Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sony fan boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Sony fan boys

Παιδιά, στο φόρουμ του www.insomnia.gr , στο τμήμα για τις κονσόλες, υπάρχει topic με τίτλο "XBOX 360 RELOADED (official topic)", στο οποίο μιλάμε για την κονσόλα μας.Δυστυχώς, στο τόπικ μπαίνουν συνέχεια και ορισμένα sony fan boys , τα οποία συνεχώς παραπληροφορούν τον οποιοδήποτε διαβάζει το τόπικ, αναφέροντας π.χ. ότι το 360 υπερθερμαίνεται (όχι μερικά, αλλά όλα), ότι στο live έχεις προβλήματα και δεν μπορείς να παίξεις άνετα, και ένα σωρό άλλα, χωρίς φυσικά να έχουν έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με την κονσόλα.Υπήρχε και παλιότερο τόπικ το οποίο το είχαν κάνει μπάχαλο και κλειδώθηκε, εξού και το reloaded στον τίτλο.Τώρα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και σε αυτό.Ό,τι και να τους λέμε εμείς που έχουμε έρθει σε επαφή με την κονσόλα, το αρνούνται, υποδηλώνοντας έμμεσα ότι λέμε ψέματα, όταν π.χ. λέμε ότι η δική μας τουλάχιστον κονσόλα, είναι τελείως κρύα, ή ότι το live είναι μία απίστευτη εμπειρία, χωρίς προβλήματα.
    Αν θέλετε, μπείτε κι εσείς στο φόρουμ και βοηθείστε για να πληροφορείται τουλάχιστον ο κόσμος που θέλει να πάρει την κονσόλα, για το τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά και για να δουν ότι μόνο λίγοι δεν είμαστε όλοι εμείς που έχουμε το 360!

Απάντηση: Sony fan boys

DARTH SPAMMER TO THE RESCUE...
    "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Καλά τα νούμερα υπάρχουν παντού.σε κάθε στρατόπεδο.Τι να κάνουμε η βλακεία είναι ένα από τα ελαττώματα του ανθρώπου.Τι να κάνουμε;
      Πάντως τα κρούσματα υπερθέρμανσης της κονσόλας ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ δεν είναι και λίγα.Εξάλλου γι αυτό υπάρχει το τροφοδοτικό φραντζόλα για να αποτρέπει τέτοια γεγονότα.Φαίνεται ότι μερικοί δεν το ξέρουν αυτό.
      All I know is that life is a droll and conflict hastens blood!

Comment

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Αυτό ισχύει για όλους τους fans ανεξαιρέτου συστήματος.

Η μόνη λύση είναι η αδιαφορία!

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!

Comment

Tα παιδακια της sony λένε ******** ως συνήθως.

Οι προβληματικές κονσόλες αποτελούν μόνο το 4% της βιομηχανικής
          παραγωγής της κονσόλας και αυτό είναι ενα πολύ μικρό και λογικό
          νούμερο για οποιαδήποτε παραγωγή τέτοιας εμβέλειας

Εγω και όσους γνωρίζω που έχουν αυτή τη κονσόλα ποτέ δεν τους
          παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης, γδαρσίματος δίσκων
          κτλ κτλ

Ολα ειναι συκοφαντίες... Εγω μαλιστα παλιά αφήνα την κονσόλα και όλη
          νυχτα ανοιχτή να κατεβάζει demo από το marketplace και οταν επιανα
          την κονσόλα ηταν μονάχα ελαφρώς ζεστή σαν να δούλευε μόνο 1 ωρα.

Εγώ δεν έχω παροπίδες. Πιστεύω πως το PS3 θα έχει καλύτερα γραφικά
          από το XBOX360 (αν κρίνω από τη συγκριση του real time demo του
          παιχνιδιου Fight Night 3) αλλα οστώσω αυτό δεν σημαίνει πως το
          ΧΒΟΧ 360 κυριώς λόγο της LIVE υπηρεσίας δεν είναι 100 φορές καλύτερο
          και ψυχαγωγικότερο από το upcoming PS3.

αυτά και να μην ακούτε τους 12χρονους μπούληδες της Sony.

Comment

Originally posted by Valsam75
            Tα παιδακια της sony λένε ******** ως συνήθως.

αυτά και να μην ακούτε τους 12χρονους μπούληδες της Sony.
            valsam χρονια πολλα για εχτες!!!

αλλα αυτο το τελευταιο μου αρεσε πολυ!!!

Comment

Originally posted by papatrexas
              Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!
              Μη βρίζεις!!!
              (πλάκα κάνω... το κατάλαβα)
              Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

παιδια η κονσολα με το μεγαλυτερο overheating στην ιστορια ειναι το ps2(slim) σε 30' παιχνιδιου ζεματαει και μετα το 3ωρο κολλαει συνεχεια αλλα κανενας δεν ειπε τιποτα για αυτο ουτε οτι το ps2 εχει τα χειροτερα laser(ρωτηστε καποιον τεχνικο που αλλαζει κεφαλες να σας πει..) το μονο καλο που ξερει να κανει η sony ειναι να δημιουργει die-hard fanboys με το super hype που φτιαχνει, σε αυτο την παραδεχομαι ειναι χρονια μπροστα καταφερε να πειση ολο τον κοσμο οτι το ps3 θα ειναι το ογδοο θαυμα του κοσμου και θα ειναι απειρες φορες ισχυροτερο απο το x360.. εδω μιλαω με ανθρωπους που ξερουν ελαχιστα απο gaming και μου λενε "ενταξει καλο το xbox αλλα οταν βγει το ps3..." η "ποιο 360?? ακουσα οτι το ps3 θα ειναι 100 φορες ισχυροτερο" σε λιγο θα μας πει η sony οτι ο περιφημος Cell ειναι προιον συνεργασιας της με Εξωγηινο πολιτισμο..το κακο ειναι οτι τα fanboy της θα το πιστεψουν...

Κανω accept friend requests μονο απο ατομα που εχουν IQ > 135 συμφωνα με αυτο το test: http://www.iqtest.dk/main.swf

Comment

Originally posted by sephiroth51
                  σε λιγο θα μας πει η sony οτι ο περιφημος Cell ειναι προιον συνεργασιας της με Εξωγηινο πολιτισμο..
                  Τί, τελικά δεν είναι
                  Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

ρε παιδια αυτοι νομιζουν οτι το ps3 θα κανει και θα εχει τα παντα!!!!
                    τι χαζος κοσμος ρε γα......ο!!!!!!!!!

Comment

παιδια το xbox σαν κονσολα, ητανε πιο κοντα σε pc απο το ps2

ενα μεγαλο ποσοστο του κοσμου που τραβηξε ειναι μεγαλυτερης ηλικιας απο προσχολικη/σχολικη.

ειναι λογικο οι λεγομενοι xboxακηδες να μην ειναι τοσο φανατισμενοι λογω ηλικιας, εμπειριας κλπ.
                      πιο ανοιχτοματηδες ρε παιδι μου!

να πω την αληθεια μου, αν εβγαινε πρωτα το ps3, θα επαιρνα το ps3.
                      θα επαιρνα βεβαια και το 360 μολις εβγαινε..

ομως το γεγονος οτι οι xboxακηδες δεν κανουνε σα μωρα παιδια, σε ενα μεγαλο βαθμο οφειλεται και στο γεγονος οτι ...δεν ειναι μωρα παιδια
                      ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Το PS2 Επειδη δουλευω σε μαγαζι που τα επισκευαζουμε.Δεν υπαρχει βδομαδα που να μην μας φερουν 2-3 PS2.Αντιστοιχα XBOX εχουν ερθει στα 2 Χρονια περιπου 5.Φανταστητε τωρα εχω για επισκευη 4 κομματια.

Comment

Working...
                        X