If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Βεβαίως για να μην έχεις και εσύ το άγχος αυτό, είτε θα μπορούσε αυτή την περίοδο να σε ενισχύσει κάποιος, είτε να βρεθεί μία άλλη φόρμουλα με το θέμα των αγγελιών, δίκαιη για όλους (κυρίως τα μόνιμα μέλη) και απροβλημάτιστη - απρόσκοπτη λειτουργία με ή χωρίς την συνεχή συνδρομή - ενασχόληση των μελών της Διοικητικής Ομάδας.
Θελω να ζητησω συγνωμη εκ των προτερων εαν μεσα στον μηνα Φλεβαρη δεν ανεβαινουν τοσο συχνα οι αγγελιες σας αλλα εχω μια εξεταστικη η οποια τρεχει με γοργους ρυθμους...
Θα κανω οτι μπορω να τις ανεβαζω οσο μου το επιτρεπουν οι καταστασεις.
Ελπιζω απο τον Μαρτιο και μετα να επανελθω σε κανονικους ρυθμους
Y.Γ Ποιος διαβαζει Ραδιενεργα Ισοτοπα
Πιστεύω ότι όλοι κατανοούν την κατάστασή σου, είτε βρίσκονται σε παρόμοια είτε όχι! Δώσε βάση εκει στο διάβασμά σου και έλα όταν ξεμπερδέψεις!
Θελω να ζητησω συγνωμη εκ των προτερων εαν μεσα στον μηνα Φλεβαρη δεν ανεβαινουν τοσο συχνα οι αγγελιες σας αλλα εχω μια εξεταστικη η οποια τρεχει με γοργους ρυθμους...
Θα κανω οτι μπορω να τις ανεβαζω οσο μου το επιτρεπουν οι καταστασεις.
Ελπιζω απο τον Μαρτιο και μετα να επανελθω σε κανονικους ρυθμους
Το θέμα με τις καθυστερήσεις πλέον έχει λυθεί. Τις επόμενες ώρες θα εμφανιστούν όλες οι αγγελίες που συμφωνούν με τους κανόνες μας, τους οποίους μπορείτε να βρείτε ταχτοποιημένα εδώ
Μήπως όσο διαρκεί το πρόβλημα να κάναμε κάτι ενναλακτικό σχετικά με της αγγελίες μας? Για παράδειγμα να ανοίξουμε ένα προσωρινό θρεαδ όπου να ποστάρουμε εκεί αγγελίες αλλά να απαγορεύεται να σχολιάζουμε κάτι περεταίρω! (Τώρα πόσο μπορεί να εξασφαλιστεί αυτό ένας θεός ξέρει!!!)
Παίδες κάνουμε κάποιες αλλαγές που έχουν προκαλέσει αυτή την καθυστέρηση. Ελπίζω με το τέλος του ΣΚ να αρχίσει να λύνεται το πρόβλημα και οι καθυστερήσεις (μεταξύ άλλων).
Leave a comment: