Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mini συναντηση τριων xbox livers!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Mini συναντηση τριων xbox livers!

Χτες εγινε μια μινι συναντηση στο σπιτι του Admiral EA...Μαζευτηκαμε εγω και ο LambrosN καθως εκεινη την ωρα ετυχε να ειμαστε και οι δυο κοντα στο σπιτι του και μετα απο αστραπιαια συννενοηση βρεθηκαμε ολοι εκει.

Με το που μπηκα στο σπιτι του νομιζα οτι μπηκα σε κανα γηπεδο ποδοσφαιρου!!Στο σαλονι ειχε το Home Theater μαζι με το 40αρι LCD του.Ενταξει,δε πεσαμε με τα μουτρα στο 360,ειπαμε 5-6 πραγματακια,μου εκανε και ενα τρελο flashback με την συλλογη απο κονσολες που εχει,πλακωσε και ο Lambros (με ενα μπουκαλι Famous στη μασχαλη)μετα απο λιγο και αρχισε το πανηγυρι!

Ειδα αρκετα απο τα παιχνιδια που δεν εχω,ειδα και το demo του Full Auto,αρκετα trailers του Gears Of War και εμεινα αφωνος!Τι μας περιμενει!

Στη συνεχεια ηρθε και ο Χαρης και αρχισαμε τις κοντρες στο Fifa με το Χαρη να διαλεγει Κυπρο και τον Admiral Ελλαδα.Τα τσιμπησε τα 2 γκολακια ο Admiral!Θα μου πεις,εδω κερδιζει τη Βραζιλια με τη Kυπρο στο live,θα κολησει στην Ελλαδιτσα?

Εδωσα και ενα μινι σεμιναριο στο Call Of Duty(Darth,εχω ανεβει πολυ,πηρα και τα ευσημα απο τον Admiral,οποτε "βαφτιστικα") μετα απο ολα αυτα,ωσπου σε καποια φαση παιζω με ενα Καναδο στην ιδια ομαδα εναντιον τεσσαρων αλλων σε Team Deathmatch.Του ελεγα ενα σωρο βλακειες την ωρα που παιζαμε,και εκει επεσε το μεγαλο γελιο!Δε μπορουσαμε να σταματησουμε να γελαμε,τουλαχιστον ομως κερδισαμε τους αλλους!

Το ριξαμε στη πιτσα μετα,διαλλειμα 10 λεπτων και ξανα απο την αρχη!

Περασαμε υπεροχα,ειχα να γελασω ετσι πολυ καιρο!Να σαι καλα ρε Admiral!Στο μελλον θα γινει και μια μεγαλη συναντηση ολων των xbox livers,και εκει θα γινει ο μεγαλος χαμος!

Απάντηση: Mini συναντηση τριων xbox livers!

Originally posted by Predator
    Χτες εγινε μια μινι συναντηση στο σπιτι του Admiral EA...Μαζευτηκαμε εγω και ο LambrosN καθως εκεινη την ωρα ετυχε να ειμαστε και οι δυο κοντα στο σπιτι του και μετα απο αστραπιαια συννενοηση βρεθηκαμε ολοι εκει.

Με το που μπηκα στο σπιτι του νομιζα οτι μπηκα σε κανα γηπεδο ποδοσφαιρου!!Στο σαλονι ειχε το Home Theater μαζι με το 40αρι LCD του.Ενταξει,δε πεσαμε με τα μουτρα στο 360,ειπαμε 5-6 πραγματακια,πλακωσε και ο Lambros (με ενα μπουκαλι Famous στη μασχαλη)μετα απο λιγο και αρχισε το πανηγυρι!

Ειδα αρκετα απο τα παιχνιδια που δεν εχω,ειδα και το demo του Full Auto,αρκετα trailers του Gears Of War και εμεινα αφωνος!Τι μας περιμενει!

Στη συνεχεια ηρθε και ο Χαρης και αρχισαμε τις κοντρες στο Fifa με το Χαρη να διαλεγει Κυπρο και τον Admiral Ελλαδα.Τα τσιμπησε τα 2 γκολακια ο Admiral!Θα μου πεις,εδω κερδιζει τη Βραζιλια με τη Kυπρο στο live,θα κολησει στην Ελλαδιτσα?

Εδωσα και ενα μινι σεμιναριο στο Call Of Duty(Darth,εχω ανεβει πολυ,πηρα και τα ευσημα απο τον Admiral,οποτε "βαφτιστικα") μετα απο ολα αυτα,ωσπου σε καποια φαση παιζω με ενα Καναδο στην ιδια ομαδα εναντιον τεσσαρων αλλων σε Team Deathmatch.Του ελεγα ενα σωρο βλακειες την ωρα που παιζαμε,και εκει επεσε το μεγαλο γελιο!Δε μπορουσαμε να σταματησουμε να γελαμε,τουλαχιστον ομως κερδισαμε τους αλλους!

Το ριξαμε στη πιτσα μετα,διαλλειμα 10 λεπτων και ξανα απο την αρχη!

Περασαμε υπεροχα,ειχα να γελασω ετσι πολυ καιρο!Να σαι καλα ρε Admiral!Στο μελλον θα γινει και μια μεγαλη συναντηση ολων των xbox livers,και εκει θα γινει ο μεγαλος χαμος!

ΖΗΛΕΥΩ την καλη παρεα......!!!! γα....ω την Λαρισα μου

παντως παιδια αν ειναι να κανονιστει κατι εγκαιρα κατεβαινω απο Λαρισα σφαιρα !!!!
    Last edited by jimbrav; 14 January 2006, 15:45.

Comment

Stathi me sigkineis! Ti gelio itan auto exthes?! eixa poly kairo na gelaso etsi!
      Dosame resta oloi mas!!

Guys kserete oti to spiti mou einai anoixto panta gia parti sas!
      xaxaxaxaxaxa ti tou eleges tou Kanadou exthes re trele Akoma gelao!!
      O lambros me ton Amerikanara sto ΝBA Live pou tou elege oti einai apo tin Zimbamboue kai to thriliko : ''Man you stress me like my wife''!!! (kai pola alla...ksereis tora lambro...)
      Prepei na epanalaboume!

Comment

παντως οταν μπηκα κατα τις 3και 30 το βραδυ(ειχα φαει κατι σουβλακια και δεν μπορουσα να κοιμοιθω!!) ελεγα απο μεσα μου λες να ειναι κανενας Admiral EA η ο Lambroς να πεθανουμε στο γελιο και ως δια μαγειας.....

Comment

eixame apisteuto gelio xtes

edo stelname fonitika minimata se kapoion kai pisteuo oti akoma psaxnei na vrei ti elege to minima

...sindesi dreamcast me psp kai xbox

polu gelio

ps1. admiral se euxaristo polu gia tin filoksenia
          ps2. i 40ara i samsung oooooooooooola ta lefta
          ps3. ego efera famous alla emeine kleisto... den peinane me tipota

Comment

Εγω δε μπορουσα να πιω,ξερετε τους λογους.

"Εχω συνδεσει το psp με το xbox,παιζω GT4 και σου μιλαω απο το PS3!!!"

Tι γελιο Χριστε μου...

Comment

Lambro..... to Famous...... Tha to liosoume!!! Se euxaristo poli paixtara!

Tha ginei SHOW!

(paidia min lete pola giati karfonomaste.... )

Comment

Originally posted by ADMIRAL EA
                Lambro..... to Famous...... Tha to liosoume!!! Se euxaristo poli paixtara!

Tha ginei SHOW!

εεεε......περιμενετε και εμενα φερνω παγο και ξηρους καρπους !!!!!!!

Comment

Originally posted by ADMIRAL EA
                  O lambros me ton Amerikanara sto ΝBA Live pou tou elege oti einai apo tin Zimbamboue kai to thriliko : ''Man you stress me like my wife''!!! (kai pola alla...ksereis tora lambro...)
                  Prepei na epanalaboume!
                  ΧΑΧΑΧΑ ωραίος ο lambros!!!

Ανυπομονώ, πότε θα γίνει το next meeting?

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Comment

Working...
                  X