If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Απάντηση: Πού μπορείτε να βάλετε το "τροφοδοτικό" του 360
Originally posted by Predator
Εγω παντος θα το κρεμασω στο αυτι μου,και θα βγαινω στους δρομους γεματος περηφανεια σαν κατοχος του 360...
Τι μόνο το τροφοδοτικό θα κρεμάσεις στο αυτί??Εγώ θα κουβαλάω ολόκληρο το πακέτο.Την κονσόλα θα την κρεμάσω στον λαιμό, το τροφοδοτικό θα το κάνω ζώνη το χειριστήριο και τον σκληρό σκουλαρίκια .Τα παιχνίδια μονο δεν ξέρω που να βάλω...
Απάντηση: Πού μπορείτε να βάλετε το "τροφοδοτικό" του 360
Originally posted by Darth Destro
Ρε Gotmian,γιατι διαλεξες "ψυχαγωγικη" ζωνη στην gamercard??
Εισαι "light" gamer?...
Θα αποφύγω να απαντήσω με έναν ελιγμό του στυλ "Εδω μιλάμε για το τροφοδοτικό και δεν πρέπει να βγαίνουμε off-topic".
Όχι, οκ, δεν ξέρω ακόμα. μέχρι τώρα πάντως ήμουν, λόγω σχολείου. Τώρα θα δούμε τι θα γινει στο μέλλον. Πάντως Φανατικός του στύλ "α, έχασα, κρίμα" δεν είμαι... οπότε πού αλλού να πάω? Εγώ θέλω να περνάω καλά, και αν χάσω δεν έγινε και τίποτα, φτάνει να πέρασα, και γενικά να πέρασε όλη η ομάδα/παρέα καλά. Βέβαια ακόμα μόνο Halo, Halo 2 έχω παίξει, δηλαδή δεν έχω βρεί εδώ και ένα χρόνο κάτιάλλο τόσο πορωση, αλλά θα δούμε. Πάντως αυτή τη στιγμή, ναι, μάλλον ψυχαγωγική ζώνη είμαι. Μή σου πω "πουθενά" αφού το xbox έχει να μπει Live κανα 2 βδομάδες. Να παίξω δε, μπορεί και μήνα.
Comment