Announcement

Collapse
No announcement yet.

Condemned Demo... Corrupted???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Condemned Demo... Corrupted???

Κατέβασα το Demo του Condemned απο το Marketplace και δεν μπορούσα να το βρώ με τα άλλα ήδη downloaded demos που έχω. Οπότε πήγα να δώ αν υπάρχει στην memory και μου λέει.. ''This file is corrupted''. Μήπως έχουν κανει καμιά @@?

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Απάντηση: Condemned Demo... Corrupted

Originally posted by MK-DA
    Κατέβασα το Demo του Condemned απο το Marketplace και δεν μπορούσα να το βρώ με τα άλλα ήδη downloaded demos που έχω. Οπότε πήγα να δώ αν υπάρχει στην memory και μου λέει.. ''This file is corrupted''. Μήπως έχουν κανει καμιά @@?
    Όχι. Πιθανότατα εσύ κάτι έκανες λάθος, ή απλώς κατέβηκε κάπου λάθος. Πήγαινε ξανακατέβασε το. Αν έχει γίνει λάθος δεν θα σου γράψει αμέσως ότι κατέβηκε. Αν το έχει όντως κατεβάσει σωστά, λογικά θα σου πει μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα ότι το αρχείο έχει κατέβει.
    Αν πάλι δεν παίζει, αναγκαστικά διέγραψε το αρχείο από το Memory και στη συνέχεια ξανακατέβασέ το...

Πρώτη φορά το ακούω, και δεδομένου ότι κατεβάζω συνέχεια αντικείμενα από το Xbox-Live και το διακόπτω κτλ ποτε δεν είχα πρόβλημα.

Κοίτα το και περιμένουμε να μας πεις τι έγινε τελικά.
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Working...
    X