Μου έχουν σπάσει τα νεύρα από εχθές.Μια πρόβλημα με το DNS το οποίο λύθηκε κάποια στιγμή μόνο του και τώρα πρόβλημα στον κωδικό.Αφου έχω κάνει τα παντα,κάνω το update,κάνει restart και λέω αρχικά το account που είχα παλιά(είχα φτιάξει μια φορά ένα account στο Αγγλικό xbox.com και είχα δόσει τα Ελληνικά μου στοιχεία,πάω εχθές το βράδυ και τα αλλάζω βάζοντας ireland και ότι άλλο διάβασα εχθές στο site σας.)Από εχθές το παλεύω και μια μου βγάζεο<xbox live is not currently available in the locale associated with this xbox.com account>
Πέρα από αυτό πάω και λέω create new account,ε,κάθομαι και το κάνω με πόσα διαφορετικά ονόματα και πάλι μου βγάζει πριν τελειώσω την εγγραφή ότι δε θα δημιουργηθει το email παρα μόνο για το Net Passport και βάζω το email που έφτιαχνα πόση ώρα και μου λέει οτι ο κωδικός η το mail είναι λάθος.Τί να κάνω?
Πέρα από αυτό πάω και λέω create new account,ε,κάθομαι και το κάνω με πόσα διαφορετικά ονόματα και πάλι μου βγάζει πριν τελειώσω την εγγραφή ότι δε θα δημιουργηθει το email παρα μόνο για το Net Passport και βάζω το email που έφτιαχνα πόση ώρα και μου λέει οτι ο κωδικός η το mail είναι λάθος.Τί να κάνω?
Comment