Επαιζα kameo και ειχα φτασει στο water temple ενω ειμουν στο xbox live εγινε αποσυνδεση και εγω δεν εκανα ξανα connect, οταν νικησα το Boss ομως και επρεπε να μου δωσει τα 2 Achievement(Freed Lenya, Found Chilla 120p) δεν μου τα εδωσε εκανα connect μετα και παλι τιποτα.. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?? εχω παρει Achievement και οταν ειμαι offline παντως(call of duty 2) και μου το εβγαλε κανονικα στην gamercard την επομενη φορα που συνδεθηκα, με το kameo τι εγινε??
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Προβλημα με τα Achievement του Kameo
Collapse
X
-
Προβλημα με τα Achievement του Kameo
Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swfTags: None
-
Απάντηση: Προβλημα με τα Achievement του Kameo
Originally posted by sephiroth51Επαιζα kameo και ειχα φτασει στο water temple ενω ειμουν στο xbox live εγινε αποσυνδεση και εγω δεν εκανα ξανα connect, οταν νικησα το Boss ομως και επρεπε να μου δωσει τα 2 Achievement(Freed Lenya, Found Chilla 120p) δεν μου τα εδωσε εκανα connect μετα και παλι τιποτα.. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?? εχω παρει Achievement και οταν ειμαι offline παντως(call of duty 2) και μου το εβγαλε κανονικα στην gamercard την επομενη φορα που συνδεθηκα, με το kameo τι εγινε??Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.
-
Originally posted by GotmianΑν όντως έχει πάρει το ach. τότε έχει αποθηκευτεί στο offline προφίλ σου. Ίσως απλώς αργήσει να εμφανιστεί online... Μου φαίνεται περιέργο, έως αδύνατο να "χάθηκε"...
Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf
Comment
-
Originally posted by sephiroth51...
Δεν μπορείς απλώς να διαλέξεις τις πίστες που αντιστοιχούν στα επιτεύγματα? Πάντως εγώ το έχω σημειώσει, και (με την άδειά σου) θα ήθελα να το αναφέρω στο Xbox.Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.
Comment
-
Originally posted by GotmianΕγώ την "πάτησα" έτσι στο PGR, ενώ έπαιζα βγήκε κατα λάθος το "ψιλοχαλασμένο" καλώδιο του τηλεφώνου από τη μπρίζα και έπεσε το dsl. Αλλά μετά μου τα πέρασε κανονικά...
Δεν μπορείς απλώς να διαλέξεις τις πίστες που αντιστοιχούν στα επιτεύγματα? Πάντως εγώ το έχω σημειώσει, και (με την άδειά σου) θα ήθελα να το αναφέρω στο Xbox.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf
Comment
-
το g σημαινει gamerscore και ειναι ποντοι που τους παιρνεις αμα κανεις καποια achievementsComputer games don't affect kids;
I mean if Pac-Man affected us as kids,
we'd all be running around in darkened rooms,
munching magic pills and listening to
repetitive electronic music.
Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989
Angry Cockroaches
Cucarachas enojadas
Fumando Marijuana
Buscando una Fiesta
Y un kilo de Coc-a
Cucarachas fumando
Marijuana
Comment
-
Xarh sta achievs to game den telionei p.x sto pgr3 exw 790 p an thimamai kala k malista den eixai adsl k exw ta platinum medal offline.gia mena ta achievs dhnoun perisoterh zwh sto game k ta money pou eskases gia na to pareis den pane amena.Finished 1000G
Amped3/PGR3/Prey/NFS MostWanted/Full Auto/Oblivion/Moto GP 06/Tomb Raider Legend/Fifa 06/Call Of Duty 2/Just Cause/Top Spin 2/NBA Live 06/NBA 2k6/Kameo/Dead Rising/King Kong/Xmen 3/CrackDown and comin'more....
Comment
-
εγω δεν εχω freed τον yeros, αλλα εχω freed την chila.
νομιζω ομως οτι καπου κοντα στην αρχη του παιχνιδιου ειχα βρει ενα δωματιο με ..καθρεφτες (δεν θυμαμαι σιγουρα) απο οπου μπορουσες να παιξεις στην ουσια τις πιστες... μαλιστα ειχε και τοπ σκορ για καθε πιστα (??!)
για τσεκ ιτ αουτ, και οποιος αλλος θυμαται ας πει, γιατι μπορει να μην θυμαμαι και καλα..ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!
Comment
Comment