Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gears of War

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Απάντηση: Gears of War

το ναι που ειπε ενα παιδι πριν δεν πηγαινε στην ερωτηση μου?
    για αν δει ενα απλο keybord Το 360?
    Συμφύνωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσήτειο τυο Κμτρπίαιζ, δνε πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετένα τα γταμαμρά μσέα σε μαι λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωστή θσέη.
    Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβααιάεστε χρωίς πλβημόρα.Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ, αλλά τνη λξηέ σνα σωύλοο.Ατιπτσυεο, ε?

Comment

ναι, το 360 αναγνωριζει πληκτρολογιο.

ρε παιδια ειναι δυνατον να φερνουν απο δευτερα το collector's? πως θα αντεξουμε?

Comment

Νομίζω όχι... απο όσο ξέρω δεν παίζει keyboard το 360 αν έχω καταλάβει καλά τουλάχιστον, γιατί το ψάχναν όσοι ασχολήθηκαν με rts. Τα μηνύματα αν είναι μεγάλα / πολλά στείλτα απο το xbox.com

edit καλά αν το ξέρει ο terminator πάω πάσο.
        alou.gr

Comment

Originally posted by Alou GR View Post
          Νομίζω όχι... απο όσο ξέρω δεν παίζει keyboard το 360 αν έχω καταλάβει καλά τουλάχιστον, γιατί το ψάχναν όσοι ασχολήθηκαν με rts. Τα μηνύματα αν είναι μεγάλα / πολλά στείλτα απο το xbox.com

edit καλά αν το ξέρει ο terminator πάω πάσο.
          Αναγνωριζει πληκτρολογια "μπαμπα"! Εχω βαλει το δικο μου και γραφω κανονικα

Comment

thanks παιδες
            Συμφύνωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσήτειο τυο Κμτρπίαιζ, δνε πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετένα τα γταμαμρά μσέα σε μαι λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωστή θσέη.
            Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβααιάεστε χρωίς πλβημόρα.Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ, αλλά τνη λξηέ σνα σωύλοο.Ατιπτσυεο, ε?

Comment

lol καλά μικρέ

Το αναγνωρίζει μόνο στο dash για τα μηνύματα ?
              alou.gr

Comment

Ειναι απλο ρε παιδες γραφεις μηνυματα αλλα δεν το βλεπει στα παιχνιδια το πληκτρολογιο....
                ΥΑΜΑUCHI ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Comment

μα και εγω για αυτη τη λειτουργια το θελω

Comment

το πληκτρολογιο ειναι μονο για μηνυματα.

αυτη τη στιγμη θα μπορουσα να το ειχα το gears αλλα ακυρωσα την παραγγ γιατι ηθελα την collector's. ρε παιδια ξερετε κανενα που θα τη φερει κανονικα την παρασκ, αν οχι μεσα στην εβδ?

Comment

νομιζω το πλαισιο εχει αρκετα κομματια

Comment

Θα βγει patch απο οτι φαινεται:

Even though Gears of War was the first ever game to receive the highest achievable score of 10 on Xboxic it has some connection issues, according to some. Gamers have reported to receive “connection lost to host” while they don’t get similar errors with other games. Luckily Epic has acknowledge the problems and announced to be working on a patch.

Epic forums moderator ‘Fufu’ responds to a gamer’s outcry by stating that “…a patch is in the works to address the connection issues as well as several other bugs that have been reported. not sure on an exact eta, but it won’t be long…”. We don’t have a clue on how long that could be but we hope they can fix the problems before the European Gears of War release date this Friday. We wouldn’t want to experience the absolute horror* of these issues.

απο xboxic.com

Comment

Εγω το ειχα αυτο το προβληματακι αλλα δεν μου το κανει συνεχεια.
                          Predator το link που εχεις δωσει ειναι λαθος...

Comment

Nαι Wolf,το διορθωσα.Ευχαριστω.

Το εν λογω post το αφερεσαν παντως απο το site του Gears...

Comment

Ρώτησα για διαθεσιμότητα σε κάποια καταστήματα του GoW (κανονικό και συλλεκτικό)

Διαθεσιμότητα:
                              Πλαίσιο: με γράψαν κανονικά (μου είπαν να πάρω τηλέφωνο τον ένα, τον άλλο κτλ. Καλά...)
                              Παπασωτηρίου: Με κάποιες επιφυλάξεις για το αν θα είναι η τελική τιμή 69,99 € & 74,99€ για κανονική και collectors'.
                              Εγώ μάλλον από Παπασωτηρίου θα το αγοράσω. (εκτός πια και αν όταν πάω δεν υπάρχει or something)
                              Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

kala sto plaisio einai oi xeiroteroi....toulaxiston Peiraia kai Athina,den kseroun ti tous ginete...o Papasotiriou einai pio "entaksei"...krima omos pou den dexontai proparaggelies

Comment

Working...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎