If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Το χρονο του xxxx GALOS xxxx τον ειδες? 59:81, 13ος στο world rank!!!!
Εχουμε πολυ δουλειά τελικα και καποιοι απο εμας δεν εχουν ακομα αρχισει! (nio,ntz)
Ομως δυστυχως ο xxxx GALOS xxxx για να μετρησει χρονο πρεπει να κανει μεσα στην διορια του αγωνα ενα χρονο καλυτερο απο το 59:81
Δεν νομιζω να ειναι δικαιο αυτο φιλε μου, επειδη ετυχε και επαιξε την συγκεκριμενη πιστα 4-5 ημερες πριν ξεκινησει ο διαγωνισμος δεν σημαινει οτι ο χρονος του δεν ισχύει. Ο χρονος που εχει κανει ειναι οριακος και ισως να ειναι αρκετα δυσκολο να τον κατεβασει εστω και ενα εκατοστο. Ειναι αδικο να μην βαθμολογηθει στην περιπτωση που κανει κατα τη διαρκεια του διαγωνισμου χρονο λιγα εκατοστα αργοτερο (πχ 59.90 και επειδη δεν μπορει να το αποδειξει να ακυρωθει). Το βρισκεις δικαιο εσυ αυτο?
Οχι αλλα ετσι δεν ειναι οι κανονες;Εγω τι να κανω;
Φιλε μου εκατσα και διαβασα ολα τα μηνυματα και δεν ειδα κατι τετοιο. Δεν ξερω 16 σελλιδες ειναι και μπορει να μην το προσεξα, αλλα και στην προηγουμενη πιστα που τρεχαμε ο xxxx GALOS xxxx βαθμολογηθηκε κανονικα με χρονο που ειχε κανει στις 29/01/2006 αρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τωρα δεν πρεπει να βαθμολογηθει.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν ο xxxx GALOS xxxx γνωρίζει για το διαγωνισμό μας γιατί αν όχι έτσι όπως είναι τα πράγματα ποιος θα προτείνει τις επόμενες πίστες
Για να τον εβαλε στην βαθμολογια ο nio θα ειναι στην friend list του.Αρα πιστευω να ενημερωθει.Α επισης δεν ειχα δει πως ειχε βαθμολογηθει για ενα χρονο εκτος διοριας
Ρε σεις τι γίνεται μόνος μου τρέχω και προσπαθώ; Ολοι οι υπόλοιποι εγκαταλείψατε την προσπάθεια; Ενώ είμαστε αρκετοί στους χρόνους δεν βλέπω να προσπαθείτε και τόσο πολύ. Ο ntz έχει να παίξει από τις 23/3, δηλαδή δεν έχει τρέξει καθόλου και τις τελευταίες μέρες παίζει oblivion, τι έγινε; Ο nio δεν κάνει τους χρόνους που μας έχει συνηθίσει και ούτε ασχολείται με το ρυθμό που επίσης μας είχε συνηθίσει. Έγινε κάτι που δεν το γνωρίζω; και εγώ δεν έτρεξα 2 μέρες αλλά δεν σημαίνει ότι εγκατέλειψα την προσπάθεια. Είστε όλοι τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας που ουσιαστικά αύριο τελευταία μέρα θα κατεβάσετε όλοι τους χρόνους σας; Εγώ γιατί τον κατεβάζω εκατοστό εκατοστό; Η πίστα είναι μικρή και δεν συγχωρεί κανένα λάθος. Ένα εάν κάνεις δεν έχεις το περιθώριο να το καλύψεις.
Comment