Καλησπέρα στην κοινότητα!
Είμαι XBOX User από την 1η κονσόλα και XBOX Live User από την 1η κυκλοφορία του Xbox 360 (αυτό που έπασχε από το Red Ring of Death).
Όταν έκανα εγγραφή στο Live δεν υπήρχε υποστήριξη για Ελλάδα και αναγκαστικά όπως όλοι δήλωσα χώρα που υποστηριζόταν, την περίοδο εκείνη επέλεξα την Αγγλία.
Τα χρόνια πέρασαν και πλέον έχουμε εδώ και αρκετό καιρό υποστήριξη του XBOX Live στην όμορφη και ταλαιπωρημένη χώρα μας.
Θα παρακαλέσω να με ενημερώσετε σχετικά με τα παρακάτω:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Είμαι XBOX User από την 1η κονσόλα και XBOX Live User από την 1η κυκλοφορία του Xbox 360 (αυτό που έπασχε από το Red Ring of Death).
Όταν έκανα εγγραφή στο Live δεν υπήρχε υποστήριξη για Ελλάδα και αναγκαστικά όπως όλοι δήλωσα χώρα που υποστηριζόταν, την περίοδο εκείνη επέλεξα την Αγγλία.
Τα χρόνια πέρασαν και πλέον έχουμε εδώ και αρκετό καιρό υποστήριξη του XBOX Live στην όμορφη και ταλαιπωρημένη χώρα μας.
Θα παρακαλέσω να με ενημερώσετε σχετικά με τα παρακάτω:
- Είναι το ελληνικό XBOX Live service πλούσιο σε υλικό όπως το άγγλικο; Και εξηγούμαι ότι δεν με απασχολεί το Video Streaming όπως η υπηρεσία Netflix ή άλλες αντίστοιχες που έχουν στην Αγγλία (SKY) αλλά με απασχολεί αν έχουμε τις ίδιες προσφορές σε παιχνίδια δωρεάν καθώς και τις προνομιακές τιμές που είναι πολύ χαμηλές σε 3A τίτλους.
- Τι χρειάζεται να κάνω για να αλλάξω τη χώρα;
- Μιας που το οικοσύστημα της Microsoft πλέον γίνεται ολοένα και πιο ολοκληρωμένο, σκέφτομαι να μεταφέρω το λογαριασμό μου σ' αυτόν που χρησιμοποιώ και στα Windows 8.1/10 μηχανήματα μου καθώς και στο Surface Pro που έχω έτσι ώστε να μη χρειάζεται να συνδέομαι με άλλο λογαριασμό για να παίζω παιχνίδια. Μπορεί κάποιος να με κατεύθυνει πως θα το καταφέρω αυτό χωρίς απώλειες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Comment