Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συζητήσεις για άλλες πλατφόρμες και βελτιώσεις forum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Απάντηση: Συζητήσεις για άλλες πλατφόρμες και βελτιώσεις forum

Originally posted by Maui gr View Post
    Κάτσε ρε Δημήτρη, μιλάς λιγάκι απόλυτα και σε πολύ στενό πλαίσιο.
    Να εξηγήσω. Και μένα με κουράζουν οι συζητήσεις για αναλύσεις περί frames, κονσολών, γραφικών, όταν δεν στρέφονται αμιγώς προς το xbox, αλλά όπως κ να έχει οι περισσότεροι από εμάς έχουμε wii, pls,xbox,tablets, smartphones. Τι να κάνουμε δηλδ; Να πάμε αλλού επειδή το η κοινότητα λέγεται "myxbox.gr"; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά που ακούω; Και δεν είσαι μόνο εσύ; Και άλλοι συμφωνούν μαζί σου κ μου έχει προκαλέσει τεράστιο προβληματισμό. Νόμιζα ότι ήσασταν open minded άτομα.
    Πραγματικά λυπάμαι να ακούω τέτοιες απόψεις από φίλους που έχουν μυαλό και επίπεδο.
    Επίσης αν το site γίνει αμιγώς xbox και απαγορεύσει άλλες συζητήσεις, τότε.....Άντε Γειά που λέμε εμείς οι Ολυμπιακοί.
    Δημήτρη (Kalai), αφού έχεις άλλη άποψη μπορείς να παραθέσεις λύσεις, ιδέες για βελτίωση και όχι να απαγορεύσεις ή να πετσοκόψεις συζητήσεις κ διαλόγους. Γιατί έτσι θα απομονώσεις άτομα. Εκτός αν η φιλοσοφία της κοινότητας είναι να περιοριστεί ο χώρος για μερικούς.
    Gaming sites υπάρχουν πολλά, εγώ λέω αφού το έχει που το έχει το όνομα για μένα καλύτερα θα ήταν να είναι αποκλειστικά για το Xbox και το λέω από την στιγμή που έχει αυτό το όνομα η σελίδα. Να γλυτώσεις από trolls κτλ είναι αδύνατον.

Εγώ μπαίνω στο forum για να διαβάσω κάνα νέο σχετικά με το xbox, για άλλες κονσόλες μπαίνω σε ένα άλλο Ελληνικό site και κάνα δυο Αγγλικά...

Λύσεις δεν μπορώ να δώσω λόγω του ότι έχω εντελώς αντίθετη άποψη, τις λύσεις θα τις βρουν/σκεφτούν όσοι θέλουν η σελίδα να υποστιρίξει και τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Comment

Originally posted by KalaiGR View Post
      Σελίδα με όνομα myxbox, Ελληνική Κοινότητα LIVE, XCN, δεν νομίζω να αφορούν άλλες κονσόλες, ούτε νομίζω πως μπαίνει εδώ κόσμος για ενημερωθεί για άλλα πράγματα εκτός από Xbox. Αν θέλετε να είστε gaming site αλλάξτε όνομα και βάλτε τα όλα μέσα. Έχουμε τρελαθεί σε όλα τα gaming sites στα 1080p vs 720p, GDDR5 vs DDR3 κτλ.

Κλείστε ότι δεν αφορά το Xbox και αφήστε τους να πάνε αλλού να τα πουν, απλά πράγματα.
      Θες να γράψεις και να ενημερωθείς για PS κλπ? Yπάρχουν αντίστοιχα forums!
      Αλλά όταν ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ μας κρατάει αυτό το forum είναι γιατί είναι το πιο αντικειμενικό και γιατί ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ κατα βάθος είμαστε Xbox fans γιατί οι περισσότεροι έχουμε συμμετάσχει σε "Δυνατά" lobbies με Έλληνες για Gears και Halo και αυτά δεν πρόκειται να συσταθούν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ στο PSN.

Αν σας είχε (πραγματικά) κερδίσει το PS τώρα δεν θα ήσασταν σε αυτό το forum (του XBOX).

Comment

Το έχω ξαναπεί ένα versus θέμα για τις κονσόλες και ας πλακώνεται εκεί όποιος θέλει .
        Επίσης σβήσιμο οφ τοπικ μηνύματος στα θέματα των xbox, ps, και απειλή για μπαν όποιος επανειλημμένα είναι οφ τοπικ στα στα συγκεκριμένα θέματα.

Comment

Εγώ και αν είμαι φανατικός του xbox. Αλλά πως να το κάνουμε, έχω όλες τις κονσόλες σπίτι κ είμαι open minded σε διάλογο για όλα τα θέματα για όλες τις κονσόλες, παιχνίδια κτλ. Ο πλουραλισμός είναι το παν, πρέπει να μπαίνει κ λίγο χρώμα στη ζωή μας.
          Τώρα, αν μερικοί έχουν πρόβλημα κ ενοχλούνται με τα "offtopics" (συζητήσεις εκτός xbox), ας μην μπουν στον κόπο να τ' ανοίξουν κ να τα διαβάσουν, είναι τόσο απλό βρε παιδιά.
          Είμαστε μια κοινότητα που ξεκίνησε με κοινό ενδιαφέρον το xbox. Στην πορεία γνωριστήκαμε, μιλήσαμε, παίξαμε μαζί, αφιερώσαμε ώρες ολόκληρες με χαβαλέ κτλ κ κατόπιν αυτού προέκυψαν κ άλλα κοινά ενδιαφέροντα με βάση το gaming φυσικά.
          Και ξαφνικά ακούω, ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λες σου, τα μαζεύεις κ πας αλλού να τα συζητήσεις. Επίσης μην ξεχνάς ότι το πλαίσιο δράσης της κοινότητας είναι το ευρύτερο gaming, αν έχω καταλάβει καλά και όχι η Ms-xbox και δεν υπάρχει τίποτα άλλο στη ζωή μας.
          Τι να πω, αρχίζω κ νιώθω άβολα, νομίζω ότι είμαι ξένος ώρες ώρες.....

ΥΓ: Τότε τι συζητάμε για διαγωνισμούς εκτός πεδίου φόρουμ; Σε facebook κτλ; Ας μείνουμε εδώ, κλειστό λόμπυ, στα στεγανά μας κ να μπουν ταμπέλες "Προσοχή ναρκοπέδιο" για εκτός xbox συζητήσεις......
          sigpic

Comment

Αυτό που μπορεί να γίνει για τη βελτίωση του φόρουμ είναι να σβήνονται κάποια ενοχλητικά κ εμπαθή μηνύματα που προκαλούν κ είναι προσβλητικά για τους υπόλοιπους. Ας γίνεται ένα report
            Επίσης οι ενοχλητικοί-trolls παραβάτες να τρώνε μπαν.
            sigpic

Comment

Originally posted by Maui gr View Post
              Αυτό που μπορεί να γίνει για τη βελτίωση του φόρουμ είναι να σβήνονται κάποια ενοχλητικά κ εμπαθή μηνύματα που προκαλούν κ είναι προσβλητικά για τους υπόλοιπους. Ας γίνεται ένα report
              Επίσης οι ενοχλητικοί-trolls παραβάτες να τρώνε μπαν.
              Αν μπουν πολλοί forum mods, να υπάρχει μία γενική γραμμή στο τι σβήνεται κ τι όχι.

Για μένα βελτίωση του forum αυτή την στιγμή θα ήταν να γίνει update σε μία νέα version γιατί είναι λίγο πίσω εδώ που τα λέμε...

Comment

Κατ' αρχάς μπορεί να μπει ένα γενικότερο πλαίσιο στο ξεσκαρτάρισμα κακών κειμένων.
                Κάτι σαν βασικές αρχές ας πούμε. Είτε αυτά χαρακτηρίζονται ως εμπαθή είτε ως τρολάρισματα. Δηλδ, κείμενα από ορδές με greeklish να σβήνονται ώστε να αποφεύγονται οι στραβισμοί, κείμενα που προκαλούν με χειρίστου είδους λογοπαίγνια, προσωπικές αναφορές που θίγουν την υπόληψη του χρήστη, επίσης να σβήνονται κ να τιμωρούνται.....
                Τεσπα, το θέμα είναι να υπάρχει πλουραλισμός ιδεών και συζητήσεων γιατί αλλιώς χαθήκαμε αδερφέ.
                sigpic

Comment

Βλεπω παντως μιλατε για ''σονακιδες'' που μπαινουν εδω να τρολλαρουν...

Ατομα που στη προηγουμενη γενια ειχανε περασει απο τα χερια τους 4-5 κονσολες 360 ξαφνικα εγιναν σονακιδες επειδη το ps4 συνολικα τους ''γεμισε'' πιο πολυ σαν κονσολα σε αυτο το αρχικο σταδιο της γενιας.
                  sigpic
                  Ferrari_Italia_458 3d Model / Made in Lightwave 3D

Comment

Το ότι είχε κάποιος 360 δεν σημαίνει πως πρέπει να πάει στο ONE ή πρέπει να είναι Xbox Fan. Όσοι πήραν PS4 καλά έκαναν και το πήραν, εκτός από το οικονομικό & specs θα υπάρχουν και παιχνίδια που θα θέλουν να παίξουν. Το θέμα είναι να μην υπάρχει αυτό το "πρήξιμο" και αντιπαλότητα. Ναι έχει καλύτερα specs από το ONE, ναι το ONE είναι πιο ακριβό, αλλά δεν πρέπει να προσπαθείς να με πείσεις να το αγοράσω. Αντίστοιχα πάει και για τους κατόχους του ONE. Όπως γίνεται με τα iPhone & Samsung, όπως γίνεται γενικά με πολλά πράγματα.

Αυτή την στιγμή πάντως αν θες να παίξεις τώρα games νομίζω πως το ONE έχει πιο μεγάλη βιβλιοθήκη. Σε ένα χρόνο αυτό λογικά θα έχει αλλάξει. Κοιτώντας 5 χρόνια μπροστά σίγουρα το PS4 θα παίζει μόνο του. (Άπο πλευράς hardware)

Το Xbox ONE δεν μπορεί να σωθεί ούτε με νέο DirectX API που θα πάρει, ούτε με τπτ.
                    Μιλάνε για All in One και δεν μπορώ να δω τις ταινίες μου από το Synology στο ONE, πάλι καλά που έχω το PLEX στην TV.

Αλλά κάτι τέτοια είναι που μπορεί να κάνουν την διαφορά, φανταστείτε δλδ να μπει το Plex ή κάτι αντίστοιχο στο ONE. Τότε κάτι κάνεις... εφ'όσον θες να λες ότι είσαι All in One entertainment system.

Comment

Originally posted by Corsa OPC View Post
                      Βλεπω παντως μιλατε για ''σονακιδες'' που μπαινουν εδω να τρολλαρουν...

Ατομα που στη προηγουμενη γενια ειχανε περασει απο τα χερια τους 4-5 κονσολες 360 ξαφνικα εγιναν σονακιδες επειδη το ps4 συνολικα τους ''γεμισε'' πιο πολυ σαν κονσολα σε αυτο το αρχικο σταδιο της γενιας.
                      Που ξερεις τι ατομα ειναι?

Μεχρι στιγμης απο αυτα ολα αυτα τα τρολ που μπαινοβγαινουν εδω μεσα, αντε το πολυ 1-2 να μιλανε λογικα με επιχειρηματα. Ολοι οι υπολοιποι αρχιζουν συγκρισεις στυλ "το ps4 εχει πιο ωραιο χρωμα στις βιδες απο το xbox one και οποιος διαφωνει με αυτο ειναι φανμποι της μαικροσοφτ!".

Μπαινεις να διαβασεις τα νεα της αγαπημενης σου κονσολας σε ενα θεμα, και βλεπεις εναν διαφημιστη της sony να σου λεει "το xbox σου ειναι μαπα για αυτους τους 238 λογους που θα γραψω αναλυτικα, παρε ps4!".

Αυτο ονομαζεται σπαμ, οχι διαλογος.

........Auto merged post:

Επισης +1 στα τρολ που αρχιζουν τις τυπικουρες, το υπερβολικα σοβαρο υφος , και την κλασικη ατακα "εγω εχω και τις 2 κονσολες..".

Comment

Εγινε το one αγαπημενη κονσολα? Δεν κυκλοφορισε καλα καλα ακομη.

Εμενα η αγαπημενη μου ειναι το 360 ας πουμε...αλλα εζησα μαζι της, μου αφησε αναμνησεις και μου εσπασε τα νευρα. Χαλαγε και την επομενη μερα αγοραζα καινουργια.

Πως κολλησες εσυ στο ΟΝΕ τοσο γρηγορα?
                        sigpic
                        Ferrari_Italia_458 3d Model / Made in Lightwave 3D

Comment

Υπαρχουν 3 λυσεις,
                          α) κλειδωνεις το θεμα και καθε θεμα που ασχολειτε με αλλες κονσολες.
                          β)το αφηνεις οπως ειναι.
                          γ)απλα δεν μπαινεις σε αυτο το θεμα εαν ΔΕΝ σε ενδιαφερει το θεμα η τα ατομα τα οποια γραφουν σε αυτο.

Δεν υπηρχαν αυτα στην προηγουμενη γενια γιατι πολυ απλα και οι 2 κονσολες ηταν κατα 99% (αποψη μου) πολυ κοντα στα παιχνιδια.
                          Τωρα υπαρχουν διαφορες,ειναι θεμα πως να το κανουμε ,το καλο να λεγετε οπως και το κακο.

και στο τελος δεν πρεπει να παρουμε ολες τις κονσολες τις Μσ για να πουμε οτι ετσι υποστιριζουμε το φορουμ η το καθε φορουμ.

Comment

+1 Corsa OPC,

Από εκει και περα...

Δημητρη (GOTMIAN) πιστευω ότι πρεπει να κανεις κατι ετσι ώστε να γυρισει το site στα παλια "ωραια" χρονια.....να ξαναγυρισουν οι παλιοι "εγγεγραμμενοι", να ξαναγινει το myxbox αυτό που τοοοοοοτε ηταν σημειο συνάντησης για:
                            κουβεντα,
                            λυσεις σε προβλήματα,
                            συμβουλες,
                            "αντιπαραθεσεις" χωρις (ιδιαιτερα εντονους) διαπληκτισμούς ΚΑΙ με "ανεκτα" περιθωρια" που υστερα "μπαιναμε" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Live Και τα ξεχνάγαμε όλα παιζοντας ... UNO!!!!!!!!!!!
                            ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ οι ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ διοργανωσεις "τουρνουά" που δεν ειχαν καποιο δωρο ή κατι το ιδιαιτερο περα απο το ΟΤΙ συμμετειχες με μια "ομαδα" που ειχε "δεσει" (με τα δικα μας κριτηρια) ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ απο το myxbox και το Live και εκει "αντιμετώπιζαμε" μια άλλη "ομαδα" η οποια και αυτή μεσα απο το myxbox ΕΙΧΕ "ΔΕΣΕΙ" μεταξυ της (με τα δικα της κριτήρια) και το ΑΠΟΛΥΤΟ ηταν να φτασεις μεχρι το τελος!!!!με χαβαλέ, θυμο γιατι καποιοι μπορει να μην παιρναμε πολύ στα σοβαρα το παιχνιδι και φυσικα πολλλλλαα γελια πχ ΑΞΕΧΑΣΤΑ, ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ GOW1......τα οποια όταν τελειωνε το ενα βαζαμε κατευθείαν "πλωρη" για το επομενο......όμως και τοτε μιλαγαμε για άλλες κονσόλες και τοτε μιλαγαμε για τα κακως "κειμενα" του Live, ΟΜΩΣ δεν παρεξηγιοταν ΚΑΝΕΙΣ αντίθετα προσπαθούσαμε να βρουμε λυσεις ΚΑΙ ΟΧΙ "αφορισμους" τυπου "εξω οι πλαιστεσιον-αδες/-ουδες", "εδώ είναι site Μονο για ΧΒΟΧ και εάν σας αρεσει" και λοιπα "αστεια" (για να μην γραψω τον πραγματικο χαρακτηρισμο οσων διαβασα) ΤΑ ΟΠΟΙΑ μονο κακο κανουν στο site που, προσωπικα, "αγαπησα" πολύ γιατι απο εδώ μεσα εκανα αρκετους "φιλους" με τους οποιους και συνεχιζω ακομα.....και με τους οποιους όμως μας συνδεει κατι......ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΑ εδώ μεσα (ειτε μας/σας αρεσει ειτε όχι) γιατι το site εχει χασει ΑΡΚΕΤΗ εάν ΟΧΙ ΟΛΗ την παλια του "αιγλη" και συνοχή......βεβαια θα μου πεις/-τε ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ (ή κατι πιο "βαρυ") ΟΚ δεν διαφωνω.....απλα την αποψη μου γραφω.......

Καποια η οποια -εάν δεν κανω λαθος- ηταν απο τις πρωτες κοπελλες του site.....ΚΑΙ στεναχωριεμαι για αυτό που, βλεπω/εχω χασει, αρκετα χρονια τωρα........

People tell me A and B they tell me how I have to see Things that I have seen already clear,so they push me then from side to side they're pushing me from black to white, but don't push me to the maximum shut your mouth and take it home 'cause I decide the way things gonna be.I want out,To live my life alone,To do things on my own,To live my life and to be free.

Comment

Εγώ λέω να προχωρήσει το φόρουμ στην έκδοση πιστοποιητικού gaming φρονημάτων πριν επιτρέψει στον οποιονδήποτε να μιλήσει. Επίσης, να απαγορευτεί και να λογοκρίνεται αυτόματα με --- οποιαδήποτε λέξη σχετίζεται με ανταγωνιστικά προϊόντα, εταιρείες, κλπ κακές λεξούλες καθώς σε αυτή την ζωή υπάρχει μόνο μία επιλογή και αυτή λέγεται Xbox.

Το Xbox είναι θρησκεία και η Microsoft είναι ο απόλυτος άρχων ενώ ο εκάστοτε CEO ο εν ζωή προφήτης στον πλανήτη και ότι λέει είναι ευαγγέλιο και θα πρέπει να μαζευόμαστε εδώ για να δοξάζουμε τον λόγο του.

Επίσης, το ενοχλητικό "trolling" μπορεί να λυθεί με την απλή λύση να γίνεται άμεσα δημόσια αποπομπή και φυσικά αποκλεισμός (κοινώς μπαν) τυχόν "σονάκια" (κυρίως) χρήστη που έκανε το λάθος να μπει στο φόρουμ. Μάλιστα τις πρώτες Κυριακές του κάθε μήνα θα πρότεινα για παραδειγματισμό, να γίνεται ανασκολοπισμός στην κεντρική πλατεία του φόρουμ σε όποιον τόλμησε να πει κακό λόγο για την εταιρεία, την κονσόλα ή τους αγαπημένους τίτλους (οι τελευταίοι θα καθοριστούν από την αρχή του φόρουμ και τους επιλεγμένους από αυτήν χρήστες). Θα πρότεινα και στην κεντρική πύλη του φόρουμ (κανόνες) να μπουν μεταλλικά κλουβιά με σκελετούς και παλουκια με κεφάλια αλλόθρησκων που να φέρουν πινακίδες οι οποίες θα προσδιορίζουν την ιδιότητα τους ("σονάκιδες"), ώστε να κόβουν την φόρα σε όποιον μη φανατικό οπαδό της ως άνω αποδεκτής θρησκείας πάει να μπει και φυσικά να δίνουν τις γενικές (μάλλον ξεκάθαρες) γραμμές και κατευθύνσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Αυτά... νομίζω έτσι θα λυθούν όλα τα προβλήματα του φόρουμ και των επιλεγμένων χρηστών του και όλα μετά θα είναι μέλι γάλα.

Comment

Working...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎