Announcement

Collapse
No announcement yet.

iPod kai Xbox360

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Απάντηση: iPod kai Xbox360

Οι συσκευές USB ανέκαθεν υποστήριζαν hot-plug and play(ακόμα και η πρώτη έκδοση του USB). Στην περίπτωση μιας removable mass-storage συσκευής, όπως έγραψε και ο virus εφόσον γίνεται mounted read-only, μπορείς να το βγάλεις όποτε θες.

“When fortune smiles on something as violent and ugly as revenge, it seems proof like no other that not only does God exist, you’re doing his will.”

Comment

Originally posted by KillBill View Post
      Οι συσκευές USB ανέκαθεν υποστήριζαν hot-plug and play(ακόμα και η πρώτη έκδοση του USB). Στην περίπτωση μιας removable mass-storage συσκευής, όπως έγραψε και ο virus εφόσον γίνεται mounted read-only, μπορείς να το βγάλεις όποτε θες.

ναι αλλα παντως στο pc δεν κανει μια συσκευη να την βγαζεις ετσι χυμα .πρεπει να πας 'αποσυνδεση' για να μην χαλασει κιολας

Comment

ARGH flash back! Που το ξεθαψατε αυτο; Λοολ....

Comment

Originally posted by costa69 View Post
          Καλα,τοσο φλωροι ειστε,πατε και παιρνετε i-podXαθηκαν τα σοβαρα mp3 players?Εγω στο PSP μου εβαλα μαυρα ακουστικα μη με περασουν για i-pod κατοχο...
          Εγω φιλε,βασικα,ειμαι πολυ μεγαλος φλωρος..ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φλωρος μιλαμε!!!Τετοιος που δεν υπαρχει μεγαλυτερος..Τοσο μεγαλος που προξενω αποριες και γελια.Και επειδη ειμαι τετοιος,ειπα να παρω ipod,να το δειχνω σε ολους και να με καταλαβαινουν.Να μην με μπερδευουν με εσενα τον πρωτο μαγκα,που εισαι και τοσο εξυπνος που εχεις το PSP..Ευγε!!!
          "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Originally posted by Darth Destro View Post
            Εγω φιλε,βασικα,ειμαι πολυ μεγαλος φλωρος..ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φλωρος μιλαμε!!!Τετοιος που δεν υπαρχει μεγαλυτερος..Τοσο μεγαλος που προξενω αποριες και γελια.Και επειδη ειμαι τετοιος,ειπα να παρω ipod,να το δειχνω σε ολους και να με καταλαβαινουν.Να μην με μπερδευουν με εσενα τον πρωτο μαγκα,που εισαι και τοσο εξυπνος που εχεις το PSP..Ευγε!!!

το λεει κ με ενα 'τουπε'λες κ ειναι τπτ περιεργο ...ειναι σαν να πεις οτι ειδα τον ταδε με ferrari χτες το βραδυ κ σημερα οδηγαει autobianchi

Comment

Εχμμμμ.....Darth,ο costa69 ειναι banned απο το 1922...Δεν νομιζω να μπορει να σου απαντησει απο εκει που βρισκεται τωρα...

Comment

Ρε παιδια, κοιτατε ημερομηνιες του αρχικου ποστ.... Λοοοοοοοοοοοοοοοολλλ, ποιος την ειδε tomb raider?

Comment

LOL Δεν ειδα,μου το εβγαλε σαν νεο μηνυμα οταν εκανα αναζητηση!!!!LOL
                  "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

ενταξει ρε σεις. 4-1 ηταν.. τωρα εχουμε 15...

ωχ! ηταν του περασμενου ετους .lol lol lol lol

Comment

Originally posted by di0kaz View Post
                      ναι αλλα παντως στο pc δεν κανει μια συσκευη να την βγαζεις ετσι χυμα .πρεπει να πας 'αποσυνδεση' για να μην χαλασει κιολας
                      Όταν λες pc μάλλον εννοείς windows.
                      Εκεί γίνονται mounted read-write, γι' αυτό και συμβαίνει αυτό που έγραψες.

“When fortune smiles on something as violent and ugly as revenge, it seems proof like no other that not only does God exist, you’re doing his will.”

Comment

Originally posted by KillBill View Post
                        Όταν λες pc μάλλον εννοείς windows.
                        Εκεί γίνονται mounted read-write, γι' αυτό και συμβαίνει αυτό που έγραψες.

ναι με windows εννοοω

Comment

pantos, to ipod eno exei sxetika kali piotita ixou, ta akoustika pou dinei i apple mazi einai TRAGIKA.

Comment

Ηmm, έχεις iPOD ; Γιατί υποψίαζομαι απλά ότι αναδιατύπωνεις απόψεις γνωστού περιοδικού...

Πάντως το ότι υπάρχουν αρκετά καλύτερα ακουστικά είναι αλήθεια, όπως και ότι κοστίζουν μια περιουσία για αν τα αποκτήσεις.

P.S.:Tην πάτησα όπως και o Darth Destro, είδα νέο μήνυμα και όρμηξα

Comment

Originally posted by eXboxer View Post
                              Ρε παιδια, κοιτατε ημερομηνιες του αρχικου ποστ.... Λοοοοοοοοοοοοοοοολλλ, ποιος την ειδε tomb raider?
                              my name is lara croft..

Comment

I'm pleased to finally meet you Lara (κουκλαρα!) . Let's grab a cup of coffee, shall we?

Comment

Working...
                                X