Ας συζητήσουμε εδώ για το παιχνιδάκι αυτό, με το οποίο ασχολούμαι τις τελευταίες δύο μέρες. Μόλις κέρδισα και το Ferrari Owner's Club Achievment, αγοράζοντας όλες τις Ferrari του παιχνιδιού. Εμπρός για Lamborgini τώρα :Ρ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Project Goathm Racing 3
Collapse
X
-
Gotmian
Απάντηση: Project Goathm Racing 3
Originally posted by shodanjr_gr...
Σε σχέση με το 2 πώς σου φαίνεται? Εννοώ, οι δυνατότητες Live κτλ, το in-game (πέρα από τα γραφικά, ήχο που ΟΚ!!!!).
-
Με 2 λέξεις : Σοκαριστηκά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τα γραφικά δεν το συζητάω , απλά πραγματικότητα!!!!!!!!σχεδιασμός αυτοκινήτων θες?φωτισμούς?αντανακλάσεις?πίστες??ποιο αληθινά δεν γίνονται!!!!!!!!!!!
Όσο για το Gameplay αυτό είναι και το βασικότερο (τι να τα κάνεις τα γραφικά αν το παιχνίδη δεν παίζετε?).Ευτηχώς στη περίπτωση του PGR3 η Bizzare εφαρμόζει και στο τρίτο μέρος της σειράς ( τέταρτο αν μετρήσουμε και τη ver του Dreamcast ! ) εφαρμόζει λοιπόν την πολύ επυτιχημένη συνταγή arcade-simulation!!!!!!!!!!ότι καλύτερο έχω δει σε Racing game!!
Όυτε δύσκολο ούτε εύκολο!Τα παληκάρια έχουν βρει τη χρυσή τομή στο τομέαμ του χειρισμού , άψογη ανταπόκριση από τα αμάξια!!!!Έυκολος χειρισμός και σου δίνει το συναίσηθμα την εντύπωση ότι όντως αυτό το αυτοκίνητο έτσι οδηγείται και στην πραγματικότητα!!!!!!
Άκρως εθιστικό , φανταστικό Soundtrack!!!και με τη χρήση Live!!!ατελείωτες ώρες διασκέδασεις!!!αν βάλουμε και το Track editor μιλάμε για 1 racing game που δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ!!!!
Μην το χάσετε με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ Έχω πάθει μεγάλη πλάκα με το garage!!!τοποθετώ αμάξια δεξιά και αριστερά και μετά τα χαζεύω με τις ώρες!!δεν χορτένω να τα βλέπω!!!!!
Comment
-
Παίδες το παιχνίδι είναι απλά εθιστικό. Το έχω ΚΑΨΕΙ (380 Gamerpoints από εκεί τα έχω βγάλει :Ρ). Μόλις το "τερμάτισα" στο silver, και πάω για το Gold.
Έχω ανοίξει μέχρι και το 5ο garage, και πλέον το παιχνίδι έχει αποκτήσει μία pokemon-ίστικη γοητεία καθώς προσπαθώ να μαζέψω όλα τα αμάξια :Ρ
Πακέτο βέβαια που για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να παίξω online (χάλια pings + με πετάει από τα games).
Comment
-
Gotmian
Originally posted by shodanjr_grΠακέτο βέβαια που για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να παίξω online (χάλια pings + με πετάει από τα games).
Comment
-
Eγω παλι κατάφερα να παίξω χωρίς LAG μόνο στην πρεμιέρα κυκλοφορίας
του 360. Την παρασκευή 2 του μήνος, νωρίς το πρωί (10:00)
Και γενικά απο την επόμενη μέρα κτλ Ολα τα multiplayer games με
εξαίρεση το Perfect Dark Zero σε Co-Op, έχουν LAG !!! ΠΟΛΥ LAG !
ΒΑΡΥ LAG!!!
Η ταχύτητα μου ειναι 384/128 και μάλλον δεν ειναι αρκετή για την
νέα κονσολα... :-(
Ισως δεν γλιτώσω την αναβάθμιση σε 1024/256 που μάλλον θα είναι
το νέο minimun standard. Αστα να πάνε...
Προς το παρον σαν silver μοιαζει η συνδρομή μου...Κατεβάζω απο το
marketplace πραγματα χωρίς προβλήματα και παίζω co-op στο
PDZ... επίσης Chat και μηνύματα...
αλλα multiplayer games με πολλους παίχτες (ακομα και αν δεν ειμαι
εγώ ο Ηοst) ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ LAG.
ακόμα και το PGR 3 ΣΕΡΝΕΤΑΙ !!
Comment
-
Predator
Εγω PDZ με 3 ατομα δεν γινοταν να παιξω,Ελληνες και οι τρεις.Κοβοταν η συνδεση!Παντως στο co-op ολα πανε τελεια!!!
Μαλλον φταει η περιοχη που μενει ο καθενας και σιγουρα ο αριθμος των χρηστων που ειναι "καρφωμενοι" στο DSLAM της εκαστοτε περιοχης καθως οσο μεγαλωνει ο αριθμος,τοσο πιο πολυ "μπουκωνει" το ιντερνετ.Μπορει και ο Provider να φταει...
Comment
Comment