If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
το ναι που ειπε ενα παιδι πριν δεν πηγαινε στην ερωτηση μου?
για αν δει ενα απλο keybord Το 360?
Συμφύνωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσήτειο τυο Κμτρπίαιζ, δνε πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετένα τα γταμαμρά μσέα σε μαι λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωστή θσέη.
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβααιάεστε χρωίς πλβημόρα.Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ, αλλά τνη λξηέ σνα σωύλοο.Ατιπτσυεο, ε?
Νομίζω όχι... απο όσο ξέρω δεν παίζει keyboard το 360 αν έχω καταλάβει καλά τουλάχιστον, γιατί το ψάχναν όσοι ασχολήθηκαν με rts. Τα μηνύματα αν είναι μεγάλα / πολλά στείλτα απο το xbox.com
Νομίζω όχι... απο όσο ξέρω δεν παίζει keyboard το 360 αν έχω καταλάβει καλά τουλάχιστον, γιατί το ψάχναν όσοι ασχολήθηκαν με rts. Τα μηνύματα αν είναι μεγάλα / πολλά στείλτα απο το xbox.com
edit καλά αν το ξέρει ο terminator πάω πάσο.
Αναγνωριζει πληκτρολογια "μπαμπα"! Εχω βαλει το δικο μου και γραφω κανονικα
Συμφύνωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσήτειο τυο Κμτρπίαιζ, δνε πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετένα τα γταμαμρά μσέα σε μαι λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωστή θσέη.
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβααιάεστε χρωίς πλβημόρα.Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ, αλλά τνη λξηέ σνα σωύλοο.Ατιπτσυεο, ε?
αυτη τη στιγμη θα μπορουσα να το ειχα το gears αλλα ακυρωσα την παραγγ γιατι ηθελα την collector's. ρε παιδια ξερετε κανενα που θα τη φερει κανονικα την παρασκ, αν οχι μεσα στην εβδ?
Even though Gears of War was the first ever game to receive the highest achievable score of 10 on Xboxic it has some connection issues, according to some. Gamers have reported to receive “connection lost to host” while they don’t get similar errors with other games. Luckily Epic has acknowledge the problems and announced to be working on a patch.
Epic forums moderator ‘Fufu’ responds to a gamer’s outcry by stating that “…a patch is in the works to address the connection issues as well as several other bugs that have been reported. not sure on an exact eta, but it won’t be long…”. We don’t have a clue on how long that could be but we hope they can fix the problems before the European Gears of War release date this Friday. We wouldn’t want to experience the absolute horror* of these issues.
Ρώτησα για διαθεσιμότητα σε κάποια καταστήματα του GoW (κανονικό και συλλεκτικό)
Διαθεσιμότητα: Πλαίσιο: με γράψαν κανονικά (μου είπαν να πάρω τηλέφωνο τον ένα, τον άλλο κτλ. Καλά...) Παπασωτηρίου: Με κάποιες επιφυλάξεις για το αν θα είναι η τελική τιμή 69,99 € & 74,99€ για κανονική και collectors'. Εγώ μάλλον από Παπασωτηρίου θα το αγοράσω. (εκτός πια και αν όταν πάω δεν υπάρχει or something)
kala sto plaisio einai oi xeiroteroi....toulaxiston Peiraia kai Athina,den kseroun ti tous ginete...o Papasotiriou einai pio "entaksei"...krima omos pou den dexontai proparaggelies
Comment