If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
δε ξερω και ανησυχω και για αλλο λογο. το play.com μου κανει νερα. βεβαια θα το παρω και απο εδω, αλλα ρε παιδια σε εσας το προ εχει ερθει κανονικα? εμενα τιποτα ακομα.
Ειναι σίγουρο ότι θα τρέχει κανονικά στα PAL XBOX μας η θα έχουμε τπτ γιαπωνέζικα μενού? Αν όντως δεν έχει πρόβλημα είναι φοβερή ευκαιρία.
ΟΧΙΙΙΙΙΙ ! αυτο ειναι ΝΤSC δεν παιζει στα PAL 360. 31,71 κανει το FEAR. το Gears Που λεω ειναι αυτο http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...-1mj0-4-6.html και κανει 55,50 και ειναι region free. το ερωτημα ειναι θα εχει υποτιτλους?
ΟΧΙΙΙΙΙΙ ! αυτο ειναι ΝΤSC δεν παιζει στα PAL 360. 31,71 κανει το FEAR. το Gears Που λεω ειναι αυτο http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...-1mj0-4-6.html και κανει 55,50 και ειναι region free. το ερωτημα ειναι θα εχει υποτιτλους?
δε ξερω και ανησυχω και για αλλο λογο. το play.com μου κανει νερα. βεβαια θα το παρω και απο εδω, αλλα ρε παιδια σε εσας το προ εχει ερθει κανονικα? εμενα τιποτα ακομα.
Και εγώ περιμένω το Pro από Play ( posted 28/10/06.....) το Double Agent πάντως μου ήρθε κανονικά (και αυτό από Play).
Παίδες το Gears of War πραγματικά αξίζει και με το παραπάνω το όλο hype που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του!!!!!!!!!!!!
Στο www.teamxbox.com έχουν ανεβάσει τόσο σε HD μορφή όσο και σε SD διάφορα video από το single player game και το multiplayer.
Καταρχήν στο θέμα το γραφικών φεύγαααααααααα!!!πως το είπες το άλλο κάτι από P3 S3 δε θυμάμαι ρε
Πέρα από τη πλάκα το GOW πραγματικά ξεφεύγει!!!!!!ότι γραφικά είδαμε στο τελευταίο trailler (MadWorld ) ακριβώς τα ίδια και στο παιχνίδη!Τρέχει άψογα χωρίς το παραμικρό ψεγάδι!!!λέξεις όπως clipping , πτώση frame rate , slow down , pop-up , strange collisions κλπ είναι άγνωστα στο λεξιλόγιο του Gears of War!!!!!!!!εύγε στην Epic!!!!!!!!!!!!
Αν αυτό είναι το πρώτο δείγμα για τις ικανότητες της unreal engine δεν μπορώ καν να φανταστώ τη επρόκειτω να δούμε 2-3 χρόνια μετά!!!τόσο από την εξοικείωση με τη μηχανή όσο και με το ΧΒΟΧ360!!!!!!1-2-3 επεξεργάστες.............ΤΣσστσστσστΣΣΤτΣσσ!!!!!
Εδώ κρατηθέιτε καλά---------->τα γραφικά του Multi player είναι ακριβώς ολόιδια με του Single Player!!!!!!
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε , www.teamxbox.com και δείτε με τα μάτια σας!!!!(εγώ πάντως ακόμα τα τρίβω......... χεχε )
Comment