Announcement

Collapse
No announcement yet.

hot spot?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

hot spot?

Λοιπον προσπαθω εδω και καιρο να μετατρεψω το notebook σε hot spot, βασιζομενος σε πληροφοριες εμπειρων φιλων.Για να γινω πιο σαφης κανω κοινοχρηστη χρηση της ενσυρματης συνδεσης adsl και προσπαθω να συντονησω την ασυρματη συδεση μεσω συγκεκριμενης IP , wepkey κτλ.
    Π$%%$#.... παρολο που μου ειπανε πως το service pack II των windows περιλαμβανει μια επιλογη hot spot για μια μονο συσκευη τη φορα, δεν καταφερα τιποτα! Ο στοχος μου ειναι το online gaming με nintendo ds,psp.
    Θελω να αποφυγω το κοστος ενος ασυρματου router και του wi-fi usb της μαμας nintedo.
    Αν καποιος εχει καταφερει-γνωριζει κατι, καλο ειναι να δημοσιευσει κατι στο forum ειτε προσωπικα μεσω email.
    Πιστευω να βοηθησα αρκετα ως προς τον τροπο συνδεσης.
    .....never in the right order.....

Απάντηση: hot spot?

sorry alla pos tha ekmpempi to notebook sou xoris usb stickexeis ensomatomeno?
    Computer games don't affect kids;
    I mean if Pac-Man affected us as kids,
    we'd all be running around in darkened rooms,
    munching magic pills and listening to
    repetitive electronic music.

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Angry Cockroaches
    Cucarachas enojadas
    Fumando Marijuana
    Buscando una Fiesta
    Y un kilo de Coc-a

Cucarachas fumando
    Marijuana

Comment

Αν δεν κάνω λάθος δεν χρειάζεσαι το usb wi-fi της nintendo εφόσον έχεις
      wireless router , άσε που αμα το πάρεις πιθανότατα δεν θα είναι συμβατό με το psp , σκοπεύω να το δοκιμάσω και εγώ σε λίγο καιρό (έχω ds ,psp )
      οπότε αν έχω αποτέλεσμα θα σε ειδοποιήσω, πάντως με το laptop σκέτο
      χλωμό το βλέπω.

Comment

Ισως να μην υπυρξα εγω σαφης.....Δεν εχω wireless router αλλα ουτε το usb της nintendo. Μου ειπαν οτι ειναι θεμα ρυθμισεων.
        Δηλαδη:......Χρησιμοποιεις το notebook σαν μητρικο, σε ενα ασυρματο δικτυο το οποιο δημιουργεις μεσα απο το notebook.Απο κει και περα συντονιζεις του υπολοιπους (notebook,psp,ds κτλ) μεσω συνγκεκριμενων ρυθμισεων (wepkey,ip,dns) με αυξοντα κατα ενα αριθμο.(π.χ. αν η ip της ασυρματης συνδεσης ειναι 192.168.0.1 τοτε η ip του psp ή ds ή notebook ειναι 192.168.0.2 και ουτε καθε εξης) Κατ' αυτο το τροπο η μια συσκευη "βλεπει" την αλλη και μοιραζονται την συνδεση του internet.
        Το προβλημα σε ολα αυτα ξεκιναει οταν, ποτε η μια συσκευη δεν βλεπει την αλλη, ακομα και οταν η ρυθμισεις ειναι απολυτα σωστες!
        Επειδη, "ρωτωντας πας στην πολη" οταν κατεφυγα σε γνωστες(οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα) μου ειπαν πως ειναι εφικτο ΜΟΝΟ αν το notebook εκπεμπει σαν HOTSPOT κατι που γινεται μεσα απο της ρυθμισεις των windows του ασυρματου οικιακου δικτυου!
        Τωρα αν καποιος βγαλει ακρη ας το προσπαθησει ή ας μου στειλει απλα αναλυτικα τις ρυθμισεις :-))
        .....never in the right order.....

Comment

to thema ine oti den mporoun ola ta notebooks na ekpempoun tetio sima
          Computer games don't affect kids;
          I mean if Pac-Man affected us as kids,
          we'd all be running around in darkened rooms,
          munching magic pills and listening to
          repetitive electronic music.

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Angry Cockroaches
          Cucarachas enojadas