Εδω μπορειτε να μας γραψετε οποιαδηποτε απορια/προβλημα εχετε και δεν αναφερεται στο αντιστοιχο οδηγο που βρισκεται εδω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ερωτησεις και λυσεις για το πως θα μπειτε Xbox Live
Collapse
X
-
PredatorTags: None
-
Gotmian
Απάντηση: Ερωτησεις και λυσεις για το πως θα μπειτε Xbox Live
Originally posted by jimbravρε παιδια συνδεω το 360 με το router το us9106 με καλωδιο στιν ethernet θυρα 2 και ενεργοποιω το DHCP SERVER αλλα τιποτα !! κανω test αλλα δεν γινετε τιποτα.καμια βοηθεια
Υ.Γ. βεβαια εχει θολωσει το μυαλο μου τωρα απο τιν χαρα του 360!!
Comment
-
sas irthe kai esas auto to mail?
Dear Customer,
This mail is confirmation that you successfully changed your subscription to Xbox Live Subscription Transfer on Friday, December 02, 2005. Here is a description of the change:
Your current Xbox Live® subscription will be modified to an Xbox Live Gold Membership. Any and all remaining time on your Xbox Live subscription will be transferred to your Gold Membership. You will have continued access to demos, trailers, downloads, tournaments, friends, and your gamertag, your unique digital identity. AT THE END OF YOUR CURRENT MEMBERSHIP TERM, YOUR MEMBERSHIP WILL AUTOMATICALLY RENEW TO AN ANNUAL MEMBERSHIP AT THE CURRENT ANNUAL PRICE, unless you change your renewal or cancel before your membership ends. Pricing details can be viewed in the Account Management area of your gamer profile. For information about changing or canceling your membership and your membership refund policy, go to www.xbox.com/live/accounts.
If you have any questions, please go to www.xbox.com/support or call Xbox Customer Support at 1 (800) 4MY-XBOX.
Thank you for using Microsoft Online Services!
The Xbox Live team.
Comment
-
Gotmian
Originally posted by panoslivesas irthe kai esas auto to mail?
Comment
-
Καλημερα σε ολους και καλος σας βρηκα μιας και ειμαι νεο μελος στην κοινοτητα σας.
θα η8ελα να ρωτησω κατι σχετικα με την δημιουργεια account στο xboxl live 360.αγορασα σημερα το 360.προσπαθησα να φτιαξω εαν account στο xbox live αλλα δυστηχως δεν μπορεσα διοτι στις χωρες που ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια δεν εχει την ελλαδα μεσα και δεν μπορω να συνεχισω την ολοκληρωση.γνωριζει κανενας τι χρειαζετε να κανω?
σας ευχαριστω πολυ
Comment
-
Predator
Μπορεις να βρεις οτι χρειαζεσαι εδω: http://www.xbox-live.gr/content/view/83/73/ .
Ο οδηγος ειναι για το Xbox1 συντομα θα δημιουργησουμε και εναν για το Xbox360.
Τα στοιχεια που πρεπει να συμπληρωσεις παντως ειναι 99% ιδια με αυτα του Xbox1.Οτι αλλες αποριες εχεις,πες μας!
Comment
-
Gotmian
Originally posted by dream21Καλημερα σε ολους και καλος σας βρηκα μιας και ειμαι νεο μελος στην κοινοτητα σας.
θα η8ελα να ρωτησω κατι σχετικα με την δημιουργεια account στο xboxl live 360.αγορασα σημερα το 360.προσπαθησα να φτιαξω εαν account στο xbox live αλλα δυστηχως δεν μπορεσα διοτι στις χωρες που ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια δεν εχει την ελλαδα μεσα και δεν μπορω να συνεχισω την ολοκληρωση.γνωριζει κανενας τι χρειαζετε να κανω?
σας ευχαριστω πολυ
Comment
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω Xbox 360 και έχω κάνει λογαριασμό αλλα δεν μπορώ να συνδεθώ απο το σπίτι μου. Ακολουθώ τα βήματα που έχετε για σύνδεση αλλα τίποτα. Η σύνδεση μου είναι DSK οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ. Όταν κάνω Test Χbox Live Connection βρίσκει τον Network Adapter Wired αλλα στο ΙP Αddress κάνει Failed. Στο Network Settings το IP Settings και DNS Settings τα έχω στο Automatic. Τα PPPoE Settings πως τα βρίσκω? Πρέπει να πάρω τηλ. τον παροχέα Internet?
Comment
-
Λοιπόν επειδή το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και μετά απο περίπου 2 ώρες το έλυσα , πρέπει να κάνεις internet sharing και να κάνεις enable τους DCHP απο το εικονίδιο της adsl σου βάζοντας απο ότι θυμάμε και εκεί την ip του 360 με ίδιο τον αριθμό αλλα το τελευταίο ψηφίο διαφορετικό απο το 0 εως 9.Μετά στο δίκτυο 2 (που λογικά είναι του 360) ανοίγης πάς ιδιότητες και πάς στο tcp/ip και εκεί βάζεις πάλι την ip του 360 με άλλο τελευταίο ψηφίο.Τέλος , ΔΕΝ πρέπει να είσαι συνδεμένος όσο τα κάνεις αυτά.Αφού τα κάνεις αυτά με τους αριθμούς ip πάνε στο εικονίδιο dsl πάτα δεξί , πάνε εκεί που λεει για προχωρημνένους και πάνε εκει που λεει internet sharing.Κάντο activate και διάλεξε να δίνεις ιντερνετ στο δικτιο που έχεις το 360 (λογικά το 2ερο).Στην συνέχεια σώσε τις αλαγές , κάνε σύνδεση στο ιντερνετ και ξανα κάνε το τεστ.
Comment
Comment