Announcement

Collapse
No announcement yet.

Media Connect Problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Media Connect Problem

Παιδια εχω το εξης προβλημα :

Προσπαθω να κανω install το media player του 360 αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα μια και το 360 δεν "αναγνωριζει" τον υπολογιστη μου.Νομιζω οτι το προβλημα ειναι το firewall που εχω (Norton Internet Security) αφου οταν το εκανε unistall ξεφνικα το 360 παιζει και τα MP3 του υπολογιστη μου και βλεπω και τι φωτογραφίες μου....Τωρα που εχω επανω κανονικα το firewall δεν αναγνωρίζει τιποτα!....Καμια ιδεα?

Ευχαριστω,Χρηστος

Απάντηση: Media Connect Problem

Λογικα εχεις εγκαταστησει και το Media Connect στο PC σου,σωστα?

"Πες" στο firewall σου οτι αυτο το προγραμμα εχει ελευθερη προσβαση στο δικτυο/ινερνετ και για icoming και για outgoing traffic.

Comment

Δυστηχως αυτο το εχω κανει ειδη αλλα και παλι χωρις αποτελεσμα....

Comment

Ποιο firewall εχεις?Εισαι σιγουρος οτι μολις το απεγκαταστησεις δουλευουν ολα ρολοι?
        Aν εχεις το Norton οπως λες πιο πανω,ψαξε μηπως εχει περιορισμους στο file sharing!Δεν το εχω το προγραμμα αυτο,δεν ξερω τις ρυθμισεις του!

Με τι συνδεεσε στο xbox,ασυρματα ή ενσυρματα?Γιατι με το ασυρματο καμμια φορα τα παιζει και θελει restart το Xbox για να δει το PC...

Comment

Ενσυρματα συνδεομαι,το live μου παιζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα,μονο με το media ειναι το προβλημα....θα κοιτάξω το firewall παλι αν και το εχω κοιταξει παρα πολλες φορες....

Comment

Σιγουρα ειναι θεμα firewall,καποια ρυθμιση "χανεις" και δεν σε αφηνει!Μακαρι να το ηξερα το Norton αυτο,να σου ελεγα τι να κανεις ακριβως!

Comment

Originally posted by Predator
              Σιγουρα ειναι θεμα firewall,καποια ρυθμιση "χανεις" και δεν σε αφηνει!Μακαρι να το ηξερα το Norton αυτο,να σου ελεγα τι να κανεις ακριβως!
              Ρύθμισέ το να "αφήνει" όλα τα δεδομένα να περνάν στο τοπικό δίκτυο. Και καλά δηλαδή ότι ό,τι δεδομένα ζητάνε μηχανήματα από το τοπικό δίκτυο (βλέπε 360) είναι αξιόπιστα, και να δίνει πλήρη πρόσβαση. Εγώ κάτι τέτοιο έκανα (συγκεκριμένα ρύθμισα το firewall να βλέπει το pc σαν file/internet server) και τώρα όλα καλα.
              Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

exo to antivirus nod32 kai antimetopizo to idio provlima..plz help
                I AM KING PYROS

Comment

Κοίτα τί προτείναμε και παραπάνω. Δεν έχουμε ακόμα ξεχωριστές πληροφορίες για τη λειτουργικότητα του Media Center πάνω από καθένα από τα διαθέσιμα προγράμματα προστασίας.
                  Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Ριξε μια ματια εδω:

Και μια ματια εδω:

To δευτερο link εχει και ρυθμισεις για τα πιο γνωστα firewall της αγορας.Διαβασε λιγο το καθενα τι λεει και ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλεις ενα συμπερασμα του τι πρεπει να κανεις στο δικο σου firewall...

Comment

Working...
                    X
                    😀
                    🥰
                    🤢
                    😎
                    😡
                    👍
                    👎