Announcement

Collapse
No announcement yet.

xbox360 live

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

xbox360 live

αν και αμετανοητος Playstationas πουλησα Ps2 kai psp και πηρα xbox360.

δεν συγκρινεται το θεμα!!!!!!!!!!

λοιπον να παρουσιαστω και εγω

γεια σας παιδια το ονομα μου ειναι Λαμπρος ειμαι 27 χρονων και ειμαι ενας καινουργιος κατοχος το μποξ 360 φουλ εκδοση. αυτη την στιγμη εχω αγορασει και το εξτρα καλωδιο που το συνδεω με την οθονη του υπολογιστη μου (21 ιντσες Lg) και παιζω εκει. Μαλλον θα παω να παρω την samsung 26 inches lcd tv για να κανω τγην δουλεια μου !!

εχω 2 παιχνιδακια το φιφα 06 και το nba 06 και εχω συνδεθει στο xbox live 360 δινοντας ψευτικη διευθυνση Αγγλιας.

Παιζω κανονικα με αλλους sto fifa 06 και εχω προσβαση παντου. μηπως εχω προβλημα μελλοντικα με τα ψευτικα στοιχεια που εχω δωσει

Απάντηση: xbox360 live

Δεν θα εχεις προβλημα με τα ψευτικα στοιχεια σου στο μελλον,υπαρχει παντα η δυνατοτητα να τα αλλαξεις συμφωνα με τις αναγκες σου!

Μπορεις να βρεις παρα πολλους Ελληνες στο live,και αρκετοι εχουν τα παιχνιδια που εχεις και εσυ!

Καλως ηρθες στο site μας!

Comment

se euxaristo gia to καλωσορισμα

πως μπορω να βρω τους Ελληνες στο live

καμια βοηθεια

ευχαριστω και παλι.

Comment

Μπορεις να δεις πιο κατω ενα λινκ με μια λιστα απο Gamertags Ελληνων παιχτων,ισως καποιοι να μην ασχολουνται ακομα,αν εχεις υπομονη,κανε friend request σε ολους.
        Για να μη κουραζεσαι να γραφεις,βαλε το Microsoft keyboard σου στη USB θυρα του Xbox360 για να γραφεις απο εκει και οχι με το gamepad!

Μια λιστα με σχεδον ολα τα Gamertags που υπαρχουν και εχουμε καταφερει να μαζεψουμε:
        http://www.xbox-live.gr/content/section/6/42/

Μπορεις να δεις και εδω διαφορα αλλα Gamertags τα οποια προστιθονται και αυτα στη λιστα απο πανω:
        http://www.xbox-live.gr/forum/showthread.php?p=1340

Comment

se euxaristo polu tha ksekiniso na kano pollous

Comment

Εχε στα υποψη σου οτι οι friends σου μπορουν να ειναι max.100 ατομα,καθως και το οτι εχουμε γιορτες τωρα και καποιοι μπορει να δουν τα friend request σου μετα απο αρκετες μερες,οποτε μην βιαστεις να διαγραψεις/ακυρωσεις το friend request!

Ξεκινα με τα μελη του site, κανοντας κλικ εδω:

Aν κανεις κλικ πανω στα ονοματα των χρηστων θα δεις κατω δεξια το gamertag τους και απο κατω ποια παιχνιδια εχουν!
            το 90% αυτων των μελων μας εχουν σιγουρα Xbox360.

Comment

σε ευχαριστω πολυ και παλι για ις πληροφοριες.

γνωριζεις μηπως απο που μπορω να κατεβασω κανενα demo οπως το call of duty η κατι αλλο στο 360 gia na paikso

υγ. εχω την gold συνδρομη ( 1 μηνας τσαμπα και μετα silver)

Comment

Μεσα απο το Xbox Live Marketplace θα πας στα Games Downloads.

Τα Demo που υπαρχουν ειναι του Fifa,NFS Most Wanted,Kameo,NBA LIVE 06
                μπορει να ξεχναω καποιο

Comment

nai ta eida ayta :-)

exo na prostheso kai ena polu kalo site gia na vlepetai plirofories kai kirios videos ton paixnidion gia to xbox360 einai to

htt://xbox360.ign.com

Comment

Originally posted by nlambros22
                    nai ta eida ayta :-)

exo na prostheso kai ena polu kalo site gia na vlepetai plirofories kai kirios videos ton paixnidion gia to xbox360 einai to

htt://xbox360.ign.com

lol
                    Computer games don't affect kids;
                    I mean if Pac-Man affected us as kids,
                    we'd all be running around in darkened rooms,
                    munching magic pills and listening to
                    repetitive electronic music.

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Angry Cockroaches
                    Cucarachas enojadas
                    Fumando Marijuana
                    Buscando una Fiesta
                    Y un kilo de Coc-a

Cucarachas fumando
                    Marijuana

Comment

Originally posted by Captain P View Post
                      αν και αμετανοητος Playstationas πουλησα Ps2 kai psp και πηρα xbox360.

δεν συγκρινεται το θεμα!!!!!!!!!!

λοιπον να παρουσιαστω και εγω

γεια σας παιδια το ονομα μου ειναι Λαμπρος ειμαι 27 χρονων και ειμαι ενας καινουργιος κατοχος το μποξ 360 φουλ εκδοση. αυτη την στιγμη εχω αγορασει και το εξτρα καλωδιο που το συνδεω με την οθονη του υπολογιστη μου (21 ιντσες Lg) και παιζω εκει. Μαλλον θα παω να παρω την samsung 26 inches lcd tv για να κανω τγην δουλεια μου !!

εχω 2 παιχνιδακια το φιφα 06 και το nba 06 και εχω συνδεθει στο xbox live 360 δινοντας ψευτικη διευθυνση Αγγλιας.

Παιζω κανονικα με αλλους sto fifa 06 και εχω προσβαση παντου. μηπως εχω προβλημα μελλοντικα με τα ψευτικα στοιχεια που εχω δωσει
                      oxi re file mi fobase an gini tipota pote tha mas mpouzouriasoun olous mazi mesa
                      exo dosi ego ena onoma sto mail pou oxi den to exi anthropos ala oute se zoaki den to edines einai to pfrsafhbg les na min katalaban pios to ebale h exoginos tha ine h elinas tha poun sth microsoft
                      ΥΑΜΑUCHI ΓΕΡΑ ΠΑΡΕΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Comment

Originally posted by SOLD OUT View Post
                        oxi re file mi fobase an gini tipota pote tha mas mpouzouriasoun olous mazi mesa
                        exo dosi ego ena onoma sto mail pou oxi den to exi anthropos ala oute se zoaki den to edines einai to pfrsafhbg les na min katalaban pios to ebale h exoginos tha ine h elinas tha poun sth microsoft

ευτηχως που βρεθηκες εσυ και μετα απο 4 μονο χρονια πηρε ο φιλος την απαντηση του.χαχαχα!!!

γεια σου σακη γιγαντα.χαχαχουχα!!!

Comment

Originally posted by SOLD OUT View Post
                          ποπο τι epic bump ηταν αυτο

Comment

Working...
                          X