Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sxolia gia to PGR3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Sxolia gia to PGR3

Telika sigoura to PG3 den einai auto pou perimena,akoma kai me ta HD grafika...
    Lipon PARA pola pragmata ta opia 8a mporousan na proste8oun me poly eukolia..
    Pou einai px h vroxi apo to PGR2?
    ..Para poly liges pistes sto pexnidi,poly liga autokinita kai genika opios asxoli8ei sovara to game sto solo carrier to exi teliosi se 2 meres..pragma pou den dikeologi ka8olou tin timi ton 70 euro.
    Me xalase para poly to apesio damage modeling pou einai kata emena xirotero apo to PGR2 eno 8a mporouse simfona me tis dinatotites tou 360 na einai apeiros kalitero kai malista kai na epireazei kai to amaksi opos 8a ofeile..
    Pou einai ta flogidia apo tis eksatmiseis?Edo eixe to GT4 tetia..
    Sta + einai h veltiomeni simperifora ton autokiniton kai h foveri in car view..ka8os kai ta poly leptomeri grafika an kai exo tin entiposi oti to 360 mpori na kani eki para poly perisotera..
    Gia ta parapano kai to tromero live..den nomizo pos dikelogite h timi tou..elpizo sintoma me diafora patches na kanoun to game kalitero allios pisteuo pos to TEST DRIVE UNLIMITIED 8a to svisei telios..
    Mexri tote..asxoloume sovara me to GT LEGENDS sto pc
    I AM KING PYROS

Απάντηση: Sxolia gia to PGR3

apo oti blepo sta achievments sou den to exeis termatisi to pexnidi....pou thes na kseris poso megalo ine?
    Computer games don't affect kids;
    I mean if Pac-Man affected us as kids,
    we'd all be running around in darkened rooms,
    munching magic pills and listening to
    repetitive electronic music.

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Angry Cockroaches
    Cucarachas enojadas
    Fumando Marijuana
    Buscando una Fiesta
    Y un kilo de Coc-a

Cucarachas fumando
    Marijuana

Comment

Originally posted by VirusSnake
      apo oti blepo sta achievments sou den to exeis termatisi to pexnidi....pou thes na kseris poso megalo ine?

To exo termatisei me to proigoumeno profile...prin katafero kai mpo sto live..otan epsaxna gia adsl/pstn router
      I AM KING PYROS

Comment

Εγώ δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με γραφικά και ήχους....Είχα όμως την εντυπώση πώς αγόαραζα ενα driving simulation παιχνίδι και τελικά μόνο έτσι δεν έιναι. Το forza είναι πολύ ανώτερο σε αληθοφάνεια οδήγησης. Βέβαια είναι τελείως προσωπική άποψη αλλά τότε αν είναι να ονομάσουμε driving simulations και τα NFS. Δεν είναι δυνατόν για σοβαρό παιχνίδι να χτυπάς στο τοίχο και να επαναφέρεσαι λές και δεν συμβαίνει τπτ.....α και η ταχύτητα σταθερή!!!! Κατα τα άλλα το παιχνίδι μου αρέσει αρκετά και τώρα που μπήκα και live ακόμα περισσότερο (μια ερώτηση μόνο: γιατί όταν τρέχω με άλλους ξαφνικά όλοι κάνουν quit και μένω να τρέχω μόνος;;; Ο predator μου είπε οτι μάλλον είμαι host και οι άλλοι laggαρουν -ελέω μεγάλης τουρμπίνας - και για αυτό φεύγουν. Ξέρετε κάτι;; μήπως πρέπει να γίνω μέλος καποιας ομάδας;;; Α και κάτι άλλο που με ξένησε είναι πόσο εύκολα μπορείς να πάρεις ακόμα και τα καλύτερα αμάξια. Θεωρώ οτι έπρεπε να υπάρχει μια διαβάθμιση. Π.χ. να ξεκινήσεις με αμάξια κατηγορίας Ε μετά D κ.λ.π. Ξέρει κανείς αν θα βγεί το forza για 360 ή κάτι παρόμοιο;;;
        Να ζήσουν τα τουρμπίδια!!!!

/

www.106sportclub.gr / www.trackday-special.gr

Comment

ρε παιδια το gotham ειναι gotham και το forza ειναι forza.
          αλλο το ενα, αλλο το αλλο.

αν καποιος ποσοστοποιουσε το gotham, θα εδινε 40% forza 40% outrun και 20% αλλα games.
          βγηκε και λιγο βιαστικα (launch title), και στην ουσια το gotham2 ισως να ειχε πιο πολλα πραγματα απο το 3.

ομως αυτο δεν αναιρει σε καμια περιπτωση οτι ειναι τρομερο game.
          ναι, δεν εχει damage, αλλα απο την αλλη δεν μπορεις να πας πουθενα χτυπωντας στους τοιχους.
          παντα θα μενεις πισω απο τους αλλους στο live career.

επισης ο τροπος που πατανε τα αμαξια στο δρομο, ουδεμια σχεση εχει με nfs κλπ.
          υπαρχει μεγαλο skill για να κανει master κανεις, αλλα δεν ειναι hardcore sim.
          αυτο ομως το ξεραμε και απο παλιοτερα.
          το gotham ειναι state of the art racing game. οχι racing simulator.

το forza360 ειναι αυτο που θα κανει δουλεια στους sim fans (me included)
          αυτο ομως δεν κανει το gotham3 λιγοτερο καταπληκτικο απο οτι ειναι.
          ΓΙΕΕΕΠ!! PUT THE BOX DOWN SLOWLY ΜΩΡΗ!!

Comment

Originally posted by p3tran
            .......το gotham ειναι state of the art racing game. οχι racing simulator.....
            Αυτό νομίζω είναι το πιο σωστό σχόλιο ως τώρα Κανονικά ετσι πρέπει να κριθεί το PGR3, αλλά αν έχεις παίξει forza γίνεσαι και λίγο πιο αυστηρός κριτής.....

Σαφώς και δεν είναι NFS αλλά για αυτό που είπες για τους τοίχους θα διαφωνήσω κάθετα και θα φέρω ως παράδειγμα τον ταχύτερο γύρο στην πίστα που παλεύουμε (big apple) όπου ο τύπος αυτό που κάνει στην Κ3 ούτε στο NFS δεν θα γινόταν.....πόσο μάλλον στην πραγματικότητα.....

Υ.Γ. Θα βρεθούμε καμμιά φορά live να κάψουμε κανένα λαστιχάκι;;

/

Comment

τη γκελα λες που κανει το παλιο@ρχιδι ε?
              κι εγω τα'χω παρει!! χαχα
              αλλα δεν νομιζω να το εκανε επιτηδες, απλα θα του'κατσε (λοτο)

αλλα εγω μιλαω για live career, και οχι timed lap.
              στο live αγωνα, αν θα πας να παιξεις με γκελες (που μια στις πενηντα θα σου κατσει και αμα) θα δεις οτι πολυ γρηγορα θα εισαι πολυ πισω απο τους αλλους..

παντως μονο και μονο οτι μπορουμε και το βλεπουμε και μελεταμε την -----ι@ που εχει ο τυπος με τον καλυτερο χρονο στον κοσμο, ειναι αρκετα καλη φαση.

...και μιας και τ'αναφεραμε, ωρα να δω αν μπορω να πεσω κατω απο τα 38¨11 που ειμαι στην πιστα μας
              Last edited by p3tran; 3 February 2006, 12:50.

Comment

τη γκελα λες που κανει το παλιο@ρχιδι ε?
                κι εγω τα'χω παρει!! χαχα
                αλλα δεν νομιζω να το εκανε επιτηδες, απλα θα του'κατσε (λοτο)
                Λόττο-ξελόττο απαράδεκτο.....και η ουσία είναι οτι όλος του ο χρόνος (μάλλον) οφείλεται σε αυτή γκέλα καθώς βγαίνει με μία ταχύτητα στην Κ4 γύρω στα 200 (δεν θυμάμαι καλά..) και ακολούθει η ευθεία όπου άνετα σου ρίχνει.....τέσπα για αυτό είναι παιχνίδι..

αλλα εγω μιλαω για live career, και οχι timed lap.
                στο live αγωνα, αν θα πας να παιξεις με γκελες (που μια στις πενηντα θα σου κατσει και αμα) θα δεις οτι πολυ γρηγορα θα εισαι πολυ πισω απο τους αλλους..
                Δυστυχώς στο live career όποτε τρέχω μένω μόνος μου οπότε....... Πάντως και μέσα στο παιχνίδι (solo) σίγουρα οι τοίχοι σε κόβουν απλά υπάρχουν και φορές που με έχουν βοηθήσει, όπως και τα τρακαρίσματα με άλλα αμάξια..

παντως μονο και μονο οτι μπορουμε και το βλεπουμε και μελεταμε την -----ι@ που εχει ο τυπος με τον καλυτερο χρονο στον κοσμο, ειναι αρκετα καλη φαση.
                Καλά εδώ μιλάμε οτι live έχω μπεί μόνο 2 μέρες τώρα και ήδη είμαι ερωτευμένος....ήταν έρωτας από την πρώτη στροφή

/

Comment

τι level εισαι στο live career?

γιατι μενεις μονος σου?
                  εμενα πολλοι μου κανουνε quit οταν τους αφηνω πισω.
                  ομως εκει πατας gamer card και βαθμολογεις επιλεγοντας "avoid player" και μετα "quits game early" ή καπως ετσι, και μετα το συστημα δεν στον ξαναβγαζει ευκολα αντιπαλο.
                  αμα το κανεις αυτο πρακτικη, σιγα-σιγα θα εχεις αντιπαλους που κανεις δεν κανει quit.

αν παλι φταιει η γραμμη/συνδεση σου (τι εχεις?) τοτε δοκιμασε στο live career να επιλεξεις μια κατηγορια πριν το τελος (αν θυμαμαι καλα) που ειναι κατηγορια D και 1vs1 οποτε εκει lag δεν θα εχεις ποτε!

Comment

τι level εισαι στο live career?

γιατι μενεις μονος σου?
                    εμενα πολλοι μου κανουνε quit οταν τους αφηνω πισω.
                    ομως εκει πατας gamer card και βαθμολογεις επιλεγοντας "avoid player" και μετα "quits game early" ή καπως ετσι, και μετα το συστημα δεν στον ξαναβγαζει ευκολα αντιπαλο.
                    αμα το κανεις αυτο πρακτικη, σιγα-σιγα θα εχεις αντιπαλους που κανεις δεν κανει quit.

αν παλι φταιει η γραμμη/συνδεση σου (τι εχεις?) τοτε δοκιμασε στο live career να επιλεξεις μια κατηγορια πριν το τελος (αν θυμαμαι καλα) που ειναι κατηγορια D και 1vs1 οποτε εκει lag δεν θα εχεις ποτε!
                    Δεν ξέρω τι level είμαι ...2 μέρες έχω μπεί...από κούρσες έχω κάνει 3 και τις έχω κερδίσει με τον τρόπο αυτό: όλοι κάνουν quit και μένω μόνος. Από σύνδεση είμαι 512 HOL. Πάντως αυτό με την αξιολόγηση θα προσπαθήσω να το κάνω.

Ευχαριστώ πάντως!

/

Comment

ρε παιδια το gotham ειναι gotham και το forza ειναι forza.
                      αλλο το ενα, αλλο το αλλο.

αν καποιος ποσοστοποιουσε το gotham, θα εδινε 40% forza 40% outrun και 20% αλλα games.
                      βγηκε και λιγο βιαστικα (launch title), και στην ουσια το gotham2 ισως να ειχε πιο πολλα πραγματα απο το 3.

επισης ο τροπος που πατανε τα αμαξια στο δρομο, ουδεμια σχεση εχει με nfs κλπ. υπαρχει μεγαλο skill για να κανει master κανεις, αλλα δεν ειναι hardcore sim. αυτο ομως το ξεραμε και απο παλιοτερα.
                      το gotham ειναι state of the art racing game. οχι racing simulator.

το forza360 ειναι αυτο που θα κανει δουλεια στους sim fans (me included)
                      αυτο ομως δεν κανει το gotham3 λιγοτερο καταπληκτικο απο οτι ειναι.
                      Με καλύπτεις απόλυτα!!!

Το Gotham είναι το απόλυτο Racing game στο στυλ του!!!

Τα παληκάρια της bizzare creations έχουνε βρει τη χρυσή τομή μεταξύ arcade-simulation gameplay-controls.

Ναι , είναι ποιο μικρό από το Gotham 2 , αλλά δεν υστερεί σε τίποτα!!!δηλαδεί για να καταλαβώ , πόσο σε πείραξε η απουσία της βροχήςΑπό ότι ξέρω η πλειοψηφία των ατόμων στο PGR2 έπαιζε με καλό καιρό και όχι με βροχή.

Όσο για τα άτομα που λένε ότι το PGR3 έχει λίγες πίστες είναι εντελώς offside!!πλάκα έχουμε ??Ο route editor τη σκα$%$% το βάλανε??μπορείς να φτιάξεις ότι διαδρομή σου κατέβει και να παίξεις!τη άλλο θέλουμε ?

¨Οσο για τα αμάξια όχι ότι είναι και λίγακαι σε τελική ποιος έπαιζε με τα Golf-Renault-focus κλπ?όλοι με Porche carrera GT ,Mercedes,Enzo παίζανε στο PGR2.

http://blogaroume.blogspot.com/

Comment

Working...
                      X