Announcement

Collapse
No announcement yet.

Απο forhtnet adsl in box plus σε 1024 Οτεnet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Απο forhtnet adsl in box plus σε 1024 Οτεnet

ok ειμαστε που ειμαστε για τον π@υτσο τεχνολογικα και πολυ πισω , ειμαστε και καραγκιοζηδες.

εχω το adsl in a box plus (εξαμηνο δωρεαν) και σερνεται το πραγμα.

δοκιμασα μια 384 του otenet και παει πιο γρηγορα και καλυτερα.

το θεμα πιο ειναι , χτες αποφασισα να φυγω απο forthnet και να παω οτε και 1024 γραμμη.

παιρνω τον οτε σημερα να ζητησω τουλαχιστον να μου αναβαθμισουν την γραμμη σε 1024 και μου λενε πρεπει πρωτα ν αακυρωθει απο την φορθνετ.

δηλαδη να ξαναπεσει σε pstn !!!!!!!!!!! ποσο ****** ειναι οι ανθρωποι δηλαδη.

παιρνω φορθνετ και μου λενε στειλτε email στο [email protected]

και μετα απο 12 εργασιμες θα απενεργοιηθει δηλαδη τι απενεργοποιουν τον θεο?

τους αρχισα τα μπινελικια τα τρελα και η τυπισα τα επαιξε και μου λεει θα δει τι θα γινει αν και πως πιο νωρις.

και μετα πρεπει να κανονισω με τον οτε.

θα ηθελα να μου πειτε το εξης . εσεις που εχετε οτενετ 1024 ποσο σας ερχεται το μηνα ή το διμηνο συνολικα

και πηρατε και κανενα ρουτερακι δωρο ή οχι?

Απάντηση: Απο forhtnet adsl in box plus σε 1024 Οτεnet

giasou file,

Lipon ego eixa 384, me forthnet kai ekana anavathmisi se 1024 molis elikse to 384, plirosa 250 3 mhnes kai 3 mhnes doro. Ekana kai ego to email, kai mou eipane to idio 5 me 10 ergasimes. Ksafnika, meta apo 2 meres mou to allaksane. Ta lene ta 10 h 11 meres aplos mhn gini kati kai den energopoithi an lega px 4 meres. Katalaves. Mhn anisixis, tha einai entaksi.
    sigpic
    PS3 GAMERTAG : dpapa187
    XBOX360 : dpapa

Comment

απλα εγω θελω να φυγω απο φορθνετ και να παω οτενετ και μου ειπαν οτι πρεπει να απενεργοποιηθει η γραμμη και θα περασουν 12 μερες

και μετα πρεπει να ξανακανω τα ιδια για 1024 για τον οτε.

θελω να μου πειτε τα εξης.

μονο για την γραμμη αν την κανω 1024 ποσο πληρωνω το μηνα μονο για την γραμμη. να την γυρισω σε 1024??

και το τελος ενεργοποιησης το ξερετε?

θελω οικονομικα στοιχεια παρακαλω :-)
      Last edited by Captain P; 27 January 2006, 12:38.

Comment

Lambro mpikes ston sosto dromo me ypsiles taxytites.....
        DOSE TRELA!!!

Comment

Γυρω στα 180 ευρω το διμηνο βγαινει νομιζω!Δεν το εχω υπολογισει και πολυ καλα,αλλα εκει τριγυρω ειναι!

Comment

Working...
          X