Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ασυρματη ή ενσυρματη συνδεση του Xbox360 με το ιντερνετ;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Ασυρματη ή ενσυρματη συνδεση του Xbox360 με το ιντερνετ;

Γεια σας!
    Καταρχην μολις αγορασα το Χbox360 και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να το συνδεσω με την dsl γραμμη που εχω,η οποια ειναι στο αλλο μου δωματιο με την κονσολα που την εχω στο σαλονι;
    Επειδη το ρουτερ μου δεν ειναι ασυρματο μπορειτε να μου πειτε τη ακριβως χρειαζομαι για να κανω αυτη την συνδεση και για το PC και για το Xbox360;

Ευχαριστω Βασιλης

Απάντηση: ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ XBOX 360 ASYRMATO

Γεια σου Βασιλη...

Aν θες ασυρματη δικτυωση πρεπει να αγορασεις τον ασυρματο ανταπτορα του Xbox360 ο οποιος κοστιζει 80 ευρω.

Στη συνεχεια θα πρεπει να αγορασεις ενα ασυρματο router/modem στα 54g και να το συνδεσεις με το 360 ασυρματα.Το ασυρματο router/modem που εχω εγω ειναι το Netgear DG834G το οποιο εχει γυρω στα 120 ευρω απο το Πλαισιο.Εχει και 4 LAN θυρες αν θες να συνδεσεις κατι ενσυρματα,οπως το PC για π.χ.

Η συνδεσμολογια που εχω κανει ειναι η εξης:
    Πριζα τηλεφωνου->WiFi router/modem ->LAN καλωδιο στο PC->WiFi δικτυο με το Xbox360 με WEP key στα 64bit. (στα 128bit υπαρχει η περιπτωση να εχεις χειροτερο σημα,οποτε τα 64bit ειναι μια χαρα).

Εμενα εχει πολυ καλο σημα απο το δωματιο στο σαλονι και ολα δουλευουν μια χαρα!Και το Live αλλα και το streaming mp3.

Στη περιπτωση τωρα που δεν θες να αγορασεις ασυρματες συσκευες,μπορεις να αγορασεις ενα καλωδιο LAN των 10 μετρων(αναλογα φυσικα και την αποσταση σαλονιου/δωματιου) και ενα Switch/hub των 30 ευρω.Η συνδεσμολογια ειναι η εξης:
    Router->Switch->PC+Xbox360.
    Θα πρεπει το router σου να ειναι ρυθμισμενο ωστε να δεινει DHCP IPs στο δικτυο ωστε να μην εχεις μπερδεματα με τις static IPs.Αυτο γινεται ευκολα αν παρατηρησεις σωστα στο Web interface του ρουτερ σου.

Οτι αλλο χρειαστεις,εδω ειμαστε!

Comment

Originally posted by Predator
      Γεια σου Βασιλη...

Aν θες ασυρματη δικτυωση πρεπει να αγορασεις τον ασυρματο ανταπτορα του Xbox360 ο οποιος κοστιζει 80 ευρω.

Στη συνεχεια θα πρεπει να αγορασεις ενα ασυρματο router/modem στα 54g και να το συνδεσεις με το 360 ασυρματα.Το ασυρματο router/modem που εχω εγω ειναι το Netgear DG834G το οποιο εχει γυρω στα 120 ευρω απο το Πλαισιο.Εχει και 4 LAN θυρες αν θες να συνδεσεις κατι ενσυρματα,οπως το PC για π.χ.

Η συνδεσμολογια που εχω κανει ειναι η εξης:
      Πριζα τηλεφωνου->WiFi router/modem ->LAN καλωδιο στο PC->WiFi δικτυο με το Xbox360 με WEP key στα 64bit. (στα 128bit υπαρχει η περιπτωση να εχεις χειροτερο σημα,οποτε τα 64bit ειναι μια χαρα).

Εμενα εχει πολυ καλο σημα απο το δωματιο στο σαλονι και ολα δουλευουν μια χαρα!Και το Live αλλα και το streaming mp3.

Στη περιπτωση τωρα που δεν θες να αγορασεις ασυρματες συσκευες,μπορεις να αγορασεις ενα καλωδιο LAN των 10 μετρων(αναλογα φυσικα και την αποσταση σαλονιου/δωματιου) και ενα Switch/hub των 30 ευρω.Η συνδεσμολογια ειναι η εξης:
      Router->Switch->PC+Xbox360.
      Θα πρεπει το router σου να ειναι ρυθμισμενο ωστε να δεινει DHCP IPs στο δικτυο ωστε να μην εχεις μπερδεματα με τις static IPs.Αυτο γινεται ευκολα αν παρατηρησεις σωστα στο Web interface του ρουτερ σου.

Οτι αλλο χρειαστεις,εδω ειμαστε!
      Εχω μια ερωτηση να κανω γιατι δεν το εχω πολυ ψαξει Εχω ασυρματη συνδεση σπιτι χωρις WEP με το XBOX 360 Αν βαλω το WEP πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο 360? να δηλώσω καποιο κλειδι ? στο 360 το δηλώνω ή δηλώνω την MAC address στο wi-fi ? φιλικα

Comment

Απάντηση: Ασυρματη συνδεση του Xbox360 με το ιντερνετ

Δηλωνεις το WEP key στο Xbox360 μονο...

Comment

οταν βαζω το WEP στο router μου βγαζει απο κατω 4 κλειδια
          ποιο απο ολα ?

φιλικα

Comment

Moνο ενα χρειαζεται!Το πανω πανω.

Comment

ευχαριστώ θα το δοκιμασω

φιλικα

Comment

Originally posted by Predator
                Γεια σου Βασιλη...

δηλαδη το zyxel 660 που εχω το βγαζω;Ή βαζω το ασυρματο πανο απο αυτο; Και κατι αλλο,πρεπει να ειναι της netgear το ασυρματο;Πρεπει να εχει οπτικη επαφη το ενα με το αλλο;Ετσι μου ειπανε!
                Last edited by bill_2; 30 December 2005, 13:47.

Comment

Οχι bill δεν χρειαζεται οπτικη επαφη!Αυτο ελειπε τα ασυρματα δικτυα μεσα στο σπιτι να χρειαζονται και οπτικη επαφη για να δουλεψουν!

Το zyxel αν σκεφτεσαι να το κανεις ενσυρματο θα το χρειαστεις οπωσδηποτε αλλα θα χρειαστεις και ενα switch με 5 θυρες (ειναι το μικροτερο που μπορεις να βρεις αν δεν απατομαι,με 5 θυρες).Θα συνδεσεις το zyxel με το switch και απο το switch θα στειλεις ενα καλωδιο LAN στο PC και ενα καλωδιο LAN στο Xbox360.Μην ξεχνας οτι το zyxel πρεπει να δεινει DHCP IPs στο μικρο αυτο δικτυο.Ετσι ειναι ρυθμισμενο απο τη μανα του,οποτε δεν νομιζω να χρειαστει να επεμβεις πουθενα.

Στη περιπτωση τωρα που θελεις να το κανεις ασυρματα,πρεπει να αγορασεις ενα modem/router WiFi στα 54g.Εγω θα προτεινα LinkSys ή Netgear.To Νetgear μου δουλευει αψογα παντως.To Netgear ειναι και πιο στυλατο:

ΠΡΟΣΟΧΗ:Μην μπερδευτεις και αγορασεις router/modem WiFi το οποιο δεν μπορει να συνδεθει με τηλεφωνικη γραμμη αλλα μονο μεσω του zyxel που εχεις τωρα με LAN καλωδιο.Στο λεω γιατι την πατησα και μου δωσανε ενα τετοιο και ειναι αρκετα δυσκολο να το ρυθμισεις.

Να διευκρινησεις στον υπαλληλο του καταστηματος για τι τυπου γραμμη το θελεις,δηλαδη αν εχεις PSTN ή ISDN.

Αυτο που σου λεω να αγορασεις ειναι κατι σαν το zyxel αλλα σκεψου οτι εχει και ασυρματο μαζι.Αν αγορασεις τελικα,να κανεις και ενα update στο firmware του το οποιο και θα βρεις στο site του κατασκευαστη για να εισαι σιγουρος οτι εχεις οτι τελευταιο κυκλοφορει στην αγορα,που σιγουρα θα ειναι πιο βελτιωμενο απο αυτο που θα εχει μεσα απο τη μανα του.Η διαδικασια ειναι εξαιρετικα απλη.Αν χρειαστεις βοηθεια πες μου.

Comment

Απάντηση: Ασυρματη ή ενσυρματη συνδεση του Xbox360 με το ιντερνετ;

Λοιπον φιλε Predator το 1ο που μου ειπες με to zyxel ας το αφησουμε γιατι δεν εχω την πολυτελεια να τραβαω καλωδια ,οποτε παμε στο ασυρματο.Πες οτι περνω το Νetgear,αμεσως αχρηστευω το Ζyxel; Δηλαδη το netgear ειναι κατι σαν το Ζyxel αλλα ασυρματο;Αυτο στο λεω γιατι πριν απο λιγο καιρο πηρα το Ζyxel σαν το καλυτερο modem/router,και τωρα να το βγαλω;; (εν το μεταξυ εχω και 2 υπολογιστες συνδεμενους,1 PC και ενα Μac).

Δεν γινεται δηλαδη χωρις αυτο;Στο Xbox360 θα πρεπει να βαλω τον ανταπτορα της Μicrosoft;

Comment

To zyxel θα το αποσυρεις αναγκαστικα.Δυστηχως!Ετσι εκανα και εγω!Εγω εχω το 650R-31,το οποιο ηταν πολυ καλο modem...

Θα πρεπει να αγορασεις και τον ανταπτορα της Microsoft στα 80 ευρω!

Οσων αφορα τη συνδεση των δυο computer το Netgear εχει switch με 4 θυρες LAN οποτε μπορεις να τα συνδεσεις με LAN καλωδιο και τα 2 ωστε να εχουν και τα 2 ιντερνετ.Μετα συνδεεις το ασυρματο με το Xbox και εισαι φωτια!!

Comment

Καλη χρονια!
                        Καποιος φιλος μου ειπε για Acess Point,μηπως μ αυτο δεν καταργω το zyxel;
                        Ποιο ασυρματο μου προτεινεις;

Comment

Με το Access point θα χρειαστεις και switch καθως απο το router θα τραβηξεις LAN καλωδιο στο Access Point(εκτος και αν το Acess Point ειναι και switch/hub οποτε τραβας απο κει ενα καλωδιο στο PC) ή να βαλεις ασυρματη καρτα PCI στο PC.Υπαρχει παντα η περιπτωση να μην ειναι συμβατο το Access Point που θα αγορασεις με το 360.Εγω ειχα το Dlink 2000AG+ και δεν συνδεοταν με τιποτα.

To Netgear που πηρα τωρα παιζει αψογα χωρις προβλημα.Το Linksys ειναι επισης πολυ καλο!

Comment

Ωραια πεζμου λοιπον τα μοντελα τους και τα δυο ποια ειναι να δω ποιο θα παρω μου λενε τα linksys οτι ειναι ειναι καλυτερα και αν μπορεις να μου πεις απο που να παρω επισεις και για το xbox 360
                            ευχαριστω

Comment

re paidia to thelw auto to adapter tou 360 alla einai politeleia 80e....mas koroideuoun...makari na blepe to netgear usb pouxw
                              Love.Sound.Devotion...Luv Team

Comment

Working...
                              X