If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Καλα για αυτο μην εισαι τοσο σιγουρος....εαν το spliter cell KAI to ΦΙΦΑ 2007 και το need for spead χρησιμοποιουν τρεις πυρηνες πες μου και αυτο και ετοιμος ειμαι να φουνταρω απο το παραθυρω αλλα πρωτα θα φυγει η κονσολα....οποιος θελει του δινω διευθυνση να περιμενει απο κατω ....αααα ξεχασα θα του πεταξω και 30 τιτλους που εχω...χαχαχαχα
Πρωτον, ειμαστε σχεδον ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του 360. Αν δεν μπορει ο dev να χρησιμοποιησει και τους τρεις πυρηνες της κονσολας, η ανικανος ειναι η ηλιθιος. Κατι που ουτε η Ubi, ουτε η ΕΑ ειναι.
Δευτερον, το οτι ενα παιχνιδι χρησιμοποιει και τους τρεις πυρηνες δε σημαινει οτι αυτοματως θα ειναι στο επιπεδο του Gears. Σου εγγυομαι οτι, τα προβληματα πχ με το frame rate που εχουμε δει σε πολλα games oπως το Double Agent θα συνεχισουν να υπαρχουν, οπως γινεται εδω και περιπου ενα χρονο στο 360.
Παιδια ερωτηση: Ειμαστε σιγουροι οτι θα ερθει Ελλαδα η Limited Edition? Σκεφτομαι να ακυρωσω την προπαραγγελια απο το Play.com και να το παρω απο Ελληνικο καταστημα ωστε να το εχω αμεσως την 17η Νοεμβριου.
Παιδια ερωτηση: Ειμαστε σιγουροι οτι θα ερθει Ελλαδα η Limited Edition? Σκεφτομαι να ακυρωσω την προπαραγγελια απο το Play.com και να το παρω απο Ελληνικο καταστημα ωστε να το εχω αμεσως την 17η Νοεμβριου.
kai poios mas vevaionei oti tha to exoun edo ta magazia stis 17/11?
Comment