phra kai ego shmera aythn thn konsola kai eipa na pekso to ninja gaiden blaaack. pao na to pekso kai mou leei katebase to update. to katebazo kai to kano install. Bazo meta to ninja gaiden black kai mou kolaei sto xbox logo... ti fteei? nikiasa kai to klasiko ninja gaiden mpas kai eftege to diskaki mou kai pali mou kolaei kai sto ninja gaiden. eseis exete to idio problhma me to ninja gaiden h to black?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
problhma me ninja gaiden black kai xbox360
Collapse
X
-
Gotmian
Απάντηση: problhma me ninja gaiden black kai xbox360
Originally posted by Mjdancermanphra kai ego shmera aythn thn konsola kai eipa na pekso to ninja gaiden blaaack. pao na to pekso kai mou leei katebase to update. to katebazo kai to kano install. Bazo meta to ninja gaiden black kai mou kolaei sto xbox logo... ti fteei? nikiasa kai to klasiko ninja gaiden mpas kai eftege to diskaki mou kai pali mou kolaei kai sto ninja gaiden. eseis exete to idio problhma me to ninja gaiden h to black?
-
dokimasa to diko mou to ninja gaiden black pou to eixa pari prin ena mhna kai epeidh eixe merikes gratzounies piga kai nikiasa kai to ninja gaiden kai ekane ta idia. kolaei sto xbox logo kai de kanei tipota.
Koitaga sto xbox.com gia odigies sxetika me to update pou eixe kai paratirisa pos sou emfanizete ena minima na kaneis update to xbox kai meta kanh restart. emena mou ekane kateytian to update kai mou eipe meta klik continue to play kai den epeze, to ekana kai epanekinhsh to xbox360.. tipota. esteila kai e-mail sthn microsoft. elpizo na mhn me apogoiteysh to xbox360 akoma den to peira
Ean aposindeso to sklhro xanete to update? pos kiestsi?
Comment
-
Predator
Δεν χανεται το update,ισως "ξεκολησει" το συστημα.Εχει αναφερθει σε ξενα φορουμ πως αμα τυχει και κολλησει κατι,η αποσυνδεση του σκληρου ειναι η καλυτερη λυση.Αποσυνδεσε τον εχοντας τη κονσολα κλειστη.
Δεν θα σε απογοητευσει καθολου το xbox360,μην ανησυχεις.Εχουμε πολλα να δουμε ακομα.Η λιστα συμβατοτητας με το xbox1 συνεχως θα μεγαλωνει...Last edited by Gotmian; 8 December 2005, 12:59.
Comment
-
Gotmian
Originally posted by Predator...
Κατέβασε από το site μας το update, κάψτο σε cd όπως λένε οι οδηγίες και βάλτο στην κονσόλα. Μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος στο update του λογισμικού της κονσόλας. Κάντο, και αν δεν πιάσει πες μου την έκδοση που σου αναφέρει στο "System". (ό,τι κωδικό σου αναφέρει ΕΚΤΟΣ του serial number).
Comment
-
ebales to ninja gaiden kai esena sou epekse? ti na kano omos tora, ksanaekapsa to cd kai molis to bazo mou leei kateytian to update exei oloklhrothi click continue to play. tha dokimaso na bgalo ton sklhro kai na ton ksanabalo. den mporo na katalabo omos ti mporei na ekana lathos.. ena continue eixe mono na patiso.
Apoti blepo exoun kai alloi to idio problhma -> http://forums.xbox.com/ShowPost.aspx?PostID=576730
Comment
-
telika brhka thn lish. opoios exei to idio problhma prepei na alaksei to pal 50 se pal 60 kai to pexnidi pezei... sthn amerikh epeidh den exoun pal giayto den eixan problhma, periergo bug e? tha ftiaxth ayto me to update dekembriou?Last edited by Mjdancerman; 9 December 2005, 16:31.
Comment
-
Gotmian
Originally posted by Mjdancermantelika brhka thn lish. opoios exei to idio problhma prepei na alaksei to pal 50 se pal 60 kai to pexnidi pezei... sthn amerikh epeidh den exoun pal giayto den eixan problhma, periergo bug e? tha ftiaxth ayto me to update dekembriou?
Comment
Comment