If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Λίγο μυστήριο αλλά θα το δούμε και αυτό και θα ενημερώσω. Για τέτοια θέματα μπορείτε να κάνετε ξεχωριστά report για να μπορούμε να τα βλέπουμε πιο άμεσα και σε ξεχωριστό σημείο να έχουμε ένα progress report.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις δικές μου. Επίσης, καλό θα ήταν να έχουμε δυνατότητα να κάνουμε επεξεργασία τις αγγελίες μας..είναι πολύ χρονοβόρο να περιμένεις 3 μέρες να μπει η αγγελία και μετά να θέλεις να αλλάξεις την τιμή ας πούμε και να είσαι αναγκασμένος να το κανείς αίτημα και ξανά μανα να περιμένεις.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Παίδες κάνουμε κάποιες αλλαγές που έχουν προκαλέσει αυτή την καθυστέρηση. Ελπίζω με το τέλος του ΣΚ να αρχίσει να λύνεται το πρόβλημα και οι καθυστερήσεις (μεταξύ άλλων).
Μήπως όσο διαρκεί το πρόβλημα να κάναμε κάτι ενναλακτικό σχετικά με της αγγελίες μας? Για παράδειγμα να ανοίξουμε ένα προσωρινό θρεαδ όπου να ποστάρουμε εκεί αγγελίες αλλά να απαγορεύεται να σχολιάζουμε κάτι περεταίρω! (Τώρα πόσο μπορεί να εξασφαλιστεί αυτό ένας θεός ξέρει!!!)
Το θέμα με τις καθυστερήσεις πλέον έχει λυθεί. Τις επόμενες ώρες θα εμφανιστούν όλες οι αγγελίες που συμφωνούν με τους κανόνες μας, τους οποίους μπορείτε να βρείτε ταχτοποιημένα εδώ
Θελω να ζητησω συγνωμη εκ των προτερων εαν μεσα στον μηνα Φλεβαρη δεν ανεβαινουν τοσο συχνα οι αγγελιες σας αλλα εχω μια εξεταστικη η οποια τρεχει με γοργους ρυθμους...
Θα κανω οτι μπορω να τις ανεβαζω οσο μου το επιτρεπουν οι καταστασεις.
Ελπιζω απο τον Μαρτιο και μετα να επανελθω σε κανονικους ρυθμους
Comment