Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέος user στο Xbox360 live

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Νέος user στο Xbox360 live

Παιδιά, κατ'αρχήν καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία να έχετε εσείς και οι οικογένειές σας.
    Μόλις προχθές αγόρασα το 360 σε full πακέτο.
    Έχω ήδη σύνδεση ADSL 384 OTE any200 HOL.
    Συνδέθηκα επιτυχώς με το live αλλά έχω τρομερές διακοπές μέχρι και κολλήματα όταν παίζω FIFA 06 live με αποτέλεσμα να σβήνω τελείως το 360 για να ξεκολλήσει,αφού δεν ξέρω καν αν υπάρχει reset στο μηχάνημα.
    Τι με συμβουλεύεται να κάνω, όσων αφορά την αναβάθμηση της ADSL μου ?
    Φταίει μόνο αυτό για τα κολλήματα ή θα πρέπει να ανησηχώ ?

Απάντηση: Νέος user στο Xbox360 live

Nightangel καταρχην καλωσηρθες και σου ευχομαστε καλη χρονια και καλο gaming..
    Λοιπον,το προβλημα σου ειναι 99% απο την γραμμη σου,εφοσον τα εν λογω κολληματα δεν τα κανει ποτέ οταν παιζεις single player..
    Αν και εφοσον λοιπον καταληξουμε οτι ειναι απο την γραμμη,τοτενα ξερεις οτι ετσι κι αλλιως,τα 384 δεν ειναι αρκετα για να παιζεις συχνα χωρις lag..Θα σου συνιστουσα να εκανες μια ερευνα σχετικα με το ποια dsl εχει καλη αποδοση στην περιοχη σου,και να παρεις την εν λογω 512..
    "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Originally posted by Darth Destro
      Nightangel καταρχην καλωσηρθες και σου ευχομαστε καλη χρονια και καλο gaming..
      Λοιπον,το προβλημα σου ειναι 99% απο την γραμμη σου,εφοσον τα εν λογω κολληματα δεν τα κανει ποτέ οταν παιζεις single player..
      Αν και εφοσον λοιπον καταληξουμε οτι ειναι απο την γραμμη,τοτενα ξερεις οτι ετσι κι αλλιως,τα 384 δεν ειναι αρκετα για να παιζεις συχνα χωρις lag..Θα σου συνιστουσα να εκανες μια ερευνα σχετικα με το ποια dsl εχει καλη αποδοση στην περιοχη σου,και να παρεις την εν λογω 512..
      Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,και θα ήθελα να σε ρωτήσω τι εννοείς single player ? Μπορούν να παίξουν και 2 άτομα ταυτόχρονα στο live ?
      Πως μπορώ να μάθω ποια dsl είναι ok για την περιοχή μου ?
      Θα είμαι ok με 512 ? Και αν ναι με τι νούμερα upload/download ?
      Επίσης το 360 πως κάνει reset ?

Comment

Δες στο www.adslgr.com για να δεις ποιος παροχεας ειναι καλος στη περιοχη σου.

Οσον αφορα το Single player,αφορα αποκλειστικα εσενα,καθως παιζεις το Campaign,δηλαδη παιζεις την "ιστορια του πολεμου" στο Xbox σου.

Αν κανεις αναβαθμιση απο 384 σε 512 δεν θα δεις τεραστιες διαφορες στη ταχυτητα,το μονο που θα αλλαξει ειναι οτι θα εχεις καλυτερα pings με τους αλλους παιχτες,αρα και λιγοτερο lag.

To ping ειναι "τα πακετα που δινεις και περνεις με καποιον αλλο,στη περιπτωση μας ο host του παιχνιδιου,ποση ωρα κανουν να φυγουν και να ερθουν παλι σε σενα και μετριεται σε milliseconds.Οσο μικροτερο αυτο το νουμερο,τοσο το καλυτερο."

Τα πραγματα στο CoD2 ειναι καπως τραγικα απο lag,ακομα και σε αυτους που εχουν 1024/256 γραμμη.Η ελλειψη σερβερ απο πλευρας Activision εχει δημιουργησει πολλα προβληματα.Περιμενουμε ολοι καποια στιγμη να κυκλοφορησει patch ωστε να λυθουν τα οποια προβληματα.

Στο CoD2 δεν μπορεις να κανεις host οποτε θες εσυ,δηλαδη αν κανεις search για να βρει ενα παιχνιδι,σε πεταει οπου θελει το συστημα και εσυ μετα πρεπει να κανεις invite τους φιλους σου στο lobby.Αυτο ειναι ακρως εκνευριστικο και κουραστηκο.

Θα μπορουσε για παραδειγμα ο Valsam75 να κανει ενα host με την 1024/256 του ή ο VirusSnake με τα 6mbit του και να καρφωθουμε πανω του!Αρχοντες θα ημασταν ολοι τοτε!Χωρις lag,χωρις τιποτα!

Comment

Originally posted by Predator
          Δες στο www.adslgr.com για να δεις ποιος παροχεας ειναι καλος στη περιοχη σου.

Οσον αφορα το Single player,αφορα αποκλειστικα εσενα,καθως παιζεις το Campaign,δηλαδη παιζεις την "ιστορια του πολεμου" στο Xbox σου.

Αν κανεις αναβαθμιση απο 384 σε 512 δεν θα δεις τεραστιες διαφορες στη ταχυτητα,το μονο που θα αλλαξει ειναι οτι θα εχεις καλυτερα pings με τους αλλους παιχτες,αρα και λιγοτερο lag.

To ping ειναι "τα πακετα που δινεις και περνεις με καποιον αλλο,στη περιπτωση μας ο host του παιχνιδιου,ποση ωρα κανουν να φυγουν και να ερθουν παλι σε σενα και μετριεται σε milliseconds.Οσο μικροτερο αυτο το νουμερο,τοσο το καλυτερο."

Τα πραγματα στο CoD2 ειναι καπως τραγικα απο lag,ακομα και σε αυτους που εχουν 1024/256 γραμμη.Η ελλειψη σερβερ απο πλευρας Activision εχει δημιουργησει πολλα προβληματα.Περιμενουμε ολοι καποια στιγμη να κυκλοφορησει patch ωστε να λυθουν τα οποια προβληματα.

Στο CoD2 δεν μπορεις να κανεις host οποτε θες εσυ,δηλαδη αν κανεις search για να βρει ενα παιχνιδι,σε πεταει οπου θελει το συστημα και εσυ μετα πρεπει να κανεις invite τους φιλους σου στο lobby.Αυτο ειναι ακρως εκνευριστικο και κουραστηκο.

Θα μπορουσε για παραδειγμα ο Valsam75 να κανει ενα host με την 1024/256 του ή ο VirusSnake με τα 6mbit του και να καρφωθουμε πανω του!Αρχοντες θα ημασταν ολοι τοτε!Χωρις lag,χωρις τιποτα!
          Ευχαριστώ για την πληροφορία όσον αφορά τους παροχείς,αλλά για το live με ενδιαφέρουν τα sports games περισσότερο,γι'αυτό είπα για τo FIFA 06 (αν και μεγάλος fan του PRO EVOLUTION) και πάνω σ'αυτό δεν κατάλαβα το single player.

Comment

Οταν λεμε "single player" σε ενα παιχνιδι,εννοουμε το offline κομματι του..
            "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Originally posted by Darth Destro
              Οταν λεμε "single player" σε ενα παιχνιδι,εννοουμε το offline κομματι του..
              ρε Darth τι σας επιασε με τους τραγους- γιδες ?ειναι συνθηματικο?
              Last edited by jimbrav; 1 January 2006, 20:08.

Comment

καλησπερα και απο εμενα εχοντας και εγω το φιφα και γραμμη απο φορθνετ 384 εχω κοληματα απογευματα και βραδια ,πρωινα οχι.

επισης κοψε την συνομιλια με αλλους οταν παιζεις παιχνιδι γιατι και αυτο τραβαει πραγμα απο την γραμμη σου και το καθυστερει.

το φιφα για το live δεν ειναι τοσο καλο αν δεν εχεις μια χιλιαρα γραμμη.

για 384 δεν κανει κακα τα ψεματα.

ενω το pgr3 ή το quake 4 κανουν μια χαρα

το call of duty αλλοτε κανει και αλλοτε σερνεται.

Comment

Δηλαδή για να παίζω Pro Evolution,Fifa kai Nba live τι γραμμή χρειάζομαι ?
                  500άρα ή 1000άρα ?

Comment

το PES5 ξεχασε το για online εκτος αμα ο αντιπαλος σου εχει καλη γραμμη για να σου κανει καλο host επισης πρεπει και συ να εχεις καλη γραμμη για να κανεις καλο host αφου το host αλλαζει καθε ημιχρονο...το FIFA τι το πηρες αφου ειχες το PES5?και γιατι πηρες το NBA Live αφου σε λιγο θα βγει το NBA 2k6
                    Last edited by VirusSnake; 2 January 2006, 04:37.
                    Computer games don't affect kids;
                    I mean if Pac-Man affected us as kids,
                    we'd all be running around in darkened rooms,
                    munching magic pills and listening to
                    repetitive electronic music.

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Angry Cockroaches
                    Cucarachas enojadas
                    Fumando Marijuana
                    Buscando una Fiesta
                    Y un kilo de Coc-a

Cucarachas fumando
                    Marijuana

Comment

Originally posted by VirusSnake
                      το PES5 ξεχασε το για online εκτος αμα ο αντιπαλος σου εχει καλη γραμμη για να σου κανει καλο host επισης πρεπει και συ να εχεις καλη γραμμη για να κανεις καλο host αφου το host αλλαζει καθε ημιχρονο...το FIFA τη το πηρες αφου ειχες το PES5?και γιατι πηρες το NBA Live αφου σε λιγο θα βγει το NBA 2k6
                      Δεν έχω φίλε μου ακόμα ούτε το PES5 ούτε το ΝΒΑ 2κ6 (για 360 μιλάω)
                      Δε μου απαντάς όμως ?
                      Με 500άρα θα παίζω ή...

Comment

PES5 δεν μπορω ουτε εγω να παιξω γιατι δεν εχουνε ολοι καλες γραμμες.με 512 σε γενικες γραμμες θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια με 8 ατομα ανετα (αρκει να εχεις και παλι καλο host)αν θελεις να παιξεις με 16 ή 32 ατομα τοτε βαλε 1024
                        Last edited by VirusSnake; 2 January 2006, 04:45.

Angry Cockroaches
                        Cucarachas enojadas
                        Fumando Marijuana
                        Buscando una Fiesta
                        Y un kilo de Coc-a

Cucarachas fumando
                        Marijuana

Comment

Originally posted by VirusSnake
                          PES5 δεν μπορω ουτε εγω να παιξω γιατι δεν εχουνε ολοι καλες γραμμες.σε γενικες γραμμες θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια με 8 ατομα ανετα (αρκει να εχεις και παλι καλο host)αν θελεις να παιξεις με 16 ή 32 ατομα τοτε βαλε 1024
                          Σωστός αν και δεν πολυκατάλαβα αυτό με τα 8 και 16 άτομα

Comment

εγω εχω οτενετ 384 και ενω πριν μια εβδομαδα οταν ηταν host ο αντιπαλος ειχα lag εδω και 4 μερες παιζω ανετα και χωρις καθολου
                            lag η τουλαχιστον χωρις αισθητο lag ...........

Comment

Originally posted by makpol4
                              εγω εχω οτενετ 384 και ενω πριν μια εβδομαδα οταν ηταν host ο αντιπαλος ειχα lag εδω και 4 μερες παιζω ανετα και χωρις καθολου
                              lag η τουλαχιστον χωρις αισθητο lag ...........
                              το host αλλαζει καθε ημιχρονο οπως ειπα πιο πριν και πιστεψε με οταν ειχες εσυ host με 384 ο αλλος πρεπει να βαρουσε το κεφαλι του στον τοιχο.μετα ισως σου εκανε εκεινο καλο host και παλι να μην ειχες εσυ lag.ετσι το παιχνιδι τελειωσε νομιζοντας οτι επαιξες ενα ματς χωρις προβληματα ενω ο συμπαικτης σου επαιξε μονο ενα ημιχρονο

Angry Cockroaches
                              Cucarachas enojadas
                              Fumando Marijuana
                              Buscando una Fiesta
                              Y un kilo de Coc-a

Cucarachas fumando