Καλησπέρα σε ολους σας,νεος χρήστης εδώ,προμηθέυτηκα το 360 μου μολις χθές παιδια....Το Live με έχει τρελλάνει!Δεν μπορω με τιποτα...Στην αρχη άφησα τα settings στο dashboard στο Automatic αλλα αυτο δεν είχε καμμια επιτυχία και γιάυτον το λόγο πηγα http://support.microsoft.com/kb/908885/ και εβαλα τα settings οπςως ακριβώς αναφερεται στο κειμενο...Ολα καλα λοιπον,το 360 bρήκε το ΙΡ adress,συνδεθηκε στο Live,έκανε και το system update που επρεπε, kai στη συνεχεια το μηχανημα εκανε rebooτ.Το θέμα είναι οτι οταν παω στο Live blade και κανω Join xbox live,όλα πηγαινουν καλα (μου ζηταει το gamer tag το οποιο υπαρχει ηδη και το κανω recover,replace στη συνεχεια και ΟΚ,βαζω τα στοιχεια για το net passport που παρεπιπτωντος δεν ειναι hotmail-freemail ειναι- και στη συνεχεια παταω Sign in.EΔΩ εινια το προβλημα αγαπητοι μου κυριοι,βλεπετε,μου εμφανιζεται συνεχως το μυνημα "Xbox Live is not currently available in the locale that is associated with this xbox.com account'' !!!.Πρωτου μου πειτε οτι δεν κοιταξα τα FAQ ,στα console settings εβαλα ως Locale μια άλλη χωρα εκτος απο Ελλαδα,στην περιπτωση αυτη εβαλα Ιρλανδια(αμα κανω λαθος κυριοι διορθωστε με),παρόλα αυτα το μυνημα συνεχιζει να εμφανιζεται...
Μηπως εχει να κανει με το gamercard που δημιουργησα στο xbox.com?Πρεπει να βαλω εκει στο site στη ταμπελα "διαχειριση λογαριασμου" σαν χωρα την Ιρλανδια και το ΤΚ της?
To FAQ σας δε μπορεσε να με βοηθησει κυριοι,λυπαμαι,αλλα δεν γνωριζω τι να κανω.Το xbox support ηταν αθλιο το λιγοτερο που μπορω να πω,αν και παρα πολυ ευγενικοι οι ανθρωποι,ο καθενας μου ελεγε κατι διαφορετικο,οπως το οτι χρειαζωμαι πιστωτικη ,οτι δεν ειναι εφικτη η συνδεση αφου η Ελλαδα δεν υποστηριζεται απο το Live και πολλα αλλα...
Αν ειναι εφικτο κυριοι,ας με βοηθησει καποιος γιατι ενας απο τους πολλους λογους για την αγορα του 360 μου ηατν το Live...
Συγγνωμη για το ατελειωτο post παιδια αλλα ηθελα να δωσω οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες σε περιπτωση που καποιος διατειθεται να μου δωσει βοηθεια.Ευχαριστω πολυ και καλο σας βραδυ Lads...
Ps: ηα γραμμη μου ειναι 384/128 της Τελλας και η συνδεση ειναι η εξης: Pc με USB modem και καρτα δικτυου απο την οποια φευγει το ethernet cable sto 360
Μηπως εχει να κανει με το gamercard που δημιουργησα στο xbox.com?Πρεπει να βαλω εκει στο site στη ταμπελα "διαχειριση λογαριασμου" σαν χωρα την Ιρλανδια και το ΤΚ της?
To FAQ σας δε μπορεσε να με βοηθησει κυριοι,λυπαμαι,αλλα δεν γνωριζω τι να κανω.Το xbox support ηταν αθλιο το λιγοτερο που μπορω να πω,αν και παρα πολυ ευγενικοι οι ανθρωποι,ο καθενας μου ελεγε κατι διαφορετικο,οπως το οτι χρειαζωμαι πιστωτικη ,οτι δεν ειναι εφικτη η συνδεση αφου η Ελλαδα δεν υποστηριζεται απο το Live και πολλα αλλα...
Αν ειναι εφικτο κυριοι,ας με βοηθησει καποιος γιατι ενας απο τους πολλους λογους για την αγορα του 360 μου ηατν το Live...
Συγγνωμη για το ατελειωτο post παιδια αλλα ηθελα να δωσω οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες σε περιπτωση που καποιος διατειθεται να μου δωσει βοηθεια.Ευχαριστω πολυ και καλο σας βραδυ Lads...
Ps: ηα γραμμη μου ειναι 384/128 της Τελλας και η συνδεση ειναι η εξης: Pc με USB modem και καρτα δικτυου απο την οποια φευγει το ethernet cable sto 360
Comment