Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενοικιαση Games μεταξυ μελων του site...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Ενοικιαση Games μεταξυ μελων του site...

Σκεφτομουν αυτη την ιδεα, βαση της καταστασης με την ελλειψη χρηματων στην Ελλαδα, και την πληθωρα παιχνιδιων, καθως και οτι καποιοι απο εμας θελουν να καψουν ενα παιχνιδι για λιγο αλλα να μην το αγορασουν.
    Οποτε μου ηρθε στο μυαλο η ενοικιαση παιχνιδιων μεταξυ μελων.
    Παει καπως ετσι

κανουμε post τα παιχνιδια που εχουμε για ενοικιαση, και τα παιχνιδια που θελουμε να παιξουμε, οποιος ενδιαφερεται ( απο αθηνα για αρχη) επικοινωνει με αυτον που ανεβασε το post, ανταλλαζουν στοιχεια( διευθυνση, email, σταθερο, κινητο κλπ ) συναντιονται, δινει ο ενας στον αλλο το game, και με επικοινωνια, συναντιωνται παλι μετα απο μια εβδομαδα, η περισσοτερο, και επιστρεφεται στον κατοχο, μαζι με ας πουμε 5 ευρω ανα εβδομαδα.

ισως μαζι να προστιθεται και review, για το σε τι κατασταση επιστραφηκε το παιχνιδι.
    ισως η εμπιστοσυνη να ειναι λιγο δυσκολη στην αρχη, και θα πρεπει να κανονιστει στην αρχη με τα πιο ενεργα μελη, αλλα νομιζω υπαρχει potential να μετατραπει σε κατι standard για το site αυτο.

ας κανω την αρχη λοιπον,
    διαθετω για ενοικιαση,
    battlefield 3, gears of war 3, ghost recon future soldier, crysis 2, naruto ultimate ninja storm 2, mass effect 3, allan wake, για μια εβδομαδα η και περισσοτερο.

αναζητω να ενοικιασω για μια εβδομαδα,
    the amazing spider-man

Απάντηση: Ενοικιαση Games μεταξυ μελων του site...

Σαν ιδέα είναι καλή, φοβάμαι όμως ότι στην πράξη θα είναι κάπως πιο δύσκολη, όπως αναφέρεις και εσύ ο παράγοντας εμπιστοσύνη θα πάιξει σημαντικό ρόλο.

Δεν ξέρω αν συμφωνώ με το να υπάρχει και χρηματικό αντάλλαγμα, καθώς 1) αυτό αν γίνει θα γίνει για το community και 2) Σε βιντεοκλαμπ είναι 7.5 ευρώ η βδομάδα, δηλαδή η λογική λέει ότι η πλειονότητα θα προτιμήσει τα 2.5 ευρώ παραπάνω και την 100% ασφάλεια.

Ας δούμε τι έχετε να πείτε και εσείς, τα μέλη του φόρουμ πάνω σε αυτό, και η ομάδα του site θα δει μήπως αυτό μπορεί να γίνει κάπως πιο επίσημο και με κανόνες.

"Live your Greece in Myth"

Originally posted by MeLtingBrAinZ
    εδώ βλέπουμε τον anesthesique διαβάζοντας τα leaks του halo 4

Comment

Θα συμφωνήσω με τον Άλεξ σε αυτό. Θέλω και γω να δω τι άποψη έχει γι αυτή την ιδέα (η οποία είναι πολύ καλή) το community γενικότερα

Comment

Απο οσο θυμαμαι εχει ξαναγινει αυτη η προταση, οχι για ενοικιαση αλλα για ανταλλαγη. Κινηση δεν υπηρξε, και πιστευω δυσκολα ο αλλος θα δωσει δισκακι ακομα και σε ενεργο μελος. Μακαρι να πιασει παντως για ολα τα παιδια στις μεγαλες πολεις!
        Ταχυτερη συνδεση ιντερνετ στο κοσμο?? Ιαπωνια! 2Gbps download, 1Gbps upload by NURO (and Sony)!...F*ckin ΟΤΕ...

Comment

Για ενοικιαση το βλεπω καπως δυσκολο.Και γινεται ακομα πιο δυσκολο εφοσον μεσολαβουν χρηματα.Ειναι δυσκολο για καποιους να διαθεσουν τα παιχνιδια τους γιατι και δεν θα ξερουν στην ουσια σε ποιον τα διαθετουν,ουτε πως αυτος θα τα γυρισει πισω.Εδω σε φιλο εχω δανεισει παιχνιδι και το εφερε μεσα στις γρατζουνιες....
          Πιο ρεαλιστικο ειναι να δημιουργηθει καποιο section στο φορουμ που θα αφορα τις μονιμες ανταλλαγες.Δινω ενα παιχνιδι που δεν μου αρεσε,δεν με ενδιαφερει πλεον,και περνω ατιστοιχα απο αλλο μελος καποιο αλλο.Ετσι και γινεται ανακυκλωση παιχνιδιων,και δεν εμπλεκωνται χρηματα,και ο καθενας πριν κανει την συναλλαγη θα μπορει να δει την κατασταση του παιχνιδιου, αφου τουλαχιστον στις μεγαλες πολεις θα μπορει να γινει χερι -χερι

Comment

Αν παιζεις με καποιον καιρο τοτε νομιζω πως μπορεις να ανταλαζεις παιχνιδια και ΟΧΙ να τα νοικιαζεις ,αλλα γενικα η ιδεα πιο πολλα αρνητικα εχει παρα θετικα.

Comment

Εγώ την θέση μου την έχω δώσει και παλιότερα για το θέμα. Δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε κανένα πρόγραμμα ανταλλαγής ή ενοικίασης.
              Δεν το ρισκάρω.

Comment

Συμφωνω με τον akislxt και απορω πως και το συγκεκριμενο φορουμ δεν εχει thread για ανταλλαγες. Στο παρελθον ειχα κανει αρκετες και γενικα ειναι κατι που βοηθα ολους τους gamers. Τωρα δεν θα μιλησω για την κατασταση και τα συναφη μιας και αυτα ειναι πραγματα αυτονοητα.
                Ταχυτερη συνδεση ιντερνετ στο κοσμο?? Ιαπωνια! 2Gbps download, 1Gbps upload by NURO (and Sony)!...F*ckin ΟΤΕ...

Comment

Μετακίνησα το θέμα στις Ιδέες και Προτάσεις που πιστεύω ταιριάζει καλύτερα.

Ανάλογα με το feedback που θα έχουμε ίσως δοκιμάσουμε κάτι από τα παραπάνω στο μέλλον - και βλέπουμε πώς πάει.
                  Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Working...
                  X
                  😀
                  🥰
                  🤢
                  😎
                  😡
                  👍
                  👎