Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πώς να αλλάξετε τη χώρα του προφίλ σε Ελλάδα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Πώς να αλλάξετε τη χώρα του προφίλ σε Ελλάδα...

Ήθελα να παρακαλέσω όσους από εσάς έχετε Live να ρυθμίσετε τη χώρα της κονσόλας σας σε "Ελλάδα".

ΔΕΝ έχει να κάνει με το που είναι το κάθε gamertag, αλλά με το ποια χώρα εμφανίζει, ώστε και εμείς να μπορούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις με μεγαλύτερη άνεση (πχ λέω εγώ τώρα, δεν μπορώ να θεωρήσω κάποιο gamertag που λέει "USA" ότι είναι Ελληνικό και να το παρουσιάζω ως τέτοιο...). Αφήστε που είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να δείχνουμε πόσοι είμαστε σε μια υπηρεσία που ακόμα δεν υποστηρίζεται επίσημα. Όσο περισσότεροι...

Αυτά, όσοι κάνετε την αλλαγή παρακαλώ στείλτε μου ένα pm ώστε να σιγουρέψω ότι δε θα μείνετε έξω από τη λίστα μετά το update.
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Απάντηση: Χώρα: Ελλάδα!!!

Και για όποιον δεν είναι σίγουρος πώς, here we go:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=BV71bkUNHvc[/ame]

Αν και το video είναι από το παλιό dashboard, θα καταλάβεις τη διαδικασία ακριβώς.

Αυτό που αλλάζει είναι η χώρα που εμφανίζεται και όχι η χώρα εγγραφής ή σύνδεσης στο Live...
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Απάντηση: Πώς να αλλάξετε τη χώρα του προφίλ σε Ελλάδα...

Εγώ να κάνω μια ερώτηση? Έχω αλλάξει την χώρα της κοσόλας σε Ελλάδα. Ωστόσο στο Φιφα 10 για παράδειγμα όταν πάω στο player hub, πάνων πάνω μου δείχνει την Αμερικάνικη σημαία. Αυτό σημαίνει ότι όταν με βλέπει ο άλλος νομίζει ότι η χώρα προέλευσής μου είναι η Αμερική? Δεν γίνεται να την αλλάξω σε Ελληνική?

Comment

Originally posted by broxopios View Post
        Εγώ να κάνω μια ερώτηση? Έχω αλλάξει την χώρα της κοσόλας σε Ελλάδα. Ωστόσο στο Φιφα 10 για παράδειγμα όταν πάω στο player hub, πάνων πάνω μου δείχνει την Αμερικάνικη σημαία. Αυτό σημαίνει ότι όταν με βλέπει ο άλλος νομίζει ότι η χώρα προέλευσής μου είναι η Αμερική? Δεν γίνεται να την αλλάξω σε Ελληνική?
        Δε γίνεται, επειδή δεν υπάρχει επίσημο LIVE στην Ελλάδα.
        Κανόνες Κοινότητας MyXbox.gr
        My Xbox One X streaming @ twitch

Comment

Originally posted by Sonic GR View Post
          Δε γίνεται, επειδή δεν υπάρχει επίσημο LIVE στην Ελλάδα.
          Υπάρχουν, όμως, άτομα που στο FIFA 10 έχουν την ελληνική σημαία. Το πώς το έκαναν αυτό δεν το γνωρίζω, πάντως μπορεί να γίνει.

Comment

Originally posted by Invalid GR View Post
            Υπάρχουν, όμως, άτομα που στο FIFA 10 έχουν την ελληνική σημαία. Το πώς το έκαναν αυτό δεν το γνωρίζω, πάντως μπορεί να γίνει.
            Αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Αν κάποιος ξέρει, ας μας πει πως να το κάνουμε.
            Κανόνες Κοινότητας MyXbox.gr
            My Xbox One X streaming @ twitch

Comment

Originally posted by Sonic GR View Post
              Αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Αν κάποιος ξέρει, ας μας πει πως να το κάνουμε.
              Ίσως διαβάζει την χώρα από το https://profile.ea.com/

Comment

Μπορείς από το site της EA, http://www.ea.com/soccer/myprofile. ψάξ'το λίγο.

Comment

Το πώς το έκαναν αυτό δεν το γνωρίζω, πάντως μπορεί να γίνει.
                  Bones Seasons 1-7 DVD says hello to all of TV fans!

Comment

Working...
                  X