Announcement

Collapse
No announcement yet.

Expansion II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Expansion II

Λοιπόν για πείτε γνώμες. το αρχίσατε;

Πρώτη εντύπωση θετική. Δεν έπαιξα το "raid" ακόμα.

Το mission της αποστολής πολύ καλό. Νέα όλα ακόμα δεν έχω δει.

Απάντηση: Expansion II

Ως τώρα όλα καλά στο house of wolves. Οι αποστολές επιτέλους κινουν (λίγο) την ιστορία. Το strike επίσης ενδιαφέρον. Η τιμή θα έπρεπε να είναι πιο κάτω. Γενικά καλό αλλά λίγο.
    sigpic
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Comment

Μετά απο περισσότερη ενασχόληση:

πολύ καλό το prison of elders.
      Το story πέρα απο το πρώτο mission όχι κάτι τρομερό.

Ερωτηση: αυτά τα κλειδιά για το κεντρικό μπαούλο στο prison που μπορούμε να τα βρούμε (είχα 2 απο τα Missions)

Comment

Είχα κάποιους ενδοιασμούς για τα dlc του Destiny, αλλά επειδή δεν με συγκίνησε κάτι άλλο στο store και καθ' ότι ασχολούμαι με το συγκεκριμένο game κατά 80%, πήρα το expansion pass. Αν και δεν τα έχω τελειώσει ακόμα, νομίζω έχω αφήσει τα strikes, το HoW είναι πολύ ανώτερο. Και θα συμφωνήσω με τον Άγγελο σχετικά με την τιμή...

Comment

Δεν έχω δώσει πολύ φάση στο νέο παιχνίδι με τις γύρες των εχθρών στο reef. Έπαιξα μια φορά και τσίμπησα και exotic αλλά μπορείς να πάρεις το μεγάλο βραβείο κάθε μέρα η είναι στυλ weekly; το έπαιξα σε επίπεδο 28.
          sigpic

Comment

Originally posted by geofyl3 View Post
            Ερωτηση: αυτά τα κλειδιά για το κεντρικό μπαούλο στο prison που μπορούμε να τα βρούμε (είχα 2 απο τα Missions)
            Μου έδωσε ένα όταν τελείωσα το story. Από εκεί και πέρα, τίποτα.
            Ούτε το farming για ether chests βοηθάει, ούτε και η αρένα..

Comment

Originally posted by parad0x 667 View Post
              Μου έδωσε ένα όταν τελείωσα το story. Από εκεί και πέρα, τίποτα.
              Ούτε το farming για ether chests βοηθάει, ούτε και η αρένα..
              Το βρήκα σε site..

You can get the keys to open the large chests by completing Queen’s Wrath bounties for Petra, and as loot in the Ether Chests that spawn after you kill a wolf pack. But, again, this is random - with the exception of the first Wanted Fallen Bounty each week, that will always drop a Treasure Key.

Comment

Μου έδωσε ένα η Πέτρα εχθές και άλλο ένα μετά από ατελείωτο farming μιας εβδομάδας στα chests.
                Η άποψή μου για να έχει ενδιαφέρον το PoE, θα έπρεπε να μην ήταν τόσο σπάνιο φαινόμενο τα κλειδιά..
                Όπως και να προσθέσουν matchmaking στα υψηλότερα lvl της αρένας.

Comment

Originally posted by parad0x 667 View Post
                  Μου έδωσε ένα η Πέτρα εχθές και άλλο ένα μετά από ατελείωτο farming μιας εβδομάδας στα chests.
                  Η άποψή μου για να έχει ενδιαφέρον το PoE, θα έπρεπε να μην ήταν τόσο σπάνιο φαινόμενο τα κλειδιά..
                  Όπως και να προσθέσουν matchmaking στα υψηλότερα lvl της αρένας.
                  Ναι ρε φίλε... έλεος δηλαδή που δεν έχει matchmaking. και ο λόγος είναι αστείος... Ότι δηλαδή θέλει συνεννόηση για να βγάλεις τις δύσκολες αποστολές οπότε πρέπει η ομάδα να είναι δεμένη.... και καλά.

Λες και αν βρεις group απο το destinylfg είναι διαφορετικά. Ας αφήσουν και τους 2 τρόπους. Όποιος έχει ομάδα ας μπαίνει με την ομάδα του και οι υπόλοιποι matchmaking.

Comment

Originally posted by geofyl3 View Post
                    Ας αφήσουν και τους 2 τρόπους. Όποιος έχει ομάδα ας μπαίνει με την ομάδα του και οι υπόλοιποι matchmaking.
                    Αυτό θα ήταν το ιδανικό.
                    Στα Raids, οκ, να το καταλάβω τα περί επικοινωνίας ανάμεσα στην ομάδα κτλ.
                    Μου φαίνεται λογικό, αλλά και πάλι..
                    Στο PoE, που ουσιαστικά είναι survival...γιατί;
                    Έχω την εντύπωση πάντως, επειδή δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε θέμα με αυτό, κάπου είδα petition for matchmaking. Θα το ψάξω..

Comment

Θα βοηθούσε αρκετά ένα matchmaking. Έπαιζα εχθές σε αρεβα επιπέδου 32 αλλά στον τελικό αρχηγό ο ένας εκ των τριών έπρεπε να φυγει. Υποθέτω δεν κρατάει save. Επίσης ο τελικός αρχηγός στην αρένα επιπέδου 32 επειδή ξαναγεμιζει γρήγορα ενέργεια πως εξοντονεται πιο εύκολα σε περίπτωση που δεν εχουν όλοι galaghjorn;
                      sigpic

Comment

Όχι, δεν κρατάει checkpoint καθόλου.
                        Γενικά με το matchmaking υπάρχει διαφωνία μεταξύ των παικτών, απ'όσο έχω δει.
                        Μπορώ να καταλάβω και αυτούς που δεν θέλουν, καθώς έχω βρεθεί πάρα πολλές "κρεμασμένος" από random συμπαίκτες, ειδικά σε CoD Zombies, με το που "έπεφταν", quit κατευθείαν, πράγμα που σιχαίνομαι.
                        Αφού το ξεκινάς, τελείωσέ το.
                        Ας το προσθέσουν αυτοί το matchmaking και ας είναι optional. Όποιος το θέλει, το ενεργοποιεί.
                        Για την αρένα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Έχω μπει 4-5 φορές, αλλά μόνο στο lvl 28. Δεν έχω ιδέα τι παίζει παραπάνω. Τσέκαρέ το πάντως σε κανα YouTube, όλο και κάποιος οδηγός θα υπάρχει.

Comment

Οι αρχηγοί αλλάζουν ανά εβδομάδα στα επίπεδα δυσκολίας στην αρένα.
                          sigpic

Comment

Προς ενημέρωση όλων ο xur αυτήν το ΠΣΚ βρίσκεται στο reef. Δυστυχώς δεν έφερε μαζί του και κάτι της προκοπής.
                            Μετα το nightfall μου έδωσε το ρουκετοβολο truth. Τι γνώμη έχετε για αυτό;
                            sigpic

Comment

Γενικά δεν φέρνει μαζί του κάτι της προκοπής. Τουλάχιστον για hunter.
                              Αλλά αυτή τη φορα, επειδή είχα πάρα πολλά coins για "σκότωμα", πήρα το hard light και είπα να παίξω την τύχη μου σε κανα δυό chest engrams, με αποτέλεσμα να κλαίω τα coins από εχθές το απόγευμα.

Έχω κατεβάσει μία εφαρμογή στo ipad, που μέσα σε όλα "δίνει" και την τοποθεσία του xur και δεν χρειάζεται να ψάχνεις.

Όσο για το truth, i have no clue..

Comment

Working...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎