Announcement

Collapse
No announcement yet.

GTA V Community Game Night

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

GTA V Community Game Night

Στον online κόσμο του Los Santos, είναι δύσκολο να βγάζει κανείς τα προς το ζην. Σας καταλαβαίνουμε. Γι’ αυτό έχουμε συνθέσει μια ομάδα από συγκεκριμένους επαγγελματίες, που θα σας βοηθήσουν να μαζέψετε πολύ… χαρτί!

Κάθε Πέμπτη στις 19:00, παίζουμε Grand Theft Auto Online, ολοκληρώνοντας τις καλύτερες, πιο διασκεδαστικές και πιο κινηματογραφικές αποστολές που προσφέρει το παιχνίδι, ανάμεσα σε ληστείες πολυτελών αυτοκινήτων, επιθέσεις σε αεροπορικές βάσεις και συγκρούσεις με αντίπαλες συμμορίες.

Σίγουρα, μπορεί κανείς να παίξει μόνος του, αλλά εκεί που το Grand Theft Auto Online λάμπει, είναι το ομαδικό παιχνίδι. Χωρίς αχρείαστες απαιτήσεις για συγκεκριμένες ομαδικές ενέργειες, οι καλύτερες, πιο γεμάτες από ευχαρίστηση στιγμές, έρχονται μέσα από το παιχνίδι με πολλά άτομα. Είτε προσπαθώντας να ανεβάσουμε το κασέ μας, είτε απλά να περάσουμε καλά, παίζουμε μαζί αυτό το open world αριστούργημα, που κλείνει ιδανικά την εποχή της τρέχουσας γενιάς συστημάτων, προσδίδοντας μια καινούργια, πιο ζωντανή αίσθηση στο κοινωνικό χαρακτήρα ενός παιχνιδιού του είδους.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, γίνετε μέλη του οfficial Crew του MyXbox.gr, το MyGTAgr Community, λαμβάνοντας περισσότερα Reputation Points (RP) κάθε φορά που ρολλάρουμε παρέα και ολοκληρώνουμε κάποια δουλεία ή event, αλλά και μαθαίνοντας για όλες τις πτυχές του GTA Online. Κάθε Πέμπτη στις 19:00!

Απάντηση: GTA V Community Game Night

Εγώ είμαι σχεδόν καθημερινά μέσα στο Online, οπότε θα είμαι παρών και αύριο στην "πρεμιέρα". Όσοι θέλετε να συμμετέχετε, κάντε ένα ποστ εδώ και αν δεν με έχετε φίλο, κάντε με add στο Live για να μπορέσουμε να συντονίσουμε την φάση.

Comment

Πολυ καλη ιδεα =)

Comment

Όλοι sticky bombs στο αμάξι του Παναγιώτη!

Ελπίζω να κρατήσει η φάση μέχρι να ξαναμπώ και εγώ ονλινε πάντως, έχει τρελό γέλιο το παιχνίδι.

"Live your Greece in Myth"

Originally posted by MeLtingBrAinZ
        εδώ βλέπουμε τον anesthesique διαβάζοντας τα leaks του halo 4

Comment

Μπραβο παιδες,ωραιοι! Θα ειμαι μεσα σημερα

Comment

Εγω και ο Παναγιωτης θα είμαστε μέσα απο τις 7 σήμερα. Οσοι δεν μας έχετε στείλετε friend request ειτε σε μενα είτε στον Παναγιωτη για να κανονισουμε και τις ομαδουλες και τα parties.

Comment

Originally posted by anesthesique View Post
              Όλοι sticky bombs στο αμάξι του Παναγιώτη!

Ελπίζω να κρατήσει η φάση μέχρι να ξαναμπώ και εγώ ονλινε πάντως, έχει τρελό γέλιο το παιχνίδι.
              "Εντάξειιιιιιιιιι!"

Comment

Μια φωτό λίγο πριν ξεκινήσουμε το session! Πολύ γέλιο και εμπειρία απλά! Ευχαριστούμε όσους έπαιξαν μαζί μας και ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με ακόμα περισσότερο κόσμο! Homieeeeeeeeeeez!

Comment

Οχι παιδια δεν εχω παρει αγκαλια το μπουκαλι με το whiskey... ^^

Ps. Μετρησε το event

Comment

Originally posted by TheBlackDogGr View Post
                    Οχι παιδια δεν εχω παρει αγκαλια το μπουκαλι με το whiskey... ^^

Ps. Μετρησε το event
                    Παλι καλα που εχει ασανσερ για το garage γιατι αμα δεν θα κατεβαινες κουτρουβαλοντας τις σκαλες

Comment

Μεσα και εγω!!!!! καντε με add

Comment

Originally posted by captain54 View Post
                        Παλι καλα που εχει ασανσερ για το garage γιατι αμα δεν θα κατεβαινες κουτρουβαλοντας τις σκαλες
                        Ο Άρης πιωμένος; Όχι ρε συ ποτέ κάποιο λάθος κάνεις

"Live your Greece in Myth"

Originally posted by MeLtingBrAinZ
                        εδώ βλέπουμε τον anesthesique διαβάζοντας τα leaks του halo 4

Comment

Originally posted by anesthesique View Post
                          Ο Άρης πιωμένος; Όχι ρε συ ποτέ κάποιο λάθος κάνεις
                          Βαρούσε οχτάρια μέσα στο διαμέρισμα, μόνο αυτό σου λέω!

Comment

Που να με δειτε να πιανω και τιμονι στα χερια μου...

Comment

To community game night συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή εβδομάδα! Εύχομαι τώρα που υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα άτομα, να δούμε ακόμα περισσότερους από εσάς online! Μπείτε στο Live κατά τις 19:00 για να κανονίσουμε τα party και ό,τι άλλο προκύψει. Όπως κάθε φορά, αν δεν μας έχετε στο friends list, είστε ελεύθεροι να μας κάνετε add και θα χαρούμε να σας δούμε στο Grand Theft Auto Online!
                              Σήμερα στις 19:00!

Comment

Working...
                              X