Announcement

Collapse
No announcement yet.

1ο παιχνιδι!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

1ο παιχνιδι!

Καλησπερα παιδια!

Ειμαι πολυ καινουργιος στην κοινοτητα σας αλλα ελπιζω να γινω μονιμος...Εχθες εγινα κατοχος ενος ΧΒΟΧ 360 (η χαρα μου βεβαια δεν περιγραφεται)και δυστηχως ακομα δεν εχω καταφερει να αποκτησω καποιο παιχνιδι.Ποιο θα μου λεγατε να παρω? Εχω ακουσει καλα λογια για το Perfct Dark Zero και για το Call of duty 2.Τι λετε?

Χρηστος

Απάντηση: 1ο παιχνιδι!

Κατά τη γνώμη μου δαγκωτά το Call of duty 2!!!Εκτός αν έχεις σκοπό να γίνει μόνιμος θαμώνας του xbox-live (πρέπει να γίνεις )! το PDZ σε live είναι κορυφαίο.

Δες επίσης τα PGR3!!!αν σου αρέσουν τα racing games θα πάθεις πλάκα με το συγκεκριμένο τίτλο.
    http://blogaroume.blogspot.com/

Comment

diver με προλαβες!!
      cmi30 καταρχην σε καλωσοριζουμε στην παρεα μας!!
      αν και λιγο σου αρεσουν τα πολεμικα του δευτερου παγκοσμιου συμφωνω με τον diver να προτιμησεις το cod2. το οποιο αν δεν κανω λαθος εχει σημειωσει τις ποιο πολλες πωλησεις μεχρι στιγμης.
      τωρα αν δεν τρελαινεσαι με β παγκοσμιο και το pdz ειναι πολυ καλο μιας και το εχω κιολας και εχει πολυ καλο live!!

Comment

Μπορει να μην πηρα πολλες απαντησεις στο μυνημα μου,αλλα με πεισατε!!!...Αυριο το πρωι θα αποκτησω το Call of Duty 2.Μου αρεσει ετσι και αλλιως η ιδεα του παιχνιδιου αφου ειχα παιξει παρα πολυ το 1 στο pc μου.....

Ευχαριστω,Χρηστος

Comment

Ναι ξεκίνα με το call of duty2(αν και τσουχτερό το έχουν στα 70 ευρώ)και μετά συνέχισε με το kameo(το πλαίσιο το έχει στα 55 ευρώ).E και αν σου έχουν μείνει λεφτά πάρε και το condemned(αλλά μην μας πάθεις τίποτα).

Comment

Γιατι να μην παθω τιποτα; Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο τρομακτικο αυτο το game αλλα τοσο πολυ;

Χρηστος

Comment

Φιλε μου ειλικρινα πιστεψε με,υπαρχουν περιπτωσεις που ανατριχιαζω..
              Μεγαλη πικρα με το condemned..
              To πρωτο 1st person survival horror.....
              "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Αν έχεις καλό υπολογιστή πάρε το COD2 PC στο και το PD0 στο 360. Αν από την άλλη δεν έχεις PC θα σου πρότεινα να πάρεις το PD0 λόγο online. Πάντως αν δε σκοπεύεις να παίζεις στο live τότε καλύτερα να προτιμήσεις το COD2.

Comment

Εδω και 2 ωρες εχω το call of duty στα χέρια μου και πραγματικα εχω παθει την πλακα μου!!!...Η Ατμοσφαιρα του παιχνιδιου ειναι απιστευτη,νομιζεις πραγματικα οτι εισαι στο πεδιο της μαχης!

Τα γραφικα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...φανταζομαι τι εχουμε να δουμε στο μελλον απο το 360....

Comment

Originally posted by cmi30
                    ...φανταζομαι τι εχουμε να δουμε στο μελλον απο το 360....
                    Στοίχημα?

Comment

cmi μην το παιξεις σε επιπεδο κατω απο το τελευταιο ή στη χειροτερη στο προτελευταιο!

ειναι αλλη εμπειρια με σωστο επιπεδο δυσκολιας!!!

πολεμος κανονικος!!!!
                      και μιας και μεχρι στιγμης δεν ειναι πολλα τα παιχνιδια, ευχαριστησου το οπως πρεπει!!! στο δυσκολοτερο!!
                      ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Working...
                      X