Announcement

Collapse
No announcement yet.

PDZ ή Condemned?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

PDZ ή Condemned?

Μέχρι στιγμής έχω μόνο το COD2, και για επόμενο είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Τα βασικά μου κριτήρια είναι Live multiplayer και γραφικά. Τι προτείνετε?

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Απάντηση: PDZ ή Condemned?

Εγω τα παιχνίδια που έχω αγοράσει μέχρι στιγμής για το 360 είναι :

Project Gotham Racing 3,
    Quake 4
    Perfect Dark Zero,
    Call of Duty 2,
    Need for Speed most wanted
    kai Condemned !

Το CONDEMNED μπορεί να μην ειναι multiplayer online αλλα τόσο
    τρομαχτικό και ατμοσφαιρικό παιχνίδι με τελεια γραφικά δεν έχω ξαναδει
    ποτέ στην ζωή μου.. Μιλαμε καταφέρνει να σε κανει να ανεβάσεις
    οπως εισαι καθιστός τους σφιγμούς σου στο 160 !!!!! και ειμαι και 30
    χρονων μαντράχαλος. Οταν το αγόραζα νόμιζα οτι τα forums μιλουσαν
    με υπερβολές όταν έλεγαν πόσο τρομαχτικό είναι ...
    τώρα ξέρω οτι εχουν παραπάνω απο δίκιο...

Παιζω βράδυ μονος με σβηστά τα φώτα και δυνατα τον surround ήχο
    και τρομάζεις απο τους αρουραίους μέχρι τα σπασμένα γυαλιά που
    κάνουν θόρυβο οταν τα πατας εσυ ο ιδιος νομίζοντας οτι βρίσκεται
    και κάποιος αλλος εκει....
    ασε.... Τετοια εμπειρία δεν πρέπει κανείς κατα την γνώμη μου να χάσει
    Το παιχνίδι δεν ειναι multiplayer και δεν εχει co-op αλλα πιστεψέ με
    αξίζει μέχρι και το τελευταίο του ευρώ.... Ειναι πραγματικά απίστευτο,
    πρωτότυπο και μοναδικό. Ειναι ενα MUST-HAVE GAME.

ΠΑΡΤΟ και δεν θα χάσεις ... Το PDZ δεν παίζω ιδιαίτερα παρα μόνο
    λίγο co-op που και πού...αλλα τα ποιο καλά multiplayer παιχνίδια σε
    στύλ deathmatch είναι το Call of Duty 2 και το Quake 4 (<-- υπεροχο)

αυτά...
    η επιλόγη ειναι δική σου...
    (αν δεν πάρεις το condemned θα χάσεις !!!)

Comment

Originally posted by Valsam75
      η επιλόγη ειναι δική σου...
      (αν δεν πάρεις το condemned θα χάσεις !!!)
      Όπως βλέπεις σου αφήνει περιθώριο επιλογής.... Αλλά σε καθοδηγεί και ... "λίίίίγο" προς το Condemned!
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Εγώ θα σου πρότεινα το PD0 μιας και το condemned δεν έχει online αλλα δεν έχω παίξει το condemned ακόμα.

Πάντος αν πάρεις το PD0 προετoιμάσου για πολύ lag όπως είμαι σίγουρος οτι γνωρίζει πολύ καλά ο valsam

Comment

Εγώ δοκίμασα το quake και κυρίως το online του μου φάνηκε αίσχος(γούστα είναι αυτά,no offence), το call of duty μου φάνηκαν καλά τα γραφικά, το gameplay και καλοσχεδιασμένες οι πίστες, αλλά τι να τις κάνεις όταν οι επιλογές για live είναι φτωχότερες από παιχνίδι 2004(δεν έχει pregame lobby να μαζέψεις τους φίλους σου, δεν έχει rankings να παίζεις ανταγωνιστικά παιχνίδια και σε περιορίζει στους 8 παίκτες σε ένα παιχνίδι ενώ οι πίστες μου φαίνονται σχεδιασμένες τουλάχιστον για 16 παίκτες).Σαν αποτέλεσμα, εγώ ακόμη με halo2 και pro evolution soccer5 ασχολούμαι περισσότερο περιμένοντας GR3 και 2k6, ενώ τα μυνήματα από τα γραφικά και την κίνηση ακόμη και στο quake είναι αισιόδοξα για τη νέα φουρνιά παιχνιδιών. Μου φαίνεται ότι βιαστήκανε λίγο, καλό θάταν τουλάχιστον να βολέψουν την κατάσταση με updates-patches. Ένα επίσης κακό του βιαστικού online σχεδιασμού είναι ότι κατα τη γνώμη μου δεν θα κρατήσει όλο τον κόσμο που μπήκε live με τον 1 μήνα trial. Τέλος και άσχετο:
          Μου πανε ότι το περιοδικό pro, games pro ή κάτι τέτοιο έγραφε στο τελευταίο τεύχος ότι το xbox live έρχεται επίσημα στην Ελλάδα σε 3 μήνες. ¨Εχει ακούσει κανείς τίποτα; Άντε να πει αντίο lag κι η Ελλαδίτσα!
          Σίγουρα θα βγήκα offtopic, αλλά που να τρέχεις από topic σε topic να τα μοιράζεις!
          Mάθετε επιτέλους να χάνετε! Εγώ ξέρω και δε χρειάζεται να μου το θυμίζετε

Comment

Originally posted by tsapman
            Εγώ θα σου πρότεινα το PD0 μιας και το condemned δεν έχει online αλλα δεν έχω παίξει το condemned ακόμα.

Πάντος αν πάρεις το PD0 προετoιμάσου για πολύ lag όπως είμαι σίγουρος οτι γνωρίζει πολύ καλά ο valsam
            Απότι έχω ακούσει το COD2 είναι χειρότερο απο το PDZ σε lag και με την 1mbit σύνδεση δεν έχω κανένα πρόβλημα, οπότε πιστεύω νάναι Οk. Αρχικά έλεγα για pdz και να αφήσω το Condemned, όμως η ανατριχιαστική παρουσίαση του Valsam με πόρωσε, οπότε λέω να πάρω και τα δύο

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Comment

και το condemned και το pdz είναι κατά την γνώμη μου εξαιρετικά παιχνίδια αλλά σε καμμία περίπτωση άμεσα συγκρίσιμα .είναι σαν να
              να συγκρίνεις το halo 2 με το resi4, το online κομμάτι του pdz είναι
              κατά την γνώμη πάντα κλάσεις ανώτερω του cod2 που αναρωτιέμαι
              τι του βρήκαν όλοι και πέσαν τα ανάσκελα με την πάρτη του,αφου αφ'ενός
              το online του ψιλοσέρνεται και αφ'ετέρου όποιος έχει ένα μέτριο προς
              καλό pc μπορεί να το παίξει άνετα και με 32 παίκτες και με σαφώς λιγότερη δαπάνη χρημάτων. Στο PDZ θα ευχαρίστηθείς και το offline και το
              online κομμάτι του τίτλού ενώ στο con. θα πάθεις πλάκα με την ατμοσφαιρά του

Comment

Βασικα,δεν ξερω γιατι,αλλα το pdz μου δινει μια εντυπωση σαν...παιδικο παιχνιδι,ή μαλλον....δεν ξερω,κατι..
                Οσον αφορα τον τομεα του live play,απο αποψη gameplay το cod2 ειναι ποοοοοοολυ μπροστα,αλλα εχει τεραστιο lag,σε αντιθεση με το pdz που ειναι μαλλον το παιχνιδι με το λιγοτερο lag που εχω παιξει...
                "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

BOTH!!
                  ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Condemned Rul3z. Εχ παιξει τα απειρα games στο pc μου. Αλλα στο XBOX 360 ειδικα και με Surround ηχο ειναι λες και ειναι εφιαλτης στον δρομο με το Condemned

Comment

Πάρε και τα δύο να ησυχάσεις βρε αδερφέ :Ρ

(εγώ αυτό έκανα)

Comment

Originally posted by shodanjr_gr
                        Πάρε και τα δύο να ησυχάσεις βρε αδερφέ :Ρ

(εγώ αυτό έκανα)
                        Και εγω ....ξεφραγκιαστηκα , αλλα μου εφυγε το .....διλημα !!!

Comment

Έτσι και αλλιώς φίλε την πατήσαμε τέρμα τα παιχνίδια πια οπότε πάρε ότι καλό υπάρχει,υπομονή μέχρι το Μάρτη όπου περιμένω 2 τίτλους.
                          Oblivion και The outfit(αυτό προσέξτε το είναι απο τη relic και μοιάζει πολύ με το mercenaries αλλά στον Β΄παγκόσμιο).Και ελπίζω να μην απογοητεύσει και το saint's row,χρειαζόμαστε παιχνίδια με διάρκεια!
                          Οπότε οικονομία γιατί τον Μάρτη θα μας τα πάρουν χοντρά..

Comment

Thanx guys για τις απόψεις σας και όπως είπα και πριν θα πάρω και τα 2!!
                            Και δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τον Μάρτη avenger γιατί 13 Γενάρη έρχεται το DOA4!!!!

Comment

το DOA 4 ειναι region free ξερει κανεις .....?

Comment

Working...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎