Προσπαθώ εδώ και 3 με 4 μέρες να μπω και δε μπορώ.μου λεει οτ εχω προβλημα στο DNS αν ξέρει κάποιος ας πει κάτι να κάνω.Ευχαριστώ!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πρόβλημα στη σύνδεση
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Απάντηση: Πρόβλημα στη σύνδεση
Originally posted by PredatorGbaboukos γινε πιο αναλυτικος στη συνδεσμολογια σου.Πες μου τι συσκευες εχεις,πως τις εχεις συνδεσει,αν χρησιμοποιεις static IP ή DHCP server στο modem/router σου,τι ρυθμισεις εχεις κανει στο 360,αν ειναι Αutomatic ή Manual...
Comment
-
Αφου το εχεις Static ΙΡ πρεπει να ρυθμισεις το Xbox στο Manual και να του βαλεις ΙΡ μια μεγαλυτερη απο αυτη που εχει το modem ή το PC.Δηλαδη,αν το modem εχει IP 192.168.0.1 εσυ πρεπει στο Xbox να βαλεις 192.168.0.2.Μπορεις να βαλεις και .3 .4 .5 οτι θες εσυ,αρκει να μην ειναι η ιδια.
Κρινοντας απο το μοντεμ πρεπει να εχεις συνδεση Otenet,εχεις σιγουρα τα σωστα DNS του Otenet?
Τα DNS του Οtenet ειναι
Primary:195.170.0.1
Secondary:195.170.2.2
Tο Gateway το εχεις ρυθμισει σωστα?
Comment
-
Originally posted by PredatorΑφου το εχεις Static ΙΡ πρεπει να ρυθμισεις το Xbox στο Manual και να του βαλεις ΙΡ μια μεγαλυτερη απο αυτη που εχει το modem ή το PC.Δηλαδη,αν το modem εχει IP 192.168.0.1 εσυ πρεπει στο Xbox να βαλεις 192.168.0.2.Μπορεις να βαλεις και .3 .4 .5 οτι θες εσυ,αρκει να μην ειναι η ιδια.
Κρινοντας απο το μοντεμ πρεπει να εχεις συνδεση Otenet,εχεις σιγουρα τα σωστα DNS του Otenet?
Τα DNS του Οtenet ειναι
Primary:195.170.0.1
Secondary:195.170.2.2
Tο Gateway το εχεις ρυθμισει σωστα?
Comment
Comment