Announcement

Collapse
No announcement yet.

Microsoft Points?/?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Microsoft Points?/?

Γιατί δεν μπορώ να αγοράσω ms points μέσω της visa electron που χρησιμοποιώ για Live?? Exω κάνει άπειρες προσπάθειες και μου βγάζει ''we cannot authorize the selected payment option..''

Στη τελική αγοράζω και prepaid card αν χρειαστεί, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να τη δεχόταν τη visa?

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Get your own Gamercard Sig.

Απάντηση: Microsoft Points?/?

Originally posted by MK-DA
    Γιατί δεν μπορώ να αγοράσω ms points μέσω της visa electron που χρησιμοποιώ για Live?? Exω κάνει άπειρες προσπάθειες και μου βγάζει ''we cannot authorize the selected payment option..''

Στη τελική αγοράζω και prepaid card αν χρειαστεί, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να τη δεχόταν τη visa?

Ναι, θα έπρεπε. Είσαι σίγουρος ότι η κάρτα έχει χρήματα μέσα?
    Αν δεν τα καταφέρεις μπορείς πάντα να καλέσεις το τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Πες μας τί έγινε αφού το ελέγξεις.
    Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Για την ακρίβεια, έβαλα 100 ευρώπουλα προχθές το βράδυ σε ATM και περίμενα μέχρι χθές το απόγευμα για σίγουρα να μου τα έχει αναγνωρίσει και η τράπεζα. Εχεις κανένα τηλ για τεχνική υποστήριξη?

"Even the life that you have is borrowed..So live your life as if everydays' gon be your last"

Comment

Για την ακρίβεια, έβαλα 100 ευρώπουλα προχθές το βράδυ σε ATM και περίμενα μέχρι χθές το απόγευμα για σίγουρα να μου τα έχει αναγνωρίσει και η τράπεζα. Εχεις κανένα τηλ για τεχνική υποστήριξη?
        Έλεγξε το ή δοκίμασε πάλι αύριο. Πιθανότατα αυτό έγινε, δεν πρόλαβαν να περάσουν τα χρήματα.

Comment

Τελικα αυτό ήταν, ήθελε δύο μέρες για να τη δεχτεί! Thnx

Comment

Τελικα αυτό ήταν, ήθελε δύο μέρες για να τη δεχτεί! Thnx
            Να αφήνετε να περνάν 2-3 μέρες προτού θεωρήσετε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα, καθώς οι τράπεζες χρειάζονται κάποιο χρόνο πριν να ενημερώσουν τους λογαριασμούς για τις καταθέσεις, ειδικά αν γίνονται στο ΑΤΜ.

Comment

Working...
            X