Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μεταφορά από Αγγλικό Live στο Ελληνικό, τι θα μου λείψει;;;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Μεταφορά από Αγγλικό Live στο Ελληνικό, τι θα μου λείψει;;;

Καλησπέρα στην κοινότητα!

Είμαι XBOX User από την 1η κονσόλα και XBOX Live User από την 1η κυκλοφορία του Xbox 360 (αυτό που έπασχε από το Red Ring of Death).
    Όταν έκανα εγγραφή στο Live δεν υπήρχε υποστήριξη για Ελλάδα και αναγκαστικά όπως όλοι δήλωσα χώρα που υποστηριζόταν, την περίοδο εκείνη επέλεξα την Αγγλία.
    Τα χρόνια πέρασαν και πλέον έχουμε εδώ και αρκετό καιρό υποστήριξη του XBOX Live στην όμορφη και ταλαιπωρημένη χώρα μας.
    Θα παρακαλέσω να με ενημερώσετε σχετικά με τα παρακάτω:

1. Είναι το ελληνικό XBOX Live service πλούσιο σε υλικό όπως το άγγλικο; Και εξηγούμαι ότι δεν με απασχολεί το Video Streaming όπως η υπηρεσία Netflix ή άλλες αντίστοιχες που έχουν στην Αγγλία (SKY) αλλά με απασχολεί αν έχουμε τις ίδιες προσφορές σε παιχνίδια δωρεάν καθώς και τις προνομιακές τιμές που είναι πολύ χαμηλές σε 3A τίτλους.
    2. Τι χρειάζεται να κάνω για να αλλάξω τη χώρα;
    3. Μιας που το οικοσύστημα της Microsoft πλέον γίνεται ολοένα και πιο ολοκληρωμένο, σκέφτομαι να μεταφέρω το λογαριασμό μου σ' αυτόν που χρησιμοποιώ και στα Windows 8.1/10 μηχανήματα μου καθώς και στο Surface Pro που έχω έτσι ώστε να μη χρειάζεται να συνδέομαι με άλλο λογαριασμό για να παίζω παιχνίδια. Μπορεί κάποιος να με κατεύθυνει πως θα το καταφέρω αυτό χωρίς απώλειες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση: Μεταφορά από Αγγλικό Live στο Ελληνικό, τι θα μου λείψει;;;

οχι να μην αλλάξεις χώρα. δεν έχει τις ίδιες προσφορές (αυτό μπορείς και να το καταλάβεις απο τις προσφορες που κάνουν τα αγγλικά καταστήματα που δεν υπάρχουν πουθενά στην ευρώπη). το ελληνικό Live ειναι λειψό.

Comment

Ευχαριστώ πολύ Phaerun, είχα και εγώ την ίδια υπόννοια και γι' αυτό τόσα χρόνια το έχω αφήσει έτσι.
      Σχετικά με #3 ερώτημα μου έχεις καμμιά πρόταση; Απ' όσο γνωρίζω θα πρέπει να επικοινωνήσω με την Microsoft.
      Last edited by BlackStar; 10 February 2015, 14:22.

Comment

καλημερα,

ειχα κάνει το αντιστροφο, αν θυμάμαι καλά ειχα χρησιμοποιήσει το xbox account για να κατεβάσω ένα pc παιχνίδι αλλα εσύ θέλεις να μεταφέρεις το live απο το pc στο xbox.

υποθέτω οτι μπορεις να κανεις login κανονικα με το account που εχεις στο pc. μπορεις να φτιαξεις όσα accounts θέλεις στην κονσόλα σου με διαφορετικά Locals και θα σε συμβούλευα να φτιαξεις και ένα ελληνικο για να βλέπεις πόσο γκετο ειναι το ελληνικο live.

αλλα ναι το μόνο που θα "χασεις" ειναι τα achievements απο το gamertag σου. ακόμα και άν εχεις αγοράσει με το xbox tag παιχνιδια digitally θα μπορείς να τα παιζεις με το άλλο account, εφοσον φυσικά δεν "ξυρίσεις" το παλίο account απο την κονσόλα σου.

Comment

Καλησπέρα φίλε.

Απ'όσο ξέρω μπορείς να δημιουργήσεις κανονικά gamertag με το account που έχεις στα Windows, απλά δεν ξέρω αν μπορείς να το εννοποιήσεις με το ήδη υπάρχον gamertag σου. Θα μπορούσες πάντα να ρωτήσεις το support που είναι αρκετά εξυπηρετικό.

Επίσης σε ότι αφορά τα marketplace δεν μας διευκρίνισες αν έχεις Xbox One ή Xbox 360. Γιατί έχε υπ'όψην ότι στο One μπορείς να αλλάξεις marketplace ανα πάσα ώρα και στιγμή ανεξάρτητα από το που είναι το account σου.

Comment

@TheBlackDogGr Έχω Xbox 360

........Auto merged post:

Αυτή η αλλαγή marketplace on demand πολύ χρήσιμη!

Comment

Working...
            X
            😀
            🥰
            🤢
            😎
            😡
            👍
            👎