Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόβλημα - Ring of Light flash red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Πρόβλημα - Ring of Light flash red

Γειά σας, εχω την κονσόλα κοντά δύο βδομάδες και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι χτές!...
    Όταν πάτησα τον κεντρικό διακόπτη για να ανάψω την κονσόλα αυτός έγινε κόκκινος στο κάτω δεξί μέρος και μου εμφανίστηκε μήνυμα λάθους στην οθόνη, αμέσως μετά κλείνω την κονσόλα την ξανα ανάβω και όλα λειτουργούσαν κανονικά!!
    Εχει τύχει σε κανέναν απο εσάς κάτι παρόμοιο και αν ναι είχατε στο μέλλον ξανά το ίδιο πρόβλημα;
    Perfect Dark Zero, Condemned, GUN, Quake 4, Project Goathm Racing 3, FULL AUTO

Απάντηση: Πρόβλημα - Ring of Light flash red

Μου ξανασυνέβει πάλι να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα λάθους, όταν έσβησα την κονσόλα και την ξανάναψα ομως όλα ΟΚ! Μετά απο λίγο ξαναδοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση και πάλι όλα ΟΚ!...
    Δεν ξέρω τι να κάνω, αυτό που φομάμαι είναι μη μου παρουσιάσει πρόβλημα στο μέλλον!!... Τι προτείνεται να την στείλω πίσω ή όχι μια που δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα;
    Θα ήθελα να ξέρω αν έχει συμβει το ίδιο και σε κάποιον απο εσάς ή μόνο εγω ήμουν ό τυχερός!!..

Comment

ego tha sou protine na perimeneis gia... kati xirotero kai meta na to pas emena px mou elege xtes sto quake4 oti yparxei problima me to cd h mou exei kolise arketes fores sto NFSMW

Comment

παιδια κοιταξτε λιγο την τοποθετηση που του εχετε κανει..
        να παιρνει μπολικο αερα και το τροφοδοτικο στο μαρμαρο να ειναι δροσερο...
        ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

παιδια κοιταξτε λιγο την τοποθετηση που του εχετε κανει..
          να παιρνει μπολικο αερα και το τροφοδοτικο στο μαρμαρο να ειναι δροσερο...
          Δεν νομίζω φίλε μου πως είναι εκει το προβλημα!!..
          Η τοποθέτηση είναι μια χαρά, εξάλλου το xbox μου το παρουσιάζει αυτό κρύο πρίν παίξω!..
          Μου το έχει κάνει 3 φορές στο σύνολο πατώντας το κουμπι για έναρξη σε ξεκάρφωτες φάσεις, μόλις το κλείνω και το ξανανάβω λειτουργεί κανονικά!! Δεν μου έχει ξαναπαρουσιάσει κανένα αλλο πρόβλημα!!
          Απλά ανησυχώ αν αυτό σημαίνει ότι κάτι θα μου βγάλει στο μελλόν!!...
          Πόσο είπαμε πως διαρκεί η εγγύηση;

Comment

Originally posted by Jordan
            Δεν νομίζω φίλε μου πως είναι εκει το προβλημα!!..
            Η τοποθέτηση είναι μια χαρά, εξάλλου το xbox μου το παρουσιάζει αυτό κρύο πρίν παίξω!..
            Μου το έχει κάνει 3 φορές στο σύνολο πατώντας το κουμπι για έναρξη σε ξεκάρφωτες φάσεις, μόλις το κλείνω και το ξανανάβω λειτουργεί κανονικά!! Δεν μου έχει ξαναπαρουσιάσει κανένα αλλο πρόβλημα!!
            Απλά ανησυχώ αν αυτό σημαίνει ότι κάτι θα μου βγάλει στο μελλόν!!...
            Πόσο είπαμε πως διαρκεί η εγγύηση;
            Χωρίς να μπορώ να σου πω στα σίγουρα, κατα πάσα πιθανότητα 2 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής. Θα το κοιτάξω και θα σου πώ.
            Και, ναι στείλτο πίσω. Όταν βρίσκεις ένα πρόβλημα δεν είναι και ότι καλύτερο να περιμένεις. Άλλωστε να περιμένεις τί? Εγώ σου προτείνω να το στείλεις πίσω.
            Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Jordan στειλτο πισω,θα το στο στειλουν μετα απο 7-10 μερες,μπορει και πιο λιγο!Ερχεται κουριερ σπιτι σου με ειδικη συσκευασια,το βαζεις μεσα,τους το δινεις και περιμενεις!

Παρε τηλεφωνο στο Microsoft Support Center
              00800-44-12-8732
              Η κληση ειναι δωρεαν και η γλωσσα επικοινωνιας ειναι ΜΟΝΟ τα Αγγλικα.

Comment

epeidi eimai pathwn se 5 meres thaxeis kainourgio.emena etsi egine.bebaia emena itan teleiws xalasmeno k den ithele episkeuei.isws giauto ekanw pio grigora.pantws exe to etoimo,gia otan erthei to courier na to dwseis ekeini ti stigmi.emena itan kalos autos k to paketarame tin idia stigmi pou mou fere to adio kouti.k den exasa mera.
                Love.Sound.Devotion...Luv Team

Comment

epeidi eimai pathwn se 5 meres thaxeis kainourgio.emena etsi egine.bebaia emena itan teleiws xalasmeno k den ithele episkeuei.isws giauto ekanw pio grigora.pantws exe to etoimo,gia otan erthei to courier na to dwseis ekeini ti stigmi.emena itan kalos autos k to paketarame tin idia stigmi pou mou fere to adio kouti.k den exasa mera.
                  Αλήθεια οταν λές να το έχω έτοιμο;... Να το έχω βάλει στην συσκευασία που το αγόρασα; Και αν ναι πρέπει να στειλω και όλα τα παρελκόμενα;

Δεν ξέρω ρε παιδια αν θα το στειλω ακόμα, δεν μου εχει παρουσιάσει κανένα άλλο πρόβλημα και αυτο το έχει παρουσιάσει 3 φορές μόνο! Αυτο απο μόνο του δεν είναι πρόβλημα για μένα, αν δεν γίνει πιο έντονο ή αν δεν παρουσιάσει κάτι άλλο μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα μηνών - χρόνου ίσως το κρατήσω!
                  Η αλήθεια πάντως είναι πως έιμαι πολυ ευχαριστημένος γενικότερα!!...

Comment

Lipon, file mipos prepi na kitaksis ta kalodia sou piso? Epidi mou etoixe kai emena ayto, to kokkino ring of light, alla meta pou epeksa ligo me ta kalodia piso kai ta evala sto visma mesa kalitera, den eixa problima.

Kati allo tha ithela na rotiso mipos gnorizi kapios, otan pezis ena pexnidi online, kai ksafnika eki pou dixni to ena controller (aristero pano prasino fos) arxizi kai pezi deksia kai meta aristera ti simeni? einai to connection tou internet mou? epidi den to kani otan pezo monos. Please an kapios kseri na me voithisi. Thanks.
                    sigpic
                    PS3 GAMERTAG : dpapa187
                    XBOX360 : dpapa

Comment

Originally posted by dpapa
                      Lipon, file mipos prepi na kitaksis ta kalodia sou piso? Epidi mou etoixe kai emena ayto, to kokkino ring of light, alla meta pou epeksa ligo me ta kalodia piso kai ta evala sto visma mesa kalitera, den eixa problima.

Kati allo tha ithela na rotiso mipos gnorizi kapios, otan pezis ena pexnidi online, kai ksafnika eki pou dixni to ena controller (aristero pano prasino fos) arxizi kai pezi deksia kai meta aristera ti simeni? einai to connection tou internet mou? epidi den to kani otan pezo monos. Please an kapios kseri na me voithisi. Thanks.
                      Αν εννοείς το ασύρματο controller ότι τα κάνει, σου τελειώνει η μπαταρία. Αν τα κάνει η κονσόλα, ξεκίνα ένα νέο θέμα να το δούμε εκεί εκτενέστερα.

Για την κονσόλα τώρα, δες τα καλώδια, αλλά αν πιστεύεις έστω και 3% ότι έχει κάποιο πρόβλημα η κονσόλα στείλτη. Και να όχι άμεσα, μέσα στον επόμενο 1 μήνα...

Για να τη στείλεις, θα πάρεις τηλέφωνο και θα σου πουν από εκεί τι να κάνεις. Λογικά θα σου ζητήσουν και το δίσκο. Τα πακετάρεις όλα σε δικό τους πακέτο, και τους τα στέλνεις. Σου επιστρέφονται, όλα δωρεάν.
                      Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Λοιπόν παιδιά διαπίστωσα οτι το προβλημα που είχα με το xbox 360 μου παρουσιαζόταν κατά πάσα πιθανότητα όταν άνοιγα σχεδόν ταυτόχρονα TV, ενισχυτή και xbox 360!!!
                        Απ την μέρα που δοκίμασα να ανοίγω σταδιακά τα παραπάνω δεν μου εχει παρουσιάσει το παραμικρό!!!
                        Θα πρέπει επίσης να αναφέρω πως είναι όλα μαζί πάνω σε μία πρίζα και ότι δεν είναι λίγες οι φορές που το έχω χρησιμοποιήσει απο τότε!!!...
                        Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;…

Comment

Πρεπει να παρεις UPS....

Το προβλημα εμφανιζεται στη τροφοδοσια ρευματος που δινει η συγκεκριμενη πριζα.Αν αλλαξεις πριζα και βαλεις π.χ. το Xbox σε αλλη,τη τηλεοραση σε αλλη,ειναι το ιδιο πραγμα καθως ολες καταληγουν με μια γραμμη στο Κεντρικο Πινακα.Ολα τα σπιτια ειναι διαχωρισμενα στον Κεντρικο Πινακα σε σαλονι,κουζινα,δωματια,μπανιο κτλ. οποτε ειναι το ιδιο πραγμα αν ολα ειναι στο σαλονι,αλλα σε διαφορετικες πριζες.

Αυτο που μπορεις να κανεις αν δεν θες να παρεις UPS ειναι να αλλαξεις τις ασφαλειες στο Κεντρικο Πινακα του ρευματος στο σπιτι σου.Βαλε μεγαλυτερες και ισως λυθει το προβλημα σου.

Απορω πως τοσο καιρο δεν σου εχει καει ολο το συνολο!

Comment

Μου χτύπαγε όμως η τελευταία συσκευη του συνόλου η οποία ήταν το xbox 360!!!...
                            Να που το μάθαμε κι αυτό!!...

Thanks Anyway!!...

Comment

Παίδες γεια και χαρά,

δυστυχώς έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα μόλις σημερα! αρχισαν να μου αναβουν τα τρια κοκκινα led και το 360 να κολάει!!!! το μη΄χανημα γενικά το έχω χρησιμοποιησει λίγο εδώ και 4 μήνες που το έχω πάρει. δεν του έχω κάνει καμία κακή μεταχείριση και γενικα΄το έχω σε άριστη κατάσταση.

λετε να είναι προβληματικό το μηχάνημα; και αν ναι, πως και δεν μου παρουσίασε κάτι τέτοιο από την αρχή; δηλαδή το παθαίνει με΄τα το πρόβλημα ένα προβληματικό 360; περιεργο....

θα μπορούσε να μου πει κάποιος τι να κάνω; το customer support στο 00800-44-12-8732 ισχύει; το 360 μου είναι το core system και ο δίσκος είναι αγορασμένος ξεχωριστά. λέτε να μου ζητησουν κι αυτόν;

σας κούρασα, αλλα απλα έχω σκάσει με το θέμα
                              2ο Ring of Death σε διάστημα 1 έτους.....

Comment

Working...
                              X