Announcement

Collapse
No announcement yet.

15 Χρόνια Xbox

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

15 Χρόνια Xbox

Στις 15 Νοεμβρίου, το Xbox έκλεισε 15 χρόνια στην gaming βιομηχανία.

Η ομάδα του Xbox, σε παγκόσμιο επίπεδο, γιόρτασε με διαγωνισμούς, behind the scenes, αναμνήσεις και πολλά πολλά άλλα, μερικά από τα οποία θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω εδώ.

Ένα από τα άρθρα που απόλαυσα, για το χειριστήριο του Xbox (που btw λάτρεψα επειδη ακριβώς ήταν μεγάλο και άνετο στα χέρια μου)
    To Forza Horizon 3 έδωσε δωρεάν οχήματα.
    Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείψουν οι λίστες με τα 'καλύτερα', '15 καλύτερα' και πάει λέγοντας.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=BG2HE9qmklA[/ame]

Σε προσωπικό επίπεδο να πω ότι, προφανώς, το Xbox αποτελεί ίσως το σημαντικότερο gaming και consumer electronic προϊόν που είχα ποτέ.

Από το original Xbox, και τα Halo LAN party στον Πειραιά, το Xbox LIVE στην ISDN γραμμη χαχαχαχα με το Halo 2 και τις ατελείωτες ώρες εκεί (Zanzibar ) και την αρχή της ιδέας με τον Στάθη για κάτι που σήμερα είναι το MyXbox.gr, το Xbox 360 και τα Halo 3, ODST, Reach, Gears of War, Assassin's Creed και πολλα πολλα πολλα άλλα (Geometry Wars 2, wink), μέχρι σήμερα και την εξέλιξη της πλατφόρμας στο Xbox One που βλέπουμε στο Xbox One S (σε επίπεδο hardware αλλα και software!), αποτέλεσε το 'go to' μέσο για μένα, όχι μόνο για διασκέδαση/ψυχαγωγία, αλλά και για μερικές από τις καλύτερες, εικονικές, αναμνήσεις, και - ακόμα και σήμερα - μερικούς από τους καλύτερους και σημαντικότερους, real-life, φίλους.

Και όλα αυτά χωρίς να σημειώσω τα πόσα έμαθα και τις εμπειρίες από την γενικότερη ενασχόληση με την βιομηχανία.

Με το καλό για πολλά ακόμα, καλά χρόνια αναμνήσεων και εμπειριών, λοιπόν. Δεν ξερω πώς θα εξελιχθούν τα επόμενα 15, αλλά τα επόμενα ένα-δυο είναι πολλά υποσχόμενα (call me Scorpio...).
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Απάντηση: 15 Χρόνια Xbox

γιναν πολλα σε 15 χρονια... μετα απο 15 να δουμε τι θα εχει γινει... τα πραγματα ειναι υποσχομενα

Comment

Εύχομαι σε άλλα τόσα
      When the goin' gets tough, the tough get goin'

Comment

Η συγκίνηση μου μεγαλη οταν πήγα στο ακατοίκητο παλιό μου σπίτι και βρήκα στο παταρι εναν παιδικό μου έρωτα απο το 2003 !
        Δυστυχώς ο ενοικιαστής ηθελε και το πατάρι και αναγκάστηκα να βγάλω στον δρόμο το Xbox!
        Μπορείτε να συγκινήθητε όπως και εγω.....,

Κάπου το 2008 αγόρασα PlayStation 3 οπου έγραψε σχετικά λίγες ώρες παιχνιδιού (ακομη υπάρχει στο play room ). Επειδή οι έρωτες δεν ξεχνιούνται εύκολα απο το 2014 (Δεκέμβρη) είμαι ο περήφανος κάτοχος του ONE

Sent from my iPad using Tapatalk

Comment

Μετά την αγορά χ360 το xbox είναι μονόδρομος για εμένα σαν κονσόλα. Ναι η μικρομαλακη έχει κάνει πολλά λάθη σαν εταιρία στο θέμα xbox, αλλά έχει και πολλά καλά τα οποία με τραβάνε στην αγορά μιας xbox κονσόλας.
          Όσο περισσότερο ακούνε τους gamers τόσο πιο πολλές όμορφες στιγμές μας περιμένουν!!!
          sigpic
          ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,
          ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Comment

Μπηκα τυχαια μετα απο 5 χρονια... 5 χρονια εχω να ακουμπησω κονσολα... Ενα πραγμα δεν ξεχνιεται βεβαια. Καλοκαιρι 2007 με GOW και βεντουζαααα!!! Πως περασαν τα χρονια!

Comment

Working...
            X
            😀
            🥰
            🤢
            😎
            😡
            👍
            👎