If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Εγω φιλε,βασικα,ειμαι πολυ μεγαλος φλωρος..ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φλωρος μιλαμε!!!Τετοιος που δεν υπαρχει μεγαλυτερος..Τοσο μεγαλος που προξενω αποριες και γελια.Και επειδη ειμαι τετοιος,ειπα να παρω ipod,να το δειχνω σε ολους και να με καταλαβαινουν.Να μην με μπερδευουν με εσενα τον πρωτο μαγκα,που εισαι και τοσο εξυπνος που εχεις το PSP..Ευγε!!!
το λεει κ με ενα 'τουπε'λες κ ειναι τπτ περιεργο ...ειναι σαν να πεις οτι ειδα τον ταδε με ferrari χτες το βραδυ κ σημερα οδηγαει autobianchi
Καλα,τοσο φλωροι ειστε,πατε και παιρνετε i-podXαθηκαν τα σοβαρα mp3 players?Εγω στο PSP μου εβαλα μαυρα ακουστικα μη με περασουν για i-pod κατοχο...
Εγω φιλε,βασικα,ειμαι πολυ μεγαλος φλωρος..ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φλωρος μιλαμε!!!Τετοιος που δεν υπαρχει μεγαλυτερος..Τοσο μεγαλος που προξενω αποριες και γελια.Και επειδη ειμαι τετοιος,ειπα να παρω ipod,να το δειχνω σε ολους και να με καταλαβαινουν.Να μην με μπερδευουν με εσενα τον πρωτο μαγκα,που εισαι και τοσο εξυπνος που εχεις το PSP..Ευγε!!!
Οι συσκευές USB ανέκαθεν υποστήριζαν hot-plug and play(ακόμα και η πρώτη έκδοση του USB). Στην περίπτωση μιας removable mass-storage συσκευής, όπως έγραψε και ο virus εφόσον γίνεται mounted read-only, μπορείς να το βγάλεις όποτε θες.
ναι αλλα παντως στο pc δεν κανει μια συσκευη να την βγαζεις ετσι χυμα .πρεπει να πας 'αποσυνδεση' για να μην χαλασει κιολας
Οι συσκευές USB ανέκαθεν υποστήριζαν hot-plug and play(ακόμα και η πρώτη έκδοση του USB). Στην περίπτωση μιας removable mass-storage συσκευής, όπως έγραψε και ο virus εφόσον γίνεται mounted read-only, μπορείς να το βγάλεις όποτε θες.
Leave a comment: