Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συναντήσατε lag?Πείτε μας σε ποιό παιχνίδι,τι γραμμή DSL εχετε και τι ωρα παιξατε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Συναντήσατε lag?Πείτε μας σε ποιό παιχνίδι,τι γραμμή DSL εχετε και τι ωρα παιξατε

Σημερα παιξαμε με τον P3tran Call Of Duty 2 απο το σπιτι μου και σε ορισμενες μικρες πιστες το lag ηταν ανυπαρκτο!Οταν ομως η πιστα μεγαλωνε,τοτε το lag ηταν τοσο μεγαλο που αναγκαστηκαμε να κανουμε quit απο πολλα hosts...

Στο PGR3 τα πραγματα ηταν και εκει περιεργα καθως το παιχνιδι εχανε εμφανως καρε.

Η γραμμη μου ειναι 384/128 και η ωρα που παιξαμε το PGR3 ηταν στις 2 το μεσημερι ενω το Call Of Duty 2 το παιξαμε και το μεσημερι και το βραδυ,με τα ιδια ακριβως αποτελεσματα.

Στο Perfect Dark Ζero τα πραγματα στο Co-Op ειναι αψογα,δε μπορεσα ομως να μπω σε κανενα deathmatch(με ξενους παιχτες)...Μονο αν κανουμε deathmatch μεταξυ μας οι Ελληνες παιχτες,και αυτο ΜΟΝΟ οταν ειναι 2 ατομα μεσα στο lobby!!!Αν καποιος παει να συνδεθει τοτε πεφτει ολο το host.

Απάντηση: Συναντήσατε lag?Πείτε μας σε ποιό παιχνίδι,τι γραμμή DSL εχετε και τι ωρα π

Το μόνο game που έχω παίξει μέχρι στιγμής σε Live είναι το PGR3.

H γραμή μου είναι 384/128.

Πρωί , μεσημέρι και νωρίς το απογευματάκη παίζει μια χάρα σε games με 6 παίκτες.Το βράδυ μέτα της 20:00-20:30 έχω κάμποσο Lag! όχι συνέχεια αλλά σε racing όταν σε lagarei πάνω στη στροφή με 300 έστω και για 1 sec είναι αρκετό για να χάσεις το παιχνίδη.

Σε games με 2-4 άτομα ακόμα και αργά το βράδυ που συνήθως έχει περισότερο κόσμο online παίζει άψογα , από 4 και πάνω όμως καλύτερα άστο.............

Δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλά εγώ από εβδομάδα θα έχω 1024/256 για να έχω και το κεφάλι μου ύσηχο.

Εδώ και 1 χρόνο έδινα 150+ευρώ το δίμηνο για 384 τώρα που πέσανε οι τιμές θα τσιγγουνευτούμε?αφού τα δίναμε που τα δινάμε τόσο καιρό για το ρημάδι το 384 ας τα δώσουμε τώρα για την 1ΜΒΙΤ!
    http://blogaroume.blogspot.com/

Comment

Απάντηση: Συναντήσατε lag?Πείτε μας σε ποιό παιχνίδι,τι γραμμή DSL εχετε και τι ωρα π

το call of duty στην πιστα της γαλλιας ειναι lagless!

επισης χτες παιζαμε 4 ελληνες pgr3 με voice κανονικα και ολα ητανε αψογα.
      ωρα βραδυνη ομως.

τι θα γινει ρε πΟΤΕ??
      μεταναστες θα γινουμε για παρτυ σου γ@μω το κ#ρατο μου??!?!?!?!?!?!?
      ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Απάντηση: Συναντήσατε lag?Πείτε μας σε ποιό παιχνίδι,τι γραμμή DSL εχετε και τι ωρα παιξατε

Ολα μου τα παιχνίδια LAGάρουν όλες τις ώρες εκτός του
        Co-Op του Perfect Dark Zero και εκτός τοu Multiplayer Deathmatches
        του Quake 4.

Κανενα παιχνίδι δεν ειχε lag το πρωινό της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου
        (ημερα κυκλοφορίας του 360 στην Ευρώπη...)

Ισως ειναι κατι το αναμενομενα προβλεπόμενο αφού πέσαμε όλοι με
        τα μούτρα στη νεα κονσολα (Αμερική και Ευρώπη).

Αν πατε ομως να παίξετε στο παλιό XBOX θα δείτε οτι εχει μηδενικό
        LAG (δεν εχει πολυ κινηση εκει) Μπορειτε να παίξετε χωρίς καθόλου
        LAG το αψογο BATTLEFIELD 2 στο παλιό XBOX.

Στο Call of Duty 2 σε οποια πιστα και αν δοκίμασα να παίξω το LAG
        ήταν κοσμοιστορικό !!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ LAG.

Εχω μια 384/128 και ίσως εφτασε η ώρα για μια αναβαθμισούλα ακομα...

Comment

Απάντηση: Συναντήσατε lag?Πείτε μας σε ποιό παιχνίδι,τι γραμμή DSL εχετε και τι ωρα παιξατε

Η γραμμή μου είναι 1024/256 και το μόνο που έχω μπεί Live είναι το call of duty 2, δεν είχα LAG σε καμία πίστα, εκτός απο κάνα δύο φορές που και αυτό δεν ήταν από μένα. Μόλις τους πέταγε ο server, συνέχιζα κανονικά.

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Comment

Εγώ έχω 1024 και μέχρι τώρα στο PGR3 και στο PDZ δεν έχω καθόλου lag ανεξάρτητα την ώρα που παίζω.

Comment

..στον κουβα θα μας βαλετε με αυτα που γραφετε ρεεεεε!!
              ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

με 512 σε ωρες που μπαινουν τα αμερικανακια εχω ψιλοπροβλημα,αλλα μαλλον ειναι του καραγκιοζο-provider που,otenet..
                Ηδη πηρα τηλ για να ερθουν να ελεγξουν την γραμμη και αν συνεχισει τα ιδια,την κανω για forthnet..
                "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Exω και εγώ 384 και σε παιχνίδια όπως halo 2 στο 360 δεν είχα αρκετά σταθερό ping και ορισμένες φορές μου έκανε και reconect σε πίστα με 8 άτομα.Βρήκα απο εταιρία και συγκεκριμένα vivodi 512 αρκετά φθηνή σε σχέση με άλλες και θέλω να ρωτήσω εαν κάποιος έχει 512 vivodi πως τρέχει σε αυτόν?Ακόμα , μια γραμμή 1mb μαζί με ΟΤΕ και ISP (τον πιο φθηνό isp)για πόσα χρήματα ανα 2μήνες μιλάμε?

Comment

Originally posted by A-wesker
                    Exω και εγώ 384 και σε παιχνίδια όπως halo 2 στο 360 δεν είχα αρκετά σταθερό ping και ορισμένες φορές μου έκανε και reconect σε πίστα με 8 άτομα.Βρήκα απο εταιρία και συγκεκριμένα vivodi 512 αρκετά φθηνή σε σχέση με άλλες και θέλω να ρωτήσω εαν κάποιος έχει 512 vivodi πως τρέχει σε αυτόν?Ακόμα , μια γραμμή 1mb μαζί με ΟΤΕ και ISP (τον πιο φθηνό isp)για πόσα χρήματα ανα 2μήνες μιλάμε?

δεν σου εκανε reconnect επειδη φταιει η συνδεση σου εφυγε ο host του παιγνιδιου και χρειαυεται καποιος χρονος για να βρεθει νεος host.επεισης πολλεσ φορεσ εμφανιζεται αυτη η μπλε οθονη οταν οι αλλοι πεκτες προσπαθουν να κανουν standby η να σοθ διμιοθργισοθν εσκεμενα lag εφοσον ειναι host...
                    Computer games don't affect kids;
                    I mean if Pac-Man affected us as kids,
                    we'd all be running around in darkened rooms,
                    munching magic pills and listening to
                    repetitive electronic music.

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Angry Cockroaches
                    Cucarachas enojadas
                    Fumando Marijuana
                    Buscando una Fiesta
                    Y un kilo de Coc-a

Cucarachas fumando
                    Marijuana

Comment

Πήρα ADSL 1024 και επηδεί , στην αρχή ειχα σκοπό για 512 , είπα τονη ΟΤΕ να μου βάλει γραμμή 512..Το είπα εχθες το βράδυ 8.30 στο 134...12.30 την επόμενη μέρα που πήρα να τους πω να την κάνουν 1024 ο ΟΤΕ είπε οτι η γραμμή 512 ήταν έτοιμη!!Λεω πρώτη φορά ήταν τόσο γρήγορος (σε εμένα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα και πάντα είχα άριστη εξυπηρέτηση)και τώρα λόγο του οτι το κάναν πολύ γρήγορα , δεν έχει περαστεί στο σύστημα οτι έχω 512 (ενω έχω και μάλιστα είμαι μέσα με νετκαρτα και η ταχύτητα είνα πολύ καλύτερη και μπόρεσα να παίξω αρκετά παιχνίδια PDz.)πρέπει να περιμένω μάλλον και εως αρχές της άλλης εβδομάδας να μου αλάξουν ξανά την γραμμή σε 1024...Όχι πως με χαλάει η αναμονή έχοντας 512..

Comment

exei kaneis sas provider forthnet 512?kanoun ta games lag me auth th grammh?prothnete kapoion allon provider sta 512?ayth th stigmh exw hol 384 karta

Comment

Σου προτείνω Τellas adsl 512 καθώς η τιμή μαζί με ΟΤΕ + ΦΠΑ + Τελλας βγαίνει το ΔΙΜΗΝΟ 92 ευρώ.Φυσικά σε εμένα έπαιζε πολύ καλά χωρίς απολύτος κανένα πρόβλημα , ακόμα και με 25παίκτες την ίδια στιγμή.Σου προτείνω ανεπιφύλακτα 512 απο την Τελλας , εφόσον πρωσοπικα μπορώ να πω οτι ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Και τώρα με 1024 ακόμα και σε ψιλο-γεματο dslam για μεγάλες ταχύτητες λόγο των netcafe πάλι κατεβάζω με μέσο όρο 96 που είναι μια χαρά.

Comment

παιδια εγω εχω forthnet 384 και παιζω φιφα 06 ( nba live δεν εχω βρει κανεναν ξενο ουτε δικο μας)

το φιφα οσες φορες το εχω παιξει μου εχει Lag οτι ωρα και να παιξω.

Μονο τις Κυριακες και Σαββατα πρωι απο τις 7-9 παιζω με οποιονδηποτε στο εξωτερικο με φωνη και παιζει τελεια.

Αλλα μονο αυτες τις ωρες.

Comment

Νομιζω οτι το NBA 06 το εχει ο Darth Destro!

Το Fifa,ρωτησα χτες τον Admiral EA και μου ειπε οτι εχει lag αρκετες φορες,αλλα οι περιπτωσεις του να μην εχει lag ειναι παρα πολλες.Παιζει σημαντικο ρολο απο που ειναι ο host του παιχνιδιου και τι ταχυτητα συνδεσης εχει!

Comment

Working...
                              X