Announcement

Collapse
No announcement yet.

Destiny Open beta για τα μέλη με Xbox Live Gold - Θα σας δούμε μέσα? (+Εντυπώσεις)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Απάντηση: Destiny Open beta για τα μέλη με Xbox Live Gold - Θα σας δούμε μέσα? (+Εντυπώσεις)

Το γράφω και εδώ για όσους δεν έχουν ξεκινήσει το download ακόμα

Παίδες η beta είναι πλέον προσβάσιμη σε όλα τα μέλη με Xbox Live Gold, οπότε σας περιμένουμε "μέσα" το ΣΚ, σε Xbox 360 ή Xbox One.

Αν δεν σας εμφανιστεί αμέσως η επιλογή, δώστε του λίγο χρόνο καθώς μόλις το ενεργοποίησε η Bungie
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Απάντηση: Destiny beta - Θα σας δούμε μέσα? (+Εντυπώσεις)

Originally posted by Patronangel View Post
      Έχει σκεφτεί κανένας από σας να αποκτήσει το παιχνίδι ή θα ζητάτε μόνο;
      Κάθε Beta, εκτός απ' το να βοηθάει τους προγραμματιστές τού παιχνιδιού να διορθώσουν ατέλειες πριν την τελική κυκλοφορία, χρησιμεύει και ως ένα άτυπο demo/preview για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Επομένως γιατί θεωρείς επαιτεία το να ζητάει κάποιος beta key;

Με γεια σου με χαρά σου που το προπαρήγγειλες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οφείλουν να το κάνουν όλοι..

Οντόπικ τώρα, λιώσαμε καλά με Neo όλο το βράδυ. Έντονα στοιχεία Borderlands, το οποίο μόνο θετικό μπορεί να είναι. Τα public events νομίζω θα κάνουν τη διαφορά, εφόσον όμως καταφέρουν να τα κάνουν αρκετά ενδιαφέροντα ώστε οι παίκτες να θέλουν να συνεργάζονται ουσιαστικά με άλλους.

Υποσχόμενο.
      Last edited by Citizen3rased; 25 July 2014, 06:41.

Comment

Απάντηση: Destiny Open beta για τα μέλη με Xbox Live Gold - Θα σας δούμε μέσα? (+Εντυπώσεις)

Σήμερα και για συγκεκριμένες ώρες θα τρέξει το Iron Banner event, που ουσιαστικά θα είναι pvp, αλλά αυτή την φορά το gear μας δεν γίνεται scale dow όπως στο pvp και τα στατιστικά του μετράνε κανονικά.

Πηγή:Bungie

Comment

Απάντηση: Destiny beta - Θα σας δούμε μέσα? (+Εντυπώσεις)

Originally posted by Citizen3rased View Post
          Κάθε Beta, εκτός απ' το να βοηθάει τους προγραμματιστές τού παιχνιδιού να διορθώσουν ατέλειες πριν την τελική κυκλοφορία, χρησιμεύει και ως ένα άτυπο demo/preview για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Επομένως γιατί θεωρείς επαιτεία το να ζητάει κάποιος beta key;

Με γεια σου με χαρά σου που το προπαρήγγειλες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οφείλουν να το κάνουν όλοι..
          +1
          *A sheer misfit it's what I am, a black flame, my soul burns*

Comment

παιδιά αν κατάλαβα καλά , όταν μπαίνεις σε ένα χάρτη και έχει άλλο κόσμο (τους βλέπεις δίπλα σου) αλλα δεν είναι μαζί σου σε fireteam, όταν προχωρήσει σε non-respaw area είναι ξεχωριστή για σένα, ξεχωριστή γι αυτούς?
            το έχετε παρατηρήσει και εσείς;
            *A sheer misfit it's what I am, a black flame, my soul burns*

Comment

Eγώ σε τέτοια περίπτωση έχω δεί ότι αλληλοβοηθούμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις κι ας μην είμαστε στην ίδια fireteam.

Comment

Πολύ λίγες δυνατότητες παραμετροποίησης του χαρακτήρα σου. Δοκίμασα να φτιάξω έναν καινούριο με διαφορετική κλάση και οπτικά έμοιαζε παρόμοιος με τον προηγούμενο. Στον πύργο αλλά και στον κόσμο του παιχνιδιού συνάντησα αρκετούς παίκτες που επίσης ήταν όμοιοι εντελώς με τον δικό μου.
                Σαν καθαρό gameplay όσο περισσότερο παίζω τόσο περισσότερο μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα Χάλο με διαφορετικά σκιν. Τα όπλα έχουν το ίδιο ακριβώς σχήμα και σουλούπι με αυτά του master chief, αυτές οι μπλε στρογγυλές βολές πλάσμα των εξωγήινων όπλων είναι ιδιες με των πιστολιών πλάσμα του Χάλο, και οι ομοιότητες συνεχίζονται στην κίνηση του χαρακτήρα και τα άλματα του στο περιβάλλον.
                Άμα ρε παιδί μου έχεις παίξει Titanfall και έχεις δει τι ωραία τρέχει στους τοίχους και πόσο ωραία πιάνει την άκρη της ταράτσας ο πιλότος για να σκαρφαλώσει, τα κατακόρυφα άλματα της Bungie μοιάζουν αρχαία.
                Θέλει πολύ βελτίωση και η ΑΙ. Αν απομακρυνθείς λίγο οι εχθροί δεν σε ακολουθούν ποτέ σαν να έχουν συγκεκριμένο πεδίο δράσης. Έτσι όλες οι μάχες είναι: Άδειασε τον γεμιστήρα στο κεφάλι του εχθρού απομακρύνσου μέχρι να ξαναφορτίσει η ενέργεια, επέστρεψε και ξαναάρχισε την διαδικασία.
                Πρέπει επίσης:
                α) Να μειωθούν πολύ οι μπάρες ενέργειας των αρχηγών. Κάποιες μάχες με boss κρατάνε πάρα πολύ. Περισσότερο από 25 λεπτά.
                β) Βελτίωση στο levelling. Τωρα γίνεται με πολύ αργό ρυθμό και κάνει την διαδικασία μαρτύριο.
                γ) Μα είναι ανάγκη μόλις τελειώσει το επίπεδο να αρχίσει αντίστροφη μέτρηση και στο τέλος της να σε πάρει από την πίστα; Θέλω να μείνω λίγο ακόμα και να εξερευνήσω. Ντε και καλά να φύγω; Φαντάσου να γινόταν αυτό στα μπουντρούμια του Ντιάμπλο. Θα κυνηγούσαν τους προγραμματιστές της Blizzard με χατζάρες.

500 εκατομμύρια δολάρια για αυτό; Θα προτιμούσα να αναβληθεί κανένα εξάμηνο μέχρι τον Μάρτη για να το βελτιώσουν παρά να κυκλοφορήσει έτσι.
                Last edited by Patronangel; 25 July 2014, 15:12.

Comment

Εμεις παλι μετα το χθεσινό μας playthrough διαπιστώσαμε περισσότερους μηχανισμους απο borderland παρα halo(special ability,respawns αντιπάλων,loot,healthbars, gear upgrade, bosses κλπ)

Το AI εχει θεμα παίζοντας με sniper παρατήρησα (εκτός του οτι δε κλοτσούσε ιδιαίτερα) οτι οταν έριχνα απο μεγάλη απόσταση οι εχθροί δεν αντιδρούσαν και ιδιαίτερα απλα πηγαίναν λιγο δεξιά λιγο αριστερά(εξαίρεση ηταν αυτοι που ειχαν shield που κρυβόντουσαν μέχρι να γινει το recharge)

Τα level με ξίνισαν που ολα του story ηταν στον ιδιο χάρτη απλα σε αλλες τοποθεσίες και σχετικά μικρά και ευκολα με εξαίρεση το devil's lair που μεχρι τοτε κάναμε περίπατο και ξαφνικά φάγαμε αρκετό ξύλο! Εμενα μου άρεσε που δεν έπεφταν εύκολα τα bossακια και περιμένω κι άλλα καλοδουλεμένα (mecha) bosses!!

Επίσης και τα event με τους διάφορους random players εχει προοπτική...

Να δουμε και το pvp πως θα είναι(η bungie δε νομιζω να απογοητεύσει) αν και πιστεύω ενα αρκετά δυνατό χαρτί θα είναι το coop...
                  Last edited by neo7101; 25 July 2014, 19:23.
                  yo

Comment

Θα ήθελα πολύ να απαντήσω σε κανα δυο σχόλια που είδα, αλλά θα γίνω κακός και θα ξεφύγει το θέμα.

Για την beta τώρα, εντάξει. Σίγουρα δεν τρελάθηκα, αλλά, δεν απογοητεύτηκα κιόλας. Θα ήθελα λίγες ώρες παραπάνω να το δοκιμάσω. Προς το παρόν, μου δείχνει ότι είναι μία μίξη halo και borderlands (καθόλου κακό).
                    Πάντως αν θέλει κάποιος να με βρει μέσα, συνήθως είμαι στο κεντρικό σημείο (tower νομίζω λέγεται), και γυρίζουμε βίντεο κλιπ με τις χορευτικές μάς ικανότητες

Comment

Ωχουυυ μια κουβέντα είπαμε.

Comment

Το pvp παντως εχει θεμα... Πολλές φάρες μου έτυχε σε melee να πάρω kill και με τα απο λιγο να πεθαίνω και εγω! Δεν εχω ενθουσιαστεί πολυ απο αυτο το κομμάτι του παιχνιδιού...
                        yo

Comment

Μέχρι στιγμής ούτε εγώ έχω ξετρελαθεί πάντως. Καμία σχέση με το Hype που είχε δημιουργηθεί. Και το content φαίνεται λίγο...
                          Sex and Violence!

"Monsters tell stories of me to frighten their children"

Comment

Το παιχνιδάκι ειναι φανταστικό και υπεράψογο..
                            Αυτο περιμέναμε και σε 6 βδομάδες αντιο ζωή. Τώρα που έιναι και η beta ανοιχτή θα το δοκιμάσω αυριο στο one να δώ τις διαφορές (αν υπάρχουν).

αγαπάμε bungie για πάντα

Comment

Working...
                            X
                            😀
                            🥰
                            🤢
                            😎
                            😡
                            👍
                            👎