Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παίχτες/Armor για raid

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Παίχτες/Armor για raid

Παιδιά έχω τις εξής απορίες. Είμαι Lvl 29 Hunter Και δεν έχω παίξει ποτέ σε raid (μόνο strikes). Το armor μου είναι αγορασμένο απο το tower (legendary & exotic)

- Φαντάζομαι οτι τα raid θα δίνουν καλύτερο armor από αυτό που αγόρασα. Σωστά; Ακόμα και Ο Atheon?
    - Συμπαίχτες για το raid βρίσκουμε μόνο με προηγούμενη συνεννόηση, και όχι μέσα απο το game σωστά; Έχετε κάποιο εύκολο τρόπο να βρίσκετε κόσμο;
    - Είμαι level 29 εδώ και καιρό κολλημένος. Τα μπλε engrams απο τα strike δεν δίνουν legendary gear (σε όλα τα strike έχω πάρει μόνο 1 φορά) οπότε μόνο με αγορά μπορώ να βρω. Τι προτείνετε;

Απάντηση: Παίχτες/Armor για raid

Εχω άπειρο καιρό να ασχοληθώ με το Destiny αλλά απ' όσο ξέρω

1)Τα Raid ναι, οντως σου δίνουν καλύτερο gear και μάλιστα για να σου απαντήσω και στην τρίτη ερώτηση για να ανέβεις πάνω απο level 29 χρειάζεσαι raid gear. Δεν ξέρω όμως αν αυτό έχει αλλάξει με το DLC που κυκλοφόρησε. Ας μας πεί κάποιος ο οποίος ξέρει καλύτερα.

2)Συμπαίκτες ειδικά για τα raid ναι μόνο μέσα απο συνεννόηση, καθώς η Bungie καλώς η κακώς δεν έβαλε matchmaking σε αυτό το κομμάτι του τίτλου. Υπάρχουν σίγουρα ακόμα αρκετά άτομα που ασχολούνται με Destiny θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις να στέλνεις friend request στα παιδιά που έχουν γράψει σε αυτά τα thread

Comment

Και εγώ ενδιαφέρομαι. Αν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι μέσα στο Σκ θα ηταν καλά. Για την φαση αλλά μπας και τσιμπισουμε ριποτες και αναβαθμιστουμε.
      sigpic
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,
      ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Comment

Μπορεί κανένας σήμερα κατα τις 21:00-22:00 για dayli, weekly ή οτι άλλο κάτσει;
        sigpic
        ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,
        ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Comment

εγραψα ένα ολόκληρο κατεβατο αλλά χάθηκε ... πικρα με τα updates.

τεσπα.. αν μπορει κάπως να ανακτηθεί καλώς αλλα βαριέμαι να τα ξαναγράφω οπότε δεν ισχύει οτι θες raid gear για 2.

μποριες να πας 31 ανετα με armor που αγοράζεις απο vanguard και crucible με 33 light.
          Last edited by phaerun; 21 January 2015, 17:26.

Comment

Κανε με add (diver gr)ειμαστε αρκετα ατομα που παιζουμε raid
            http://blogaroume.blogspot.com/

Comment

Παίχτες/Armor για raid

Πρέπει να ειναι πάντως παγκόσμια πρωτοτυπία στο gaming τα dlc να ακυρώνουν ΟΛΟ το κανονικό παιχνιδι.

Ειμαι πλέον εδω κ καμπόσο καιρό level 32 με 331 gjallarhorn,ice breaker,black hammer και αλλο εξοπλισμό και δεν εχω την παραμικρή διάθεση να συνεχίσω να παίζω γιατι μόλις βγει το νέο expansion όλα αυτά θα τα βάλω στον ....... Μου κΑι θα πρέπει είτε να ξαναφτιάξω τα ίδια απ την αρχή είτε να βρω καινούρια όπως ακριβώς έγινε στην κυκλοφορία του πρώτου dlc.

Προσωπικά αδυνατώ να θυμηθώ κάτι αντίστοιχο.

Θυμάμαι στο borderlands 2 οταν βγηκε το level cap το έπαιρνε οποίος το ήθελε και οι υπόλοιποι απολάμβαναν το παιχνιδάκι τους και τον legendary εξοπλισμό τους όπως ακριβώς τον ήξεραν.

Αν παει κάποιος σήμερα και χωρίς να το ξέρει αγοράσει το παιχνιδι απο το ράφι θα διαπιστώσει ότι το full priced παιχνιδι που αγόρασε στα 60 η και 70 ευρώ ειναι παντελώς άχρηστο μετα το επισης ΑΧΡΗΣΤΟ campaign των 10 ωρών αφου δεν θα μπορει να παίξει ΠΟΤΕ raid (το VOG πλέον ειναι άχρηστο αφου ο καλός εξοπλισμός ειναι στο raid του dlc) και άλλες φορές ουτε nightfall και weekly!

Αδιανόητα πράγματα απο τη bungie που απο το κορυφαίο fan loved studio κατέληξε σε μια απόλυτα σιχαμένη bungie vision !

Τους εύχομαι πτώχευση και πάτο!
              Last edited by Original GR; 22 February 2015, 00:04.
              sigpic

Comment

Yes ACTIVISION it is ...........

Στάλθηκε από το MB860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
                Last edited by Diver_gr; 22 February 2015, 06:40.
                http://blogaroume.blogspot.com/

Comment

Πάντως εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δε βάζουν το matchmaking στα raids. Δουλεύω και θέλω τη 1-2 ώρες που έχω διαθέσιμες να βρω γρήγορα μία ομάδα για τα raids. Τώρα με βάζει να μπω στο destiny lfg να βρω ομάδα να έρχονται κάποιοι να φεύγουν κάποιοι άλλοι και μέχρι να παίξω να έχω φάει τη μία ώρα.
                  Μόνο εγώ το βρίσκω χαζό;

Comment

Originally posted by Original GR View Post
                    Πρέπει να ειναι πάντως παγκόσμια πρωτοτυπία στο gaming τα dlc να ακυρώνουν ΟΛΟ το κανονικό παιχνιδι.

Ειμαι πλέον εδω κ καμπόσο καιρό level 32 με 331 gjallarhorn,ice breaker,black hammer και αλλο εξοπλισμό και δεν εχω την παραμικρή διάθεση να συνεχίσω να παίζω γιατι μόλις βγει το νέο expansion όλα αυτά θα τα βάλω στον ....... Μου κΑι θα πρέπει είτε να ξαναφτιάξω τα ίδια απ την αρχή είτε να βρω καινούρια όπως ακριβώς έγινε στην κυκλοφορία του πρώτου dlc.

Τους εύχομαι πτώχευση και πάτο!

Εχει ακουστει πως εχουν λαβει υποψη τους το εν λογω θεμα( ειμαι και εγω στην ιδια φαση με εσενα και δεν θελω καν να το ακουμπισω) και ενδεχεται να μην επαναληφθει το αλλαλουμ των upgrades στο δευτερο dlc.

Μεχρι να επιβεβαιωθει , δηλωνω ξενερωμενος. Πραγματικα εδειξαν τον χειροτερο τους εαυτο αν και δηλωνα απο τους φανατικους του τιτλου

Comment

Kανεις λάθος καθόλου άχρηστο δεν είναι το VoG. To fatebringer είναι σχέδον on par με το word of crota (handcannon που το ρίχνει μόνο στο hard mode του crota's end).
                      Το Vex Mythoclast ειναι ακόμα και τώρα μετα απο 2 nerfαρισματα ένα απο τα καλύτερα οπλάκια στο παιχνίδι.
                      Το Vision of confluence είναι ένα απο τα καλύτερα scout riffles του παιχνίδιου και το ρίχνει και το normal VoG.

Απλά αυτό που έκαναν είναι ότι εδωσαν 33 light armor απο vanguard οπότε πήγαινες level 31 χωρίς να έχεις παιξει ποτέ raid στο VoG. και αυτό το έκαναν για να κάνουν catch up οι νέοι παίχτες που το πήραν τα Χριστούγεννα μαζι με το DLC.
                      Απο ότι είπαν αυτό δεν θα γίνει με το δεύτερο DLC.

Προσωπικά σαπίζω καθημερινα στο destiny. Εχω warlock και hunter στο 32 και titan στο 31 και μαζεύω ακόμα οπλα και κάνω raids.

Εχω 3 παιχνίδια και με το order θα έχω και 4ο που έχω αγοράσει και ειναι στη ζελατινα γιατι δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ. Aν έχεις παρέα να κάνεις raids έιναι ακόμα καλό παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να παιζεις κάθε μέρα αλλα Τρίτη και Τεταρτη που γίνεται το update οι σερβερς γονατίζουν ακόμα και τώρα.

Comment

Βρήκαν ένα level-up bug - μέχρι να το διορθώσουν φαίνεται να είναι εύκολα προσβάσιμο αν και δεν το έχω δοκιμάσει.

Destiny's latest glitch spawns infinite Thralls to help fuel your bounty hunting and loot lust.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=rFoiNriY2uU[/ame]
                        Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Working...
                        X
                        😀
                        🥰
                        🤢
                        😎
                        😡
                        👍
                        👎