Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΒΑ LIVE 06

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

ΝΒΑ LIVE 06

Ρε παιδιά το αγόρασε κανένας??αξίζειέχει παίξει κανείς το NBA2k6??

Περιμένω να ακούσω εντυπώσεις!!!!!!!!
    http://blogaroume.blogspot.com/

Απάντηση: ΝΒΑ LIVE 06

kai egw den xerw pio apo ta 2 na agorasw... katevasa to demo tou nba live 2006 apo to LIVE kai mou arese polu an exeresoume oti ine ipervolika argo...den mporw na katalavw giati... tha perimenw na dw kai to 2K6 kai meta tha apofasisw

Comment

Οταν λες "αργο" τι εννοεις? Στο φορτωμα?Στις κινησεις των παιχτων?Σε τι ακριβως?

Comment

enow mesa sto pehnidi stis kiniseis twn pehtwn!

ala mporeis aneta na to deis kai na krineis monos sou, egw htes to katevasa apo to LIVE to demo kai to dokimasa.... apo grafika skizei pantos!
        Last edited by Predator; 4 December 2005, 16:09.

Comment

Ρε Πανο ποση ωρα εκανες να το κατεβασεις??Γυρω στα 500 Mb δεν ειναι??
          512 εχω,αλλα συμφωνα με τα μαθηματικα θα κανει 10 ωρες να το κατεβασει..Τοσο εκανες??
          "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

ekana 1:30- 2 wres to poli...

Comment

Originally posted by Darth Destro
              Ρε Πανο ποση ωρα εκανες να το κατεβασεις??Γυρω στα 500 Mb δεν ειναι??
              512 εχω,αλλα συμφωνα με τα μαθηματικα θα κανει 10 ωρες να το κατεβασει..Τοσο εκανες??
              Δε θα σου πάρει παραπάνω απο 2,30 ώρες.

Comment

vevea egw ehw 1024/256 grammi... ala mou fenete periergo pou kai pali katevike toso grigora... shedon 1 GB masa se 2 wres

Comment

Και'γω 1024/256 έχω και έκανε πάνω κάτω μία ωρίτσα να κατέβει, λογικό είναι με 110kbps/sec.

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Comment

παιδιά, έχω ακούσει ότι το 2k6 είναι πολύ καλύτερο σε gameplay και στο treiler στο360 μου φάνηκε καλύτερο και στα γραφικά και σε όλα. Αυτό ή το GR3 προβλέπω να είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο 360.
                    Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Comment

Έχετε παρατηρήσει ότι στα demo του NBA Live 06 και kameo, κάθε φορά που δείχνει FMV movies, (δλδ βιντεάκια όπως εισαγωγές κτλ.) την ώρα που η κάμερα προχωράει, κολλάει σε μερικά frames?

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Comment

Originally posted by MK-DA
                        Έχετε παρατηρήσει ότι στα demo του NBA Live 06 και kameo, κάθε φορά που δείχνει FMV movies, (δλδ βιντεάκια όπως εισαγωγές κτλ.) την ώρα που η κάμερα προχωράει, κολλάει σε μερικά frames?
                        Πολύ λίγο το πρόσεξα σε stand του Xbox 360 στο Καμεο. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα της κονσόλας, περισσότερο ίσως του κώδικα του demo.
                        Εν τούτοις δεν μπορώ να σου πώ σίγουρα. Ελπίζω κάποιος που έχει αγοράσει το παιχνίδι να μας πει.

Για το άλλο δεν ξέρω, δεν το έχω δει.

Comment

Originally posted by MK-DA

Αυτο οντως συμβαινει σε μερικα σημεια , αλλα σε πολυ μικρο βαθμο που ειναι σχεδον ανεπαισθητο.Τα γραφικα του ειναι πολυ καλα, αλλα δεν ξερω κατι στο Gameplay του δεν μου κανει και πολυ κλικ. Ισως θα επρεπε να περιμενω το ΝΒΑ2Κ6. Οχι οτι αυτο ειναι ασχημο...αλλα συμβουλη μου παρτε καλυτερα το ΝΒΑ2Κ6, παντα ειαχε καλυτερο τροπο χειρισμου απο το LIVE.

Comment

Βασικα εγω εχω το fifa06 rtfwc και κανει το ιδιο στα βιντεακια..
                            οποτε ας υποθεσουμε ολοι οτι ειναι αλλη μια "προσεγμενη" δουλεια της φιλης μας ΕΑ...
                            "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

pedia ena ligo asheto post ala egw ehw to FIFA 2006 kai an kapios filos thelei to antalasw me to NBA live 2006, ite me ena apo ta Perfect dark zero, PGR3

Comment

Working...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎