Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΒΟΧ360 & wirelles network adaptor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Έχω το εξής ερώτημα .

Αντί να συνδέσω το USB adaptor στο Modem το συνέδσω στο PC σε μια USB θύρα και έχω το PC συνδεμένο στο internet.το ΧΒΟΧ360 μπορεί να είναι συνδεμένο μέσο του PC με το wirelles adaptor? ή πρέπει ο αντάπτορας να είναι συνδεμένος απευθείας στο Modem??

Χρειάζεται να κάνω κάποια ρυθμίση στο pc αν γίνεται??η θα το αναγωρίζει αυτόματα?θέλει να φτιάξω τοπικό δύκτιο?ή μπορώ να κάνω τη σύνδεση να είναι shared μέσο wifi?
    http://blogaroume.blogspot.com/

Απάντηση: ΧΒΟΧ360 & wirelles network adaptor

Originally posted by Diver_gr
    Έχω το εξής ερώτημα .

Αντί να συνδέσω το USB adaptor στο Modem το συνέδσω στο PC σε μια USB θύρα και έχω το PC συνδεμένο στο internet.το ΧΒΟΧ360 μπορεί να είναι συνδεμένο μέσο του PC με το wirelles adaptor? ή πρέπει ο αντάπτορας να είναι συνδεμένος απευθείας στο Modem??

Χρειάζεται να κάνω κάποια ρυθμίση στο pc αν γίνεται??η θα το αναγωρίζει αυτόματα?θέλει να φτιάξω τοπικό δύκτιο?ή μπορώ να κάνω τη σύνδεση να είναι shared μέσο wifi?
    εγω εχω συνδεσει κανονικα το usb networking adaptor του xbox πισω απο το xbox και συνδεω το pc και το xbox μεσω us robotics wifi dsl router.
    για το παραπανω που λες κατα 99.9% δεν γινετε.

Get your own Gamercard Sig.

Comment

Originally posted by dream21
      εγω εχω συνδεσει κανονικα το usb networking adaptor του xbox πισω απο το xbox και συνδεω το pc και το xbox μεσω us robotics wifi dsl router.
      για το παραπανω που λες κατα 99.9% δεν γινετε.
      Σε αυτό θα σου απαντήσει σίγουρα ο Predator. Τσέκαρε το forum σε μια - δυο μέρες.

Comment

Χαιρετω ολους τους φιλους, μολις προσφατα πηρα το Χ360 και εχω την εξης απορια για wireless συνδεση με το ρουτερ μου (usr9106).
        θα δουλεψει με εναν οποιοδηποτε usb wlan adaptor η θελει το γνησιο της microsoft?
        thanks

Comment

Originally posted by mikenuke
          Χαιρετω ολους τους φιλους, μολις προσφατα πηρα το Χ360 και εχω την εξης απορια για wireless συνδεση με το ρουτερ μου (usr9106).
          θα δουλεψει με εναν οποιοδηποτε usb wlan adaptor η θελει το γνησιο της microsoft?
          thanks
          εχω και εγω επισης το usr9106 και το συνδεω ασυρματα με το 360 με τον wi fi adaptor της microsoft και δουλευει αψογα.τωρα δεν νομιζω οτι θα δουλεψει με καποιον αλλον . αλλα μπορει στο μελλον καποια εταιρεια να παρουσιασει κατι αντιστοιχο για το 360!!

Comment

Μπορείτε να μου πείτε αν το xbox 360 μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο ασύρματο δίκτυο με ένα usb wireless adapter εκτός απο της microsoft ? thanks

Comment

Working...
            X