Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΒοήΘεια,ΒοήΘεια,ΒοήΘεια...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

ΒοήΘεια,ΒοήΘεια,ΒοήΘεια...

Καλησπέρα σε ολους σας,νεος χρήστης εδώ,προμηθέυτηκα το 360 μου μολις χθές παιδια....Το Live με έχει τρελλάνει!Δεν μπορω με τιποτα...Στην αρχη άφησα τα settings στο dashboard στο Automatic αλλα αυτο δεν είχε καμμια επιτυχία και γιάυτον το λόγο πηγα http://support.microsoft.com/kb/908885/ και εβαλα τα settings οπςως ακριβώς αναφερεται στο κειμενο...Ολα καλα λοιπον,το 360 bρήκε το ΙΡ adress,συνδεθηκε στο Live,έκανε και το system update που επρεπε, kai στη συνεχεια το μηχανημα εκανε rebooτ.Το θέμα είναι οτι οταν παω στο Live blade και κανω Join xbox live,όλα πηγαινουν καλα (μου ζηταει το gamer tag το οποιο υπαρχει ηδη και το κανω recover,replace στη συνεχεια και ΟΚ,βαζω τα στοιχεια για το net passport που παρεπιπτωντος δεν ειναι hotmail-freemail ειναι- και στη συνεχεια παταω Sign in.EΔΩ εινια το προβλημα αγαπητοι μου κυριοι,βλεπετε,μου εμφανιζεται συνεχως το μυνημα "Xbox Live is not currently available in the locale that is associated with this xbox.com account'' !!!.Πρωτου μου πειτε οτι δεν κοιταξα τα FAQ ,στα console settings εβαλα ως Locale μια άλλη χωρα εκτος απο Ελλαδα,στην περιπτωση αυτη εβαλα Ιρλανδια(αμα κανω λαθος κυριοι διορθωστε με),παρόλα αυτα το μυνημα συνεχιζει να εμφανιζεται...
    Μηπως εχει να κανει με το gamercard που δημιουργησα στο xbox.com?Πρεπει να βαλω εκει στο site στη ταμπελα "διαχειριση λογαριασμου" σαν χωρα την Ιρλανδια και το ΤΚ της?
    To FAQ σας δε μπορεσε να με βοηθησει κυριοι,λυπαμαι,αλλα δεν γνωριζω τι να κανω.Το xbox support ηταν αθλιο το λιγοτερο που μπορω να πω,αν και παρα πολυ ευγενικοι οι ανθρωποι,ο καθενας μου ελεγε κατι διαφορετικο,οπως το οτι χρειαζωμαι πιστωτικη ,οτι δεν ειναι εφικτη η συνδεση αφου η Ελλαδα δεν υποστηριζεται απο το Live και πολλα αλλα...
    Αν ειναι εφικτο κυριοι,ας με βοηθησει καποιος γιατι ενας απο τους πολλους λογους για την αγορα του 360 μου ηατν το Live...
    Συγγνωμη για το ατελειωτο post παιδια αλλα ηθελα να δωσω οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες σε περιπτωση που καποιος διατειθεται να μου δωσει βοηθεια.Ευχαριστω πολυ και καλο σας βραδυ Lads...
    Ps: ηα γραμμη μου ειναι 384/128 της Τελλας και η συνδεση ειναι η εξης: Pc με USB modem και καρτα δικτυου απο την οποια φευγει το ethernet cable sto 360

Απάντηση: ΒοήΘεια,ΒοήΘεια,ΒοήΘεια...

Originally posted by Few Few
    Καλησπέρα σε ολους σας,νεος χρήστης εδώ,προμηθέυτηκα το 360 μου μολις χθές παιδια....Το Live με έχει τρελλάνει!Δεν μπορω με τιποτα...Στην αρχη άφησα τα settings στο dashboard στο Automatic αλλα αυτο δεν είχε καμμια επιτυχία και γιάυτον το λόγο πηγα http://support.microsoft.com/kb/908885/ και εβαλα τα settings οπςως ακριβώς αναφερεται στο κειμενο...Ολα καλα λοιπον,το 360 bρήκε το ΙΡ adress,συνδεθηκε στο Live,έκανε και το system update που επρεπε, kai στη συνεχεια το μηχανημα εκανε rebooτ.Το θέμα είναι οτι οταν παω στο Live blade και κανω Join xbox live,όλα πηγαινουν καλα (μου ζηταει το gamer tag το οποιο υπαρχει ηδη και το κανω recover,replace στη συνεχεια και ΟΚ,βαζω τα στοιχεια για το net passport που παρεπιπτωντος δεν ειναι hotmail-freemail ειναι- και στη συνεχεια παταω Sign in.EΔΩ εινια το προβλημα αγαπητοι μου κυριοι,βλεπετε,μου εμφανιζεται συνεχως το μυνημα "Xbox Live is not currently available in the locale that is associated with this xbox.com account'' !!!.Πρωτου μου πειτε οτι δεν κοιταξα τα FAQ ,στα console settings εβαλα ως Locale μια άλλη χωρα εκτος απο Ελλαδα,στην περιπτωση αυτη εβαλα Ιρλανδια(αμα κανω λαθος κυριοι διορθωστε με),παρόλα αυτα το μυνημα συνεχιζει να εμφανιζεται...
    Μηπως εχει να κανει με το gamercard που δημιουργησα στο xbox.com?Πρεπει να βαλω εκει στο site στη ταμπελα "διαχειριση λογαριασμου" σαν χωρα την Ιρλανδια και το ΤΚ της?
    To FAQ σας δε μπορεσε να με βοηθησει κυριοι,λυπαμαι,αλλα δεν γνωριζω τι να κανω.Το xbox support ηταν αθλιο το λιγοτερο που μπορω να πω,αν και παρα πολυ ευγενικοι οι ανθρωποι,ο καθενας μου ελεγε κατι διαφορετικο,οπως το οτι χρειαζωμαι πιστωτικη ,οτι δεν ειναι εφικτη η συνδεση αφου η Ελλαδα δεν υποστηριζεται απο το Live και πολλα αλλα...
    Αν ειναι εφικτο κυριοι,ας με βοηθησει καποιος γιατι ενας απο τους πολλους λογους για την αγορα του 360 μου ηατν το Live...
    Συγγνωμη για το ατελειωτο post παιδια αλλα ηθελα να δωσω οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες σε περιπτωση που καποιος διατειθεται να μου δωσει βοηθεια.Ευχαριστω πολυ και καλο σας βραδυ Lads...
    Ps: ηα γραμμη μου ειναι 384/128 της Τελλας και η συνδεση ειναι η εξης: Pc με USB modem και καρτα δικτυου απο την οποια φευγει το ethernet cable sto 360
    κατ'αρχην ..χαλαρωσε!

θα πρεπει να βαλεις χωρα και διευθυνση και ΤΚ απο αλλη χωρα.
    δοκιμασε να αλλαξεις την χωρα (και ηλικια?) στο profile του email σου, ή να φτιαξεις αλλο email. (hotmail.com)
    ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Καλά έκανες και έδωσες όλα τα στοιχεία. Θα το κοιτάξω και αν όχι Πέμπτη, Παρασκευή θα σου πω τι πρέπει να κάνεις. Πιθανότατα, πρέπει να αλλάξεις την χώρα που έχεις δώσει στο .net passport...
      Αν δώσεις Ιρλανδία δεν χρειάζεται να δώσεις ΤΚ.

Περισσότερα μόλις κοιτάξω το θέμα, και μιλήσω και με το Xbox Customer Care για να σου πω ακριβώς τί μπορεί να έχει πάει στραβά.
      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας κυριοι,ομως εχς να ρωτησω κατι και παλι :Ειναι δυνατον να σβησω ενα ηδη υπαρχον account/gamercard στο xbox.com?Το ρωταω γιατι τελικα καταφερα να συνδεθω στο Live δημιουργωντας ενα νεο mail kai net passport στο hotmail.com (το προηγουμενο net passport πρεπει να ηταν αυτο που δημιουργουσε τα προβληματα).Doing so ομως,αναγκαστηκα να δημιουργησω και νεο gamercard (προφανως) και να αλλαξω το Νickname μου (επισης προφανες).Οποτε,υπαρχει τροπος ωστε να σβησω το παλιο μου gamercard (με το nickname Few Few) ωστε να το δημιουργησω απο την αρχη αυτη την φορα βαζωντας τα στοιχεια που χρησιμοποιησα για το δευτερο account (to οποιο δεν επιθυμω να χρησιμοποιησω) και παραλληλα να ξαναβαλω το παλιο μου nickname (Few Few) ?To ρωταω γιατι αμα δεν μπορω να σβησω το παλιο account,δεν ειναι εφικτο να χρησιμοποιησω το παλιο nicκname αφου εμφανιζεται η ειδοποιηση οτι χρησιμοποιειται ηδη...Αλλο ενα μεγαλο post
        Κοιταξα το site παιδια και μπορω να πω οτι χαρηκα πολυ διοτι υπαρχουν πολλα ατομα που ειναι προθυμα να βοηθησουν ο ενας τον αλλον και οι συμπεριφορα των περισσοτερων (αν οχι ολων) ειναι κοσμια...
        Fewtile Few (aka Few Few) out...
        PS:To D.OA 4 βρε dudes ποτε βγαινει τελικα?Στις 27 Ιανουαριου η' στις 20 τελικα?Το καθε site εχει και αλλη ημερομηνια (για να μην μιλησω για το xbox.com to Ευρωπαικο που το εχει ακομα ως TBA).Inside info κανεις?Go Hitomi,go !

Comment

Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια...

Οσων αφορα τους λογαριασμους,εκει θα σε βοηθησει στα μεγιστα ο Gotmian.

Οσων αφορα το DOA4 υπαρχει η Αμερικανικη εκδοση που μπορεις να τη βρεις σε καποια καταστηματα που τα κανουν εισαγωγη απο την Αμερικη.Ηδη καποιοι Ελληνες το παιζουν απο χτες.

To καταστημα που τα φερνει δημοσιευθηκε σε αλλο φορουμ χτες,αλλα το σβησανε οι moderators του.Νομιζω ειναι ενα καταστημα στη λεωφορο Ηρακλειου χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.Καλο θα ηταν να περιμενεις την Ευρωπαικη εκδοση παντως.

Comment

few few
            για αυτο που θες να πετυχεις, δοκιμασε στο αρχικο email που ειχες δωσει (για το gamertag που θες να κρατησεις),
            να πας στα στα settings του και να αλλαξεις τη χωρα σου απο εκει
            ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Again,i thank all of you gentlemen

Comment

P3tran mate,ευχαριστω για το tip αλλα απο προχθες που το δοκιμαζω,καθε φορα που παω στο account management sto xbox.com και αλλαζω την χωρα δεν γινεται τιποτα.Μου λεει βεβαια οτι χρειαζωνται μεχρι και 3 ωρες για να γινουν οι αλλαγες στο προφιλ, αλλα απο χθες προχθες που το δοκιμαζω,δεν εχει γινει καμια αλλαγη στο προφιλ μου...Προβλημα του server λετε?Oh well...

Y.Γ :Δεν γνωριζω αν ενδιαφερει κανεναν,αλλα ειναι δυνατον να κανετε συνδρομη για Live Gold χρησιμοποιωντας ενα subscription card για το κανονικο Live (xbox1).Aυτο μπορει να φανει χρησιμο για μερικους που σαν εμενα,πηγαν και πηραν communicator (στην οποια συσκευασια περιλαμβανεται μια 12μηνη καρτα συνδρομης στο Live) για να το χρησιμοποιησουν για tunnel software (xbconnect,xlink) αλλα ποτε δεν μπορεσαν να μπουνε Live για διαφορους λογους...Αγαπητοι Admins,δεν γνωριζω αν εχει αναφερθει ξανα το συγκεκριμενο,απλα το αναφερω γιατι υπαρχει μια συγχυση γυρω απο το θεμα,εμενα μου ειχαν πει στα φορουμ του Gamespot οτι δεν ειναι εφικτο,ελα ομως ντε που ειναι...

Comment

FEW FEW to DOA mporeis na to agoraseis Amerikaniko tora kai tha paiksei sto xbox sou opos to paizo kai ego apo exthes!

Comment

Few Few γινεται αυτο που λες,απλα μετα στο 360 πρεπει να κανεις recover gamertag.Πριν απο 3 ωρες περιπου εγινε και ενα ποστ με ενα τετοιο κωδικο προσφορα απο το τον LabrosN,αλλα το εσβησα καθως ο κωδικος θα χρησιμοποιηθει απο καποιον αλλο.

Απορω πως στο Gamespot σου ειπαν οτι δε γινεται!Τεσπα!

Comment

Working...
                    X
                    😀
                    🥰
                    🤢
                    😎
                    😡
                    👍
                    👎