Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ασυρματο Χειρηστηριο και επαναφορτιζομενες μπαταριες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Ασυρματο Χειρηστηριο και επαναφορτιζομενες μπαταριες

παιδια εχω το ασυρματο της full εκδοσης και οι μπαταριες του μου τελειοωσαν μετα απο 2 εβδομαδες παιχνιδιου. Αν αλλαζω μπαταριες τοσο γρηγορα καηκα.

Θα ηθελα να μαθω αν αυτες επαναφορτιζονται και αν οχι τοτε αν παιρνει επαναφορτιζομενες μπαταριες??

Απάντηση: Ασυρματο Χειρηστηριο

Υπαρχει το play&charge κιτ το οποιο μπαινει στη USB θυρα και το συνδεεις με το χειρηστηριο.Μεσα στο πακετο εχει επαναφορτιζομενες μπαταριες.Κανει 1-1.5 ωρα να φορτισει,οποτε για αυτο το διαστημα θα πρεπει να εχεις το καλωδιο καρφωμενο,αρα δεν θα ειναι και τοοοοσο ελευθερες οι κινησεις σου με το χειρηστηριο!

Η τιμη του ειναι στα 19ευρω.

Δες εδω:
    http://www.plaisio.gr/IWCatProductPa...Id=1&sts_cid=3

Comment

κοιτα μπορεις να αγορασεις αυτο που προτεινει ο Predator το οποιο το εχω και εγω και φορτιζει και απο θυρα usb pc . επισης μπορεις να αγορασεις και επαναφορτιζομενες μπαταριες του εμποριου με ενα φορτιστη και θα εισαι παλι οκ!!!!

Comment

Jimmy,νομιζω οτι θα του βγει ποιο φτηνα αν αγορασει το play&charge κιτ!Ασε που δεν θα εχει το βγαλε-βαλε των μπαταριων!

Comment

Originally posted by Predator
          Jimmy,νομιζω οτι θα του βγει ποιο φτηνα αν αγορασει το play&charge κιτ!Ασε που δεν θα εχει το βγαλε-βαλε των μπαταριων!
          θα συμφωνησω μαζι σου! απλως αν δεν θελει να εχει καλωδιο αναμεσα του ουτε για 1-1.5 ωρα που χρειαζεται να φορτισει!!

Comment

Σωστο και αυτο,αλλα σκεψου οτι "εχω τις μπαταριες στο φορτιστη και θελω να παιξω Xbox τωρα!Τι να κανω?"

Τις επαναφορτιζομενες μπαταριες Νi-Mh δεν πρεπει να κοβεις τη φορτιση στη μεση καθως ετσι μειωνεται δραματικα η ζωη τους.

Εγω τη πρωτη φορα που πηρα το play&charge κιτ το αφησα να φορτισει 6 ωρες(μεχρι να κλεισει η κονσολα μονη της δλδ),και εκτοτε τις φορτιζω παντα εως ωτου τελειωσει η φορτιση!

Comment

Originally posted by Predator
              Σωστο και αυτο,αλλα σκεψου οτι "εχω τις μπαταριες στο φορτιστη και θελω να παιξω Xbox τωρα!Τι να κανω?"

Τις επαναφορτιζομενες μπαταριες Νi-Mh δεν πρεπει να κοβεις τη φορτιση στη μεση καθως ετσι μειωνεται δραματικα η ζωη τους.

Εγω τη πρωτη φορα που πηρα το play&charge κιτ το αφησα να φορτισει 6 ωρες(μεχρι να κλεισει η κονσολα μονη της δλδ),και εκτοτε τις φορτιζω παντα εως ωτου τελειωσει η φορτιση!
              σωστα ολα αυτα!!
              μπορεις να παρεις δυο ζευγαρια μπαταριες.αλλα απο την αλλη θα μου πεις οτι ωσπου να περασουν 25 με 30 ωρες ηδη το δευτερο ζευγαρι θα εχει χασει σε αποδοση δεδομενου οτι οσο καιρο τις αφηνεις τοσο φορτιο χανουν.οκ!!
              Last edited by jimbrav; 30 December 2005, 13:03.

Comment

Απάντηση: Ασυρματο Χειρηστηριο και επαναφορτιζομενες μπαταριες

paidia sas eyxaristo για την ενημερωση θα παω να το τσιμπησω σημερα μαζι με το call of duty 2 ή το condemned αλλα μαλλον στο cod2 θα καταληξω για να παιζω και με τον predator

α ρε xbox θα μας φαληρισεις τελειως

Comment

Working...
                X