Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προβλημα συνδεσης στο Xbox LIVE.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Εμφάνιση
Clear All
new posts

Προβλημα συνδεσης στο Xbox LIVE.

Καλημερα! Χαιρομαι που βλεπω πως εχει στηθει μια τοσο καλα οργανωμενη κοινοτητα χρηστων του LIVE και στην Ελλαδα. Η προσπαθεια σας ειναι, αν μη τι αλλο, αξιοπροσεκτη και ειμαι ηδη σιγουρος πως αυτο δεν θα ειναι ενα απο τα forum που θα επισκεπτομαι σπανια.

Ειμαι ομως νεος στο Live και θα ηθελα την βοηθεια σας. Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο αναλυτικος γινεται. Ρωτηστε ελευθερα για οποιαδηποτε απορια μπορει να δημιουργηθει.

Εχω ηδη δημιουργησει ενα Gamertag στο ονομα Lindblum (για καποιον λογο, το Lindblum resident [το nick που χρησιμοποιω ως επι το πλειστον] δεν ηταν διαθεσιμο). Σε περιπτωση που αυτο επηρρεαζει, εχω επιλεξει Ελλαδα σαν χωρα, αν και δεν μου ζητησε (οπως διαβαζω οτι θα επρεπε) συγκεκριμενα στοιχεια.

Εχω συνδεση ΟΤΕΝΕΤ στα 384. Το modem μου ειναι: ZTE ZXDSL 831A.
    http://www.zte.com.cn/English/03prod...521&CateID=524
    Ειναι το προτελευταιο.

Οταν πρωτοδοκιμασα να συνδεθω, παντα αποτυγχανε το XBOX LIVE τεστ. Για καθε φορα που δοκιμαζα μετα απο αυτο (και χωρις να εχω κλεισει το ΧΒΟΧ360), αποτυγχανε το MTU τεστ. Αν ξαναεκλεινα το modem και το εκανα απο την αρχη, θα περνουσε το MTU για να κολλησει παλι στο XBOX LIVE.

Μετα, δοκιμασα σε εναν φιλο. Εκει συνδεθηκε κανονικα, αλλα δεν ολοκληρωνε την συνδεση επειδη οπως μου ειπε (και αν θυμαμαι ακριβως) η υπηρεσια δεν ηταν διαθεσιμη για την περιοχη που ειχα διαλεξει (στο Gamertag, υποθετω).

Οταν ξαναπροσπαθησα πριν απο δυο μερες, περνουσε το XBOX LIVE τεστ και μου ελεγε πως πρεπει να κανω update (το Dashboard, υποθετω). Ενω λοιπον αρχιζε η διαδικασια, θα εμενε στασιμη και μετα θα εβγαζε μηνυμα σφαλματος στη συνδεση.

Επισης, σε περιπτωση που δεν εγινε κατανοητο, συνδεω την κονσολα απευθειας στο modem.

Οι ρυθμισεις της κονσολας ειναι ολες στο automatic.

Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη. Οχι μονο την εχω βγαλει 2 μηνες τωρα με single-player, αλλα η κονσολα η ιδια ειναι ιδιαιτερα εξαρτημενη απο το LIVE. Καλη ωρα τα διαφορα patch που εχουν κυκλοφορησει κατα καιρους, και φυσικα το Dashboard.

Απάντηση: Προβλημα συνδεσης στο Xbox LIVE.

Kαλωςηρθες στο site μας LindBlum και ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.

Θα πρεπει να αλλαξεις το Region στο Passport .NET προφιλ/email σου σε Ireland ωστε να ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια στη κονσολα σου.Αυτο θα παρει 2-3 ωρες να αλλαχθει,οποτε να εισαι υπομονετικος και μην νομιζεις οτι δεν θα αλλαξει ποτέ.

Kανοντας μια ερευνα για το modem σου,διαπιστωσα οτι ειναι αρκετα παλιο,ισως αυτο να ειναι το προβλημα σου...
    Το επισημο site της Microsoft για τα πιο συνηθη προβληματα στο Xbox Live θα το βρεις εδω.

Οντως η κονσολα ειναι "χτισμενη" γυρω απο το Live...

Comment

Οκ, εχω αλλαξει την χωρα σε Ιρλανδια. Κατα πασα πιθανοτητα αυτο θα λυσει το προβλημα που ειχε εμφανιστει οταν το δοκιμασα στον φιλο μου. Φυσικα, θα βοηθησει και εμενα οταν με το καλο καταφερω να συνδεθω, αλλα καπου αλλου ειναι το προβλημα μου φαινεται. Ιδιαιτερα αφου οταν κανω την δοκιμη, η κονσολα κανει log out το gamertag ουτως ή αλλως.

Επισης, εντυπωση μου κανει το γεγονος πως τις τελευταιες μερες, φαινεται να συδνεεται με την υπηρεσια στην δοκιμη. Απλως δεν κανει τιποτα οταν προσπαθει να κατεβασει το update. Ειμαι περιεργος για το τι θα γινοταν αν δεν χρειαζοταν το update (πριν μερικες μερες) και προσπαθουσα να συνδεθω (μιας και δεν με αφηνει να συνεχισω αν δεν κατεβασω πρωτα την νεα εκδοση).

Ευχαριστω για την απαντηση παντως!

EDIT: Επισης, κατι που προσεξα μολις τωρα. Εχω επιλεξει Ιρλανδια και Δουβλινο. Μου λεει οτι ειναι υποχρεωτικος και ενας αριθμος τηλεφωνου.

EDIT2: Sorry και παλι, αλλα ηθελα να σημειωσω πως μου περασε και εμενα απο το μυαλο η πιθανοτητα να φταιει το modem. Αλλα το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες για να συνδεσω το PS2. Οχι οτι αυτο σημαινει και πολλα, αλλα απλως δεν μπορω να δω τον λογο για τον οποιο να μην μπορει να λειτουργησει με το 360.
      Last edited by Lindblum; 4 February 2006, 12:51.

Comment

Παντως Lindblum
        ,να ξερεις οτι εισαι χλωμος με 384..
        "Madness?...THIS IS SPARTA!!!!!!" LINK

Comment

Originally posted by Darth Destro
          Παντως Lindblum
          ,να ξερεις οτι εισαι χλωμος με 384..
          Δε θα έχει όμως πρόβλημα.
          Κοίτα να δεις όμως τί γίνεται. Από τη στιγμή που θα επιχειρήσεις να μπεις Xbox Live, η κονσόλα θα δοκιμάσει να κατεβάσει το Update. Ακόμα και στις 2 Δεκεμβρίου που κυκλοφόρησε, υπήρχαν updates...
          Τώρα αυτό που μου λες με μπερδεύει λίγο. Γιατί δε δοκιμάζεις να τη συνδέσεις στον υπολογιστή με Internet Connection Sharing?
          Δουλειά μέσα στη βδομάδα, fun το ΣΚ.

Comment

Παιδιά γεια σας.Θα ήθελα κι εγώ κάποια βοήθεια σχετικά με το συγκεκριμένο router.Απ' ότι είδα,το παιδί που έκανε το thread δεν ξαναέκανε ποστ συνεπώς υποθέτω ότι βρήκε λύση.Είχα και με το πρώτο xbox πρόβλημα αλλά εφόσον δεν υπήρχε η δυνατότητα να μπω Live και επίσης μου χάλασε η κονσόλα() δεν ξαναασχολήθηκα.Τώρα όμως με το 360 το θεωρώ απαραίτητο να συνδεθώ αφού όπως είπε ο Predator η κονσόλα είναι χτισμένη γύρω από το Live.

To πρόβλημα μου είναι το εξής:Μόλις ανοίγω την κονσόλα και πατάω να συνδεθώ στον Live λογαριασμό μου, μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.Καθώς πάει να συνδεθεί όμως λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση.Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο ρούτερ για να επιτρέψει στο xbox να συνδεθεί;

Το Router μου είναι το ZTE ZXDSL 831A με [email protected] V3.0_B04_XL
            Στο gamertag μου έχω βάλει Ιρλανδία σαν χώρα και τα έχω κάνει όλα όπως διάβασα.Το μόνο πρόβλημα είναι στο ρούτερ.
            Αν έχετε κάποια πιθανή λύση θα είναι ευπρόσδεκτη

Edit: Παιδιά,άκυρο.Έκανα το portforward και είμαι μέσα.Gears of War είναι η φάση! Τα λέμε στο Live!
            Last edited by MoDeViL; 2 April 2007, 15:56.

Comment

Σε ποιο βημα σου κολαει; Kαλος ηρθες

Comment

Όχι οκ το έφτιαξα.Να ανοίξω θύρες στο ρούτερ ήθελε.Τώρα έχω άλλο πρόβλημα:
                Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω τον ένα μήνα live

Comment

A και καλώς σας βρήκα
                  Sorry για το διπλό post

Comment

Ο ενας μηνας Live σε Gold επιπεδο ενεργοποιειται αυτοματα μολις δημιουργησεις καινουριο Gamertag.

Γινε πιο αναλυτικος στο τι θες να κανεις. Θες να κανεις gamertag για πρωτη φορα? Θες το ηδη υπαρχον να το κανεις Gold?

M'αρεσει ρε θηριο που λες "A και καλος σας βρηκα" και εισαι μελος απο τις 29-10-2006!!!!

Comment

2005

Comment

Χα χα χα!Οκ δίκιο έχεις.Τότε καλώς σας ξαναβρήκα γιατί είχα κάτι αιώνες να μπω εδώ Λοιπόν αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής.Το gamertag που έχω δεν το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής στο live.Το είχα απλά δημιουργήσει κάποια στιγμή στο xbox.com,σύνδεσα δηλαδή το live mail μου με το xbox live.Παρ'όλα αυτά,επειδή όταν άνοιξα το xbox (Το οποίο παρεπιμπτόντως το πήρα σήμερα) έκανα recover αυτό το account,μου βγάζει silver συνδρομή.Υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιήσω τον 1 μήνα με το συγκεκριμένο account,ή πρέπει να δημιουργήσω ένα καινούριο;Και τέλος,αν δημιουργήσω καινούριο acc. γίνεται να κρατήσω το παλιό gamercard?
                        Sorry αν κουράζω!

Comment

Δεν μας κουραζεις, γι αυτο ειμαστε ολοι εδω, να βοηθαμε ο ενας τον αλλο! (αφου ελειπες τοσο καιρο,σε δικαιολογω να μην γνωριζεις καποια πραγματα! )

α)Aν κανεις νεο Gamertag τοτε θα εχεις 1 μηνα Gold συνδρομη.

β)Υπαρχει περιπτωση το προφιλ σου να λεει οτι εισαι Silver αλλα να εισαι Gold,δοκιμασε να παιξεις ενα Online παιχνιδι εαν δεν το εχεις κανει ηδη και πες μας.

γ) Λες "γινεται να κρατησω το παλιο Gamercard" οποτε θα υποθεσω οτι κανεις λαθος και εννοεις Gamertag καθως αποκλειεται απο χτες να εχεις παρει τοσα πολλα achievements που να θες να τα κρατησεις και να μην τα χασεις. Το παλιο Gamertag λοιπον μπορεις να το κρατησεις αλλα θα ειναι Silver μεχρις ωτου αποφασισεις να το κανεις Gold πληρωνοντας τη Microsoft για συνδρομη Xbox Live.

Υποψην οτι αμα κανεις νεο Gamertag δεν μπορεις να μεταφερεις ΚΑΜΜΙΑ πληροφορια στο αλλο Gamertag ειτε αυτο ειναι Achievements ειτε ειναι save games (αν κανω λαθος με τα save games ας με διορθωσει καποιος).

Ελπιζω να μην ξεχασα κατι...

Comment

Originally posted by Lindblum View Post
                            Καλημερα! Χαιρομαι που βλεπω πως εχει στηθει μια τοσο καλα οργανωμενη κοινοτητα χρηστων του LIVE και στην Ελλαδα. Η προσπαθεια σας ειναι, αν μη τι αλλο, αξιοπροσεκτη και ειμαι ηδη σιγουρος πως αυτο δεν θα ειναι ενα απο τα forum που θα επισκεπτομαι σπανια.

Ειμαι ομως νεος στο Live και θα ηθελα την βοηθεια σας. Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο αναλυτικος γινεται. Ρωτηστε ελευθερα για οποιαδηποτε απορια μπορει να δημιουργηθει.

Εχω ηδη δημιουργησει ενα Gamertag στο ονομα Lindblum (για καποιον λογο, το Lindblum resident [το nick που χρησιμοποιω ως επι το πλειστον] δεν ηταν διαθεσιμο). Σε περιπτωση που αυτο επηρρεαζει, εχω επιλεξει Ελλαδα σαν χωρα, αν και δεν μου ζητησε (οπως διαβαζω οτι θα επρεπε) συγκεκριμενα στοιχεια.

Εχω συνδεση ΟΤΕΝΕΤ στα 384. Το modem μου ειναι: ZTE ZXDSL 831A.

Ειναι το προτελευταιο.

Οταν πρωτοδοκιμασα να συνδεθω, παντα αποτυγχανε το XBOX LIVE τεστ. Για καθε φορα που δοκιμαζα μετα απο αυτο (και χωρις να εχω κλεισει το ΧΒΟΧ360), αποτυγχανε το MTU τεστ. Αν ξαναεκλεινα το modem και το εκανα απο την αρχη, θα περνουσε το MTU για να κολλησει παλι στο XBOX LIVE.

Μετα, δοκιμασα σε εναν φιλο. Εκει συνδεθηκε κανονικα, αλλα δεν ολοκληρωνε την συνδεση επειδη οπως μου ειπε (και αν θυμαμαι ακριβως) η υπηρεσια δεν ηταν διαθεσιμη για την περιοχη που ειχα διαλεξει (στο Gamertag, υποθετω).

Οταν ξαναπροσπαθησα πριν απο δυο μερες, περνουσε το XBOX LIVE τεστ και μου ελεγε πως πρεπει να κανω update (το Dashboard, υποθετω). Ενω λοιπον αρχιζε η διαδικασια, θα εμενε στασιμη και μετα θα εβγαζε μηνυμα σφαλματος στη συνδεση.

Επισης, σε περιπτωση που δεν εγινε κατανοητο, συνδεω την κονσολα απευθειας στο modem.

Οι ρυθμισεις της κονσολας ειναι ολες στο automatic.

Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη. Οχι μονο την εχω βγαλει 2 μηνες τωρα με single-player, αλλα η κονσολα η ιδια ειναι ιδιαιτερα εξαρτημενη απο το LIVE. Καλη ωρα τα διαφορα patch που εχουν κυκλοφορησει κατα καιρους, και φυσικα το Dashboard.

Otan kaneis direct syndesh me to modem,ta network settings sto Dashboard DEN prepei na ta exeis sto automatic file mou.Aytos einai kai o logos pou merikes fores se syndeei sto Live enw alles oxi...

Pane sta network settings sto dashboard kai apo ekei epilegeis "manual".
                            Pane edw:http://support.microsoft.com/kb/908885/ kai vale analoga tis times (DNS k.t.l) symfwna me ayta pou anaferwntai sto FAQ.
                            Eixa kai egw to idio provlhma me esena sthn arxh alla ekana ayta pou leei sto link kai apo tote ola kala.
                            Dokimase to...

PS:Internet connection sharing exeis kanei,etsi? =D
                            Last edited by Few Few; 3 April 2007, 14:27.

Comment

Προβλήματα με το Xbox L!VE..

Hello again!
                              Φίλε Predator έκανα αυτά που μου είπες αλλά:
                              1)Έκανα καινούριο gamertag(MoDeViL GR) με άλλο email που δεν είχε καμία σχέση με Windows Live κλπ και πάλι μου το βγάζει silver
                              2)Το πρώτο profile μου (MoDeViL) είναι όντως silver, δεν παίζει live,μου βγάζει σχετικό μήνυμα λάθους.
                              3)Δίκιο έχεις.Tag ήθελα να πω και εννοούσα απλώς το nick.Απ'ότι είδα λίγο πρέπει να πληρώσω 800 MS Points για να γίνει αυτό.Πάντως δε με πολυενδιαφέρει ο ένας μήνας free γιατί σκοπεύω να αγοράσω από το ebay συνδρομή.Αν υπάρχει όμως τρόπος να τον χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω συνδρομή, γιατί όχι;Φαίνεται όμως ότι είμαι γκαντέμης

Τσπ ελπίζω τουλάχιστον ο κωδικός για 2 μέρες από το GoW να δουλέψει

Comment

Working...
                              X