για οποιον δεν εχει καποια hd tv, ο καλυτερος τροπος συνδεσης ειναι μεσω s-video υπαρχει ενα ενδιαφερον αρθρο στο gamespot που εξηγει γιατι.

Comment

Καλωσορισες dimitris στο site μας!Αν εχεις και καποιο link ωστε να μας βοηθησεις αντι να καθομαστε να ψαχνουμε θα το εκτιμουσαμε πολυ.

Comment

Είμαι ανάμεσα σε αυτές:

http://http://www.sony.gr/view/ShowP...ory=TVP+LCD+TV

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.156302

και τη samsung που αγόρασε και ο Panos.

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Comment

file apo ta haraktiristika pou vlepw twra tis philips i samsung pistevwine arketa kaliteri ehei antithesi 3000:1
                hrono apokrisis 8 ms
                HDMI se antithesi me tin philips pou ehei mono DVI klp...

Comment

Να σου πω την αλήθεια δεν τα πρόσεξα αυτά. Να ρωτήσω τώρα κάτι...ποιά ειναι η διαφορά σε 480p - 720p - 1080p? H samsung που λές υποστηρίζει 1080p? Αν όχι έχεις καμία υπόψη σου σε 32'' ?

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Comment

oles autes oi 32 ares ipostirizoun pragmatika mehri 720p ipostirizoun kai 1080i ala se tetia analisi kanoun upscaling mia dio tv ipostirizoun pragmatika 1080i pou kitaza prin agorasw ala i pio ftini ehei 4000 euro... opote i Samsung gia emena auti ti stigmi sta 1500 euro ine oti kalitero iparhei

Comment

Και ένα τελευταίο, που την βρήκες ετοιμοπαράδοτη? γιατι κοίταξα στα expert και δεν την είχανε.

Comment

diskola tha tin vreis auti tin SAMSUNG giati ehei ginei best seller kai fevgei amesos... egw tin pira apo tin ilektroniki athinwn!

Comment

Σε widescreen όμως δεν παραμορφώνονται όσα παιχνίδια δεν υποστηρίζουν 16:9 ? Αυτός είναι ένας λόγος που έχω παραμείνει σε 4:3 τηλεοράσεις.

Comment

Ολα τα παιχνιδια του 360 θα βγαινουν σε φορμά 16:9!!!

Comment

Πρέπει να’μαι πολύ τυχερός, την συγκεκριμένη Samsung 32'' πρέπει να έχει ο ξάδερφός μου και μου είχε πεί ότι θα την πούλαγε ένα χιλιάρικο το πολύ. Δεν είχα δώσει βάση τότε γιατί δεν με ενδιέφεραι. Κοίτα να δείς καμιά φορά...

Comment

Working...
                              X