Announcement

Collapse
No announcement yet.

Splinter Cell 4:Double Agent video!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Splinter Cell 4:Double Agent video!

Κυκλοφορησε μολις χτες το νεο trailer του Splinter Cell 4.Κανεις δεν ξερει αν το βιντεο ειναι απο το Xbox1 ή απο το Xbox360,αλλα αυτο εχει λιγη σημασια!

Τελικα οπως λεει και το βιντεο,μαλλον αλλαζει "στρατοπεδο" ο Sam και παει με τους τρομοκρατες!

Κατεβαστε το βιντεο απο εδω.

Απάντηση: Splinter Cell 4ouble Agent video!

mallon anagkazete na paei me tous tromokrates...

´´your friend thinks you are an enemy´´
    ´´your enemy thinks you are a friend´´
    Computer games don't affect kids;
    I mean if Pac-Man affected us as kids,
    we'd all be running around in darkened rooms,
    munching magic pills and listening to
    repetitive electronic music.

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Angry Cockroaches
    Cucarachas enojadas
    Fumando Marijuana
    Buscando una Fiesta
    Y un kilo de Coc-a

Cucarachas fumando
    Marijuana

Comment

Πολλα μπερδεματα!!Παντως το "Διπλος Πρακτορας" μου θυμιζει James Bond!!

Comment

Μένει να δούμε και πως θα είναι η έκδοση για το 360.Αν θα εκμεταλευτούν την δύναμη της κονσόλας ή θα είναι απλά ένα port απο το Xbox.

Comment

Originally posted by Predator
          Κανεις δεν ξερει αν το βιντεο ειναι απο το Xbox1 ή απο το Xbox360,αλλα αυτο εχει λιγη σημασια!
          Σοβαρα?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ?!Γι' αυτο δηλαδη αγορασαμε ''next gen'' κονσολα?Για να μη βλεπουμε διαφορα απο τις παλιες?Δηλαδη μονο εγω σε αυτο το forum ενοχλουμαι που βλεπω τα ραφια να γεμιζουν απο ports PS2/X-Box/PC παιχνιδιων?Σε αλλο post διαβαζω αναλογο ενθουσιασμο που το Burnout Revenge θα κυκλοφορησει και στο 360...Hμαρτον!

Comment

Costa δεν ειπα οτι δεν εχει σημασια λογω των γραφικων που εχει μεσα το trailer,εννοω οτι δεν εχει σημασια απο πια κονσολα ειναι το trailer καθως το trailer ειναι πολυ καλο.

To Double Agent δεν ξεκιναει σαν port του Xbox1!!!Θα το κανουν ΚΑΙ για Xbox1...

χμμμ..Για να λες αγορασαμε,το πηρες φανταζομαι!Και αν κρινω απο το gamercard σου επαιξες και PDZ!!

Τι εχεις να μας πεις για τη νεα σου κονσολα?

Comment

Δεν νομιζω να ειναι port το BurnOut στο Xbox360!

Ριξε μια ματια εδω: http://www.gamespot.com/xbox360/driv...ml?sid=6142622
              και εδω: http://www.gamespot.com/xbox360/driv...3464&mode=news

Λενε οτι τρεχει στα 60fps!

Comment

τι port ρε παιδια??

εχει extended damage model, νεα layers που δεν υπηρχανε ουτε για πλακα, τρεχει στα 60 frames και νομιζω και καποιο νεο περιεχομενο (αμαξι/πιστα?)

ας τρεχει σε 1080i με 60 καρε και μετα ας ερθει οποιος θελει να μιλησει για ...port

port to the future, ισως.
                ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Τι εχεις να μας πεις για τη νεα σου κονσολα?
                  Mαζευει σκονη διπλα στο Gamecube.Για το PDZ οσο λιγοτερα γραψω τοσο καλυτερα.Το Condemned φοβαμαι να το παιξω.

Comment

Ρε συ Κωστα δεν εχω ορεξη να ανοιξω φασαριες παλι και να βγουμε off-topic,αλλα παρακολουθω τα ποστ σου καιρο τωρα και σε θεωρω ακυρο..
                    Παντα απαντας και μπλεκεσαι σε συζητησεις με μια τσαμπουκαλεμενη διαθεση,λες και σε ειπαμε καμπουρη..

p.s.Αν φοβασαι να παιξεις condemned,παιξε με φουλ αναμενα φωτα.Πιανει πιστεψε με..
                    "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Τι το πηρες τοτε?Βγαλτο στο ebay και πουλα το σε καποιον που το εχει πραγματικα αναγκη!

Comment

Τι το πηρες τοτε?
                        Το X-Box αρχισε να κανει φρικτο θορυβο (μολις πηρα το 360 σταματησαν!).Περιμενω το Moto GP,αυτο θα αξιζει ΚΑΙ θα ειναι exclusive.Οχι πως ειμαι σπουδαιος racer,αλλα το 2 ηταν το αγαπημενο μου racing game.
                        ΥΓ:Oσοι δε συμπαθειτε τα post μου παρακαλειστε να τα αγνοειτε χωρις σχολια.(Δεν απευθυνονται σε σας ουτως η αλλως).

Comment

Γεια σου βρε Costa λεβεντιά.Βρε παιδιά μην τον αποπαίρνετε τον Κωστάκη.Κατά βάθος είναι καλό παιδί και έχει πει εδώ μέσα πολλές αλήθειες.Είναι πραγματικό γεγονός ότι το Xbox 360 έχει πολλούς τίτλους βασισμένους σε ports.Αυτό δεν είναι κακό.Οποιαδήποτε εταιρεία προσπαθεί να υποστηρίξει το μηχάνημά της με τίτλους είτε πρωτότυπους είτε συνηθισμένους.Εξάλλου στην αρχή της ζωής μίας κονσόλας δεν πρέπει να έχουμε και μεγάλες απαιτήσεις.Εξάλλου βρε Costa αφού το ξέρεις ότι το Xbox 360 θα εφοδιαστεί με τίτλους καλούς και κακούς κάτα την διάρκεια της ζωής του και αυτό συμβαίνει με κάθε παιχνιδομηχανή.

Κάτι πήρε το μάτι μου που είπες ότι το GameCube μαζεύει σκόνη.Πολύ κακό αυτό αυτό Costa.Ο κύβος δεν έχει βέβαια τόσο μεγάλα αποθέματα τίτλων όπως το Xbox και το PS 2 αλλά κατέχει μερικά εξαιρετικά παιχνίδια.Μην ξεχνάς ότι το κάτι διαφορετικό στο gaming μόνο η Nintendo ξέρει να το προσφέρει.

Όσν αφορά το Splinter Cell Double Agent έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι από μία εταιρεία που ξέρει να εκμεταλλεύεται το hardware κάποιας κονσόλας ειδικά στο πρώτο Xbox που μας έχει δείξει απτά παραδείγματα.Μην ξεχνάτε ότι ο Σεπτέμβριος είναι ακόμα μακριά και είναι πολύ πιθανόν ο τίτλος να υποστεί σημαντική βελτίωση.Το demo φαινόταν καλό.Αν το αποτέλεσμα αυτό είναι από το hardware του πρώτου Xbox τότε η οπτική απεικόνιση είναι εξαιρετική για τα δεδομένα του γερασμένου πια μηχανήματος και βρίσκεται ακόμα σε ανάπτυξη ο τίτλος.Αν όμως αυτό που είδαμε ήταν βασισμένο στις δυνατότητες του Xbox 360 τότε για μένα είναι απογοητευτικό.Βέβαια όλα είναι σε πρώιμο στάδιο και εγώ σχολιάζω μόνο αυτό που είδα.
                          Για να κλείσω θα πρέπει να σας πω ότι πρέπει να περιμένουμε καλύτερα πράγματα από το Xbox 360 κυρίως από πλευράς gameplay και από γραφικών και πρέπει οι απαιτήσεις μας να είναι υψηλότερες ειδικά για τους gamers που έχουν παρακολουθήσει την βιομηχανία από τα πρώτα στάδια εξέλιξης.
                          Tα γραφικά των κυριότερων τίτλων μέχρι τώρα στο Xbox 360 είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλά(ακόμα και στην δικιά μου την Pixer Plus) αλλά όχι ακόμα state of art.Τα Perfect Dark Zero,PGR 3,Condemned,Kameo και Dead or Alive 4 είναι τα σημαντικά χαρτιά του Xbox 360 στον τομέα αυτό.Παρόλο που είναι αξιόλογα δεν καταφέρνουν να κάνουν μεγάλο βήμα μπροστά από τα PC και κάποιες φορές υπολείπονται.Προσωπικά το Far Cry σε ένα δυνατό PC είναι ανώτερο από τα προαναφερθέντα παιχνίδια και είναι ενιαίο.Σημειώνω ότι τα έχω παίξει όλα αυτά τα παιχνίδια σε ένα φίλο που γνώρισα πρόσφατα.Σε monitor υπολογιστή (σχετικά παλιό) με το καλώδιο VGA HD AV Cable.
                          Τέλος (το εννοώ αυτή την φορά)το Xbox 360 είναι κατά πολύ φθηνότερο από ένα καλό PC και είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει συγκινήσεις στο κοντινό μέλλον.Η αρχή θα γίνει με το Oblivion και έπεται συνέχεια.
                          Κάντε μία ευχή να παίξουμε όλοι εκπληκτικά παιχνίδια και να γευτούμε συγκλονιστικές εμπειρίες τόσο από το Xbox 360 όσο και από τα PS 3 και Revolution και όσο ακόμα μπορούν και τα τωρινά συστήματα 128 bit.Το gaming είναι ενιαίο και μόνο όταν είναι ενωμένο πηγαίνει μπροστά.

Emma Watson rocks guys.
                          Love saves.
                          All I know is that life is a droll and conflict hastens blood!

Comment

αμην!
                            ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Originally posted by Ren_of_Heavens
                              ... το κάτι διαφορετικό στο gaming μόνο η Nintendo ξέρει να το προσφέρει.
                              Εμενα το λες?Το εχω γραψει σε αλλο post:οι μονοι που εχουν δει την next gen ειναι στην Nintendo.ΚΑΝΕΙΣ αλλος.Σημερα κατωχυρωσε δυο νεες πατεντες στην Αμερικη που αφορουν φωνητικες εντολες.Σε αυτην εχω εναποθεσει ολες τις ελπιδες μου για κατι νεο στο χωρο.

Comment

Working...
                              X